Galleri Mindedahl Arvostelua

2. Sisustusliike
  3. Käsityö
  4. Koruliike
  5. Keramiikkamyymälä

Lille Galleri i hjertet af Sønderborg. Håndlavet keramik, smykker, lys og anden kunst er i højsæde og kunder har mulighed for at bestille unika værker og vælge glasur ud fra egne preferencer. Der arbejdes i porcelænsler, stentøj, forskellige glasurer, 18 karat guldbelængninger mm. Lys er lavet i enten økologisk og bæredygtig soya som er certificeret sodfri samt 100% stearin. Kunstnere som Thora Finnsdottir og Camilla Grell er også repræsenteret i Galleriet og smykker i sterling sølv med 18 karat guldbelægning er lavet af den unge smykkedesigner Sille Svane. Der er lidt for enhver smag uanset om man er til indretning, kunst eller bare hygge.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Jeg har deltaget i Sys Mindedahls…

Jeg har deltaget i Sys Mindedahls online gipskursus og kan varmt anbefale det til andre. Hold da op, så mange informationer vi fik på kort tid. :) Man kan tydeligt mærke, at hun brænder for sit fag og med stor engagement videreformidler al sin viden, så vi kursister får bedst mulighed for at lykkes, når vi skal i gang på egen hånd. :)

9. helmikuuta 2026
Galleri Mindedahl-logo

Vastaus yritykseltä Galleri Mindedahl

Tusind tak for den søde anmeldelse 🥰 det er sådan nogle gode kurser og i er bare så nysgerrige og kaster jer ud i det 🤩 det gør det let for mig 💗

Kursus hos Galleri Mindedahl

Jeg er tilmeldt et kursus hos Galleri Mindedahl, og samme dag, som jeg tilmeldte mig, kom der liste med det jeg skal have klar og hvad jeg skal huske. Så jeg ser frem til at deltage på kurset:-)

9. tammikuuta 2026

Outstanding customer service and beautiful craftsmanship!

A few weeks ago, my wife bought several of these beautiful handmade mugs from Galerie Mindedahl while we were visiting Sønderborg. Unfortunately, one of them cracked — probably due to hot water — but when we reached out to the gallery, Sys responded immediately with incredible kindness and understanding.

Not only did she take the time to explain possible reasons and give helpful advice, but she also generously sent us a replacement mug to Germany completely free of charge.

The quality of the ceramics is wonderful, and the service was truly exceptional — warm, personal, and absolutely professional. We couldn’t be happier and can wholeheartedly recommend Galerie Mindedahl!

16. lokakuuta 2025
Galleri Mindedahl-logo

Vastaus yritykseltä Galleri Mindedahl

Thank you so much for your kind words. I hope to see you again soon. Br. Sys Mindedahl

Jeg besøgte Galleri Mindedahl for en uge siden

Jeg besøgte Galleri Mindedahl, og det var en fuldstændig magisk oplevelse! Galleriet emmer af kreativitet og hygge, og man mærker straks den passion, der ligger bag hvert eneste værk. Jeg gik derfra med de smukkeste håndlavede kopper – unikke, elegante og med et strejf af personlighed, som kun ægte kunsthåndværk kan give.

Sys Mindedahl har virkelig skabt et særligt sted, hvor man både kan fordybe sig i kunsten og føle sig hjemme. Atmosfæren er varm og indbydende, og det er tydeligt, at hvert stykke er lavet med kærlighed og sans for detaljen.

Jeg elsker mine nye kopper og glæder mig allerede til at komme tilbage og opdage mere af det vidunderlige univers. Et must-see, hvis du er i Sønderborg og værdsætter ægte håndværk og kunstnerisk sjæl!

5. syyskuuta 2025

Super

En virkelig flot butik med mange spændende, specielle og lækre ting. Har handlet her nogle gange og det kan varmt anbefales. Købt lys og spændende keramik lavet af ejeren og har også fået lavet på bestilling fra en anden kunstner. Ejeren er til at handle med og man får altid en super betjening og service når man træder ind ad døren. Jeg kan varmt anbefale stedet og handler helt sikkert her en anden gang👍👍

22. marraskuuta 2024