Banner for Skoringen

Skoringen Arvostelua 1 952

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Jeg en ecco sko med 1450kr . Det kvalitet var dårlig, etter bruk for to måneder, stoff er ødelagt Tusen takk for Skoring - Mo i Rana . Med 5 ***** Jeg tok kontakt med Skoring på Mo , de var... Näytä lisää

Veldig god service da jeg skulle kjøpe sko 🥾 og enda bedre da jeg en stund senere kom inn med en skade på skoen. Tusen takk for veldig god service, at dere brukte mye tid på å hjelpe meg. Jeg handler... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa
  2. Laukkukauppa
  3. Laukku- ja matkatavaraliike
  4. Käsilaukkukauppa

Tietoja yrityksestä Skoringen

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

Ble tatt godt imot

Ble tatt godt imot. Ekspeditrisen kjente meg igjen fra forrige handel. Hun fant fram noen sko som kunne være aktuelle og jeg fikk prøve. Hun forsto godt mine utfordringer i forhold til hælhøyde - buker krykker og rullestol. Jeg har jo observert henne når hun ekspederer andre også. Hun virker hyggelig og hjelpsom mot alle.

27. huhtikuuta 2026

Hei Gunn.

Tusen takk for at du deler denne fine opplevelsen 🤩

Det betyr mye å høre at du ble godt tatt imot, og at du følte deg sett og ivaretatt allerede fra tidligere besøk. Vi er også glade for at du fikk god hjelp til å finne sko som passer dine behov, og at det ble tatt hensyn til utfordringene dine med både hælhøyde og bruk av krykker og rullestol.

Slike tilbakemeldinger om omsorgsfull og hjelpsom service, også overfor andre kunder, setter vi stor pris på å høre 🙌

Veldig bra service

1. toukokuuta 2026

Hei Vibeke.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 😊

Det gleder oss å høre at du er fornøyd med servicen hos oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din 🙌

Hei Ruth.

Tusind takk for den fine tilbakemeldingen 😊

Det gleder oss å høre at du opplevde flott service og at butikken var ryddig og fin.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din 👍

Vi fikk det vi ville ha.

Vi fikk det vi ville ha.

25. huhtikuuta 2026

Hei Linda.

Tusen takk for tilbakemeldingen 🤩

Det er godt å høre at dere fikk det dere ønsket, og vi håper dere blir fornøyde med kjøpet.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Godt utvalg

Godt utvalg, rask levering

22. huhtikuuta 2026

Tusen takk for din tilbakemelding 🥰

Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både utvalget og den raske leveringen.

Vi håper å kunne hjelpe deg igjen ved en senere anledning.

Skoringen

Rask levering og god info.

22. huhtikuuta 2026

Hei Rita.

Tusen takk for din anmeldelse 🤩

Det gleder oss å høre at leveringen var rask, og at du har fått god informasjon underveis.

Vi håper å kunne hjelpe deg igjen en annen gang.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Er alene i butikken og spør om hjelp, får beskjed om å lete etter riktig størrelse selv. Personale oppleves som sure og ønsker ikke å yte service.

8. huhtikuuta 2026

Hei Andre

Vi er lei oss for å høre om opplevelsen din i butikken. Det du beskriver er ikke den servicen vi ønsker å gi våre kunder. Det skal være en hyggelig og hjelpsom opplevelse å handle hos oss.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og vil bruke den i arbeidet med å forbedre kundeopplevelsen.

Dårlig service!

Dårlig service! Begge damene som jobbet der sto og pratet bak kassa. Titta ikke opp på oss og spurte heller ikke om vi trengte hjelp da vi kom inn i butikken . Jeg gikk bort og lurte på om det var noe hjelp å få i denne butikken da j hadde funnet meg et par sko som j gjerne ville prøve begge skoene i. Hun gikk og hentet den andre skoen , ga meg den for så å gå tilbake til kassen og kollegaen sin for og prate videre. Sa ingen ting… ikke si i fra om du trenger hjelp eller om du lurer på noe. Bare gikk!. For en dårlig service!! Så jeg gikk rett ut av butikken, og de gikk glipp av et salg på 2000kr. Dette er ikke første gang vi opplever dette i denne butikken!

13. huhtikuuta 2026

Hei Trude.

Takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Vi er veldig lei oss for å høre om besøket ditt i butikken. Det du beskriver er langt fra den serviceopplevelsen vi ønsker å gi våre kunder. Vi forventer at våre ansatte er imøtekommende, tilgjengelige og hjelper kundene aktivt – også når det er travelt eller de står i kassen.

Det er spesielt beklagelig å høre at du har opplevd dette flere ganger hos oss. Din tilbakemelding er viktig, og vi vil ta dette videre internt og følge opp med den aktuelle butikken, slik at vi kan forbedre oss.

Vi håper du vil gi oss en ny sjanse til å vise at dette ikke er representativt for oss.

Skoringen

Jeg har kjøpt sko fra dem i årevis

Jeg har kjøpt sko fra dem i årevis. Gode sko er viktige for jobben min. Jeg jobber ofte på beina i 15 timer. Til nyttår fikk jeg et gavekort på 2000 kroner. Som vanlig dro jeg til butikken for å bestille to par sko. Størrelsen min var ikke tilgjengelig (fotstørrelsen min er 47). Selgeren kunne ikke bestille skoene til meg i butikken og ba meg bestille dem på nett.
Problemet er, at du kan ikke bestille sko på nett med et gavekort. Butikken fortalte meg at de kunne ikke bestille sko fra et nettlager eller fra andre butikker i Norge når jeg betalte med et gavekort. I butikken rådet de meg til å bruke et gavekort når de hadde sko i min størrelse (jeg fikk beskjed om at kortet var gyldig i 3 år). Dette hjalp meg ikke, siden jeg trengte skoene nå.

