Enkelt, gode forklaringer på sko, størrelser og bruksinformasjon på nett. Var lett å finne sko som passet perfekt både til meg og sønnen på 1år når det var så godt lagt opp med info og hjelpsom info!... Näytä lisää

Kjempegodt utvalg i både sko og vesker. Rask hjelp og veldig hyggelig betjening. Jeg vil nok komme innom dere igjen.
Hyggelig personale. Vareutvalget var utvidet med vesker og lommebøker, meget bra!

AMFI Eidsvoll, Gladbakkveien 1, 2070, Råholt, Norja
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kjempegodt utvalg i både sko og vesker.
Rask hjelp og veldig hyggelig betjening.
Jeg vil nok komme innom dere igjen.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Råholt
Elendig kundeservice! Er alene i butikken og spør om hjelp, får beskjed om å lete etter riktig størrelse selv. Personale oppleves som sure og ønsker ikke å yte service.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Råholt
Latterlig dårlig kundeservice. Angrer bittert hver gang på at jeg kjøper sko i denne butikken. Sko i dårlig kvalitet som blir ødelagt fort etter lite bruk. Helt umulig å bytte eller heve kjøpet. Må krangle oss til bytte i annen være, selv om vi ønsket å heve kjøpet. Ikke første gangen det har skjedd heller, sist var det slik også jeg var så dum å handle her. Aldri møtt liknende service noe annet sted i verden. Hadde gitt 0 stjerner om jeg kunne.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Råholt
I tillegg er de fantastisk flinke i butikken jeg har i nærheten også. God service.