Banner for Skoringen - Trondheim, Sirkus Shopping

Skoringen - Trondheim, Sirkus Shopping Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Sirkus Shopping, 7044 Trondheim, NO

Blide og serviceinnstilte ansatte gjorde handelen i Skoringen Trondheim sirkus til en positiv opplevelse.

Pluss for små størrelser! Har en 35-fot som det er et evig prosjekt å kjøpe sko til. Egen hylle til min fot - tommel opp! 👍🏻

Excellent service by a young woman!

1. Kenkäkauppa
  2. Laukkukauppa
  3. Laukku- ja matkatavaraliike
  4. Käsilaukkukauppa

Tietoja yrityksestä Skoringen - Trondheim, Sirkus Shopping

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

• Sirkus Shopping, 7044, Trondheim, Norja

God service!

6. maaliskuuta 2026

Hei Gunnar.

Takk for fine ord 🤩

Det betyr mye for oss at du er fornøyd med servicen 😊

Skoringen

Finner alltid gode sko og et stort…

Finner alltid gode sko og et stort utvalg 🤩

27. helmikuuta 2026

Hei Anne Marit.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🤩

Så hyggelig å høre at du alltid finner gode sko hos oss og setter pris på det store utvalget. Det betyr mye for oss.

Vi håper å se deg igjen snart 👟✨

God service

22. joulukuuta 2025

Hei Ann-Karin

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🌟
Så gøy å høre at du er fornøyd med servicen 😊

Skoringen

20.01.2025: Excellent service by a young woman!

Excellent service by a young woman!

20. tammikuuta 2025

Hi Inger

Thank you for your kind review! We're thrilled to hear that you received excellent service from our team at Skoringen Trondheim, Sirkus Shopping.

We appreciate your feedback and hope to see you again soon! 😍

Best regards,

Got very good help

Got very good help, and got excactly what i wanted.

24. tammikuuta 2025

Hi Emilie

Thank you so much for your great review! We're delighted to hear that you got exactly what you wanted and received great help at Skoringen Trondheim, Sirkus Shopping.

We hope to see you again soon! 😊

Best regards,

Skoringen Trondheim, Sirkus

8. joulukuuta 2024

Hei Gunhild,

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du hadde en positiv opplevelse hos oss på Skoringen Trondheim Sirkus😀

Med vennlig hilsen
Skoringen

God hjelp og god kunnskap og sko til…

God hjelp og god kunnskap og sko til barn.

13. huhtikuuta 2024

Hei Eli,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du satte pris på hjelpen og kunnskapen vår når det gjelder barnesko. Vi er glade for å kunne tilby et godt utvalg av sko til barn, og vi håper å se deg igjen ved en annen anledning 🌞

Vennlig hilsen,
Skoringen

Veldig trivelig betjening på Skoringen…

Veldig trivelig betjening på Skoringen Sirkus shopping

6. huhtikuuta 2024

Hei Tove,

Takk for tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at du hadde en hyggelig opplevelse med betjeningen på Skoringen i Sirkus Shopping. 🥰

Vennlig hilsen
Skoringen

Hyggelig ansatt.ble sett og spurt om…

Hyggelig ansatt.ble sett og spurt om jeg ville ha hjelp😀

13. toukokuuta 2023

Hei, Anita!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen. ⭐

Vennlig hilsen
Stine hos Skoringen

Bra service!

8. tammikuuta 2022

Hei Trond,

Det er vi glade for, du synes. Tusind tak for besøget og de fem stjerner ⭐

Med vennlig hilsen
Stine, Skoringen