Jeg prøvde å kontakte selskapet via epost. Karina Lauridsen ga meg svært dårlig service. Hun forstår ikke at dårlige sko kan forårsake ryggsmerter, muskelsmerter og migrene.

Karina Lauridsen sa at hun kunne ikke sende sko i min størrelse fra lageret, og at jeg måtte kontakte butikken. Hun ignorerte den siste e-posten min (jeg spurte når de nye varene ville bli levert til butikken). Butikken sa at de kunne ikke bestille sko fra lageret med gavekort, og at de kunne ikke si når sko i min størrelse ville komme.

Jeg var veldig skuffet.

12. tammikuuta 2026

Hej Denis.

Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi setter stor pris på at du har vært en lojal kunde i mange år, og vi beklager på det sterkeste at denne situasjonen har skuffet deg.

Vi forstår godt at gode sko er svært viktige for deg, spesielt med en jobb der du er mye på beina, og vi beklager at gavekortet ikke kunne brukes slik du hadde forventet. Vi ser at dette har skapt frustrasjon både i forhold til tilgjengelighet i butikk og nettbestilling, og at du ikke fikk den hjelpen du hadde behov for fra vår kundeservice.

Dette er ikke den servicen vi ønsker å gi våre kunder, og vi tar tilbakemeldingen din svært alvorlig. Vi vil følge opp internt, både med vårt kundeserviceteam og butikkpersonalet, for å sikre at vi kan håndtere slike situasjoner bedre i fremtiden.

Igjen, vi beklager den skuffende opplevelsen, og takker for at du tok deg tid til å gjøre oss oppmerksomme på dette.

Super service👍

31. maaliskuuta 2026

Hei Birgit.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 👍

Det setter vi stor pris på.

Riker pink

Bestilte riker pink. Det sto de var normale i størrelse. Det var de ikke. Det ble retur.
Vil fortsatt ha dem men må opp en størrelse. Bare synd at man må legge ut så mye penger for og bestille nye.

28. maaliskuuta 2026

Hei Jorunn.

Takk for tilbakemeldingen din!

Vi beklager at størrelsen ikke samsvarte med forventningene.

Det er selvfølgelig frustrerende når et produkt ikke passer som oppgitt. Så bra å høre at du likevel ønsker et nytt par – vi håper neste størrelse vil passe bedre.

Jeg var meget fornøyd👍

21. maaliskuuta 2026

Hei Bjørn-Arne,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen 👍

Det gleder oss å høre at du er fornøyd.

Skoringen

Kjempehyggelig betjening som gjorde…

Kjempehyggelig betjening som gjorde sitt og litt til. Fikk all hjelp jeg trengte med ett smil og hyggelig tone.

24. maaliskuuta 2026

Hei Espen.

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding 😉

Det betyr mye for oss å høre at du opplevde både god hjelp og en imøtekommende service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og håper å se deg igjen snart 😊

Svarer raskt på mail.

Svarer raskt på mail.
Gir god informasjon om produktet. Rask forsendelse.

Hei Annette.

Tusen takk for din tilbakemelding 🥰

Det er flott å høre at du opplevde rask respons på e-post, god informasjon om produktet og hurtig forsendelse.

Elsket skoene

Elsket skoene, men de var for store og måtte sendes i retur dessverre..

21. maaliskuuta 2026

Hei Trine.

Tusen takk for tilbakemeldingen 😊

Det er fint å høre at du likte skoene, selv om de dessverre var for store.

Vi håper å kunne hjelpe deg med riktig størrelse neste gang, og ser frem til å betjene deg igjen.

Rask og grei levering

Rask og grei levering. Veldig fornøyd.

Tusen takk for tilbakemeldingen 😊

Det er flott å høre at du opplevde rask og enkel levering, og at du er fornøyd.

Skoringen

Er kjempefornøyd med sko kjøpet

Er kjempefornøyd med sko kjøpet. Fin service

Hei Laila.

Tusen takk for tilbakemeldingen 🤩

Det er kjempegøy å høre at du er fornøyd med både skoene og servicen.

Dålig service

Dålig service

18. maaliskuuta 2026

Takk for tilbakemeldingen.

Vi er lei oss for at du ikke opplevde den servicen vi alltid ønsker å gi. Vi vil gjerne høre mer om hva som skjedde, slik at vi kan bli bedre fremover.

Skoringen

A very nice lady behind the counter…

A very nice lady behind the counter helped me to a new pair of shoes, which was why I entered the shop in the first place.

17. maaliskuuta 2026

Hello Bodil.

Thank you so much for your kind feedback 🥰

We’re delighted to hear that our staff could help you find the perfect pair of shoes.

We look forward to welcoming you back to the store.

Kind regards

God veiledning, :-)

God veiledning :-)
Hyggelig jente som jobbet der

17. maaliskuuta 2026

Hei Sandra.

Tusen takk for tilbakemeldingen 🤩

Det er flott å høre at du opplevde god veiledning og hyggelig betjening.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen.