Banner for Skoringen - Narvik

Skoringen - Narvik Arvostelua 20

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Kongensgt. 66, 8514 Narvik, NO

Så utrolig mye fint på denne butikken, ikke bare sko, men masse fine vesker og annet accessories. Super service, ryddig og innbydende fremstilling av varene.

Jeg skulle egentlig ikke handle, men fant en flott HÉST-genser på salg, så den måtte jeg selvfølgelig kjøpe. Betjeningen er alltid imøtekommende, blid og hjelpsom.

Butikken: God sørvis. Vennlighet og god hjelp. Virket som den ansatte hadde god faglighet og kunnskap. Skomakeren: God sørvis og god faglig tilbakemelding. Bilde og tekst på MMS.

1. Kenkäkauppa
  2. Laukkukauppa
  3. Laukku- ja matkatavaraliike
  4. Käsilaukkukauppa

Tietoja yrityksestä Skoringen - Narvik

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

• Kongensgt. 66, 8514, Narvik, Norja

• 21079625

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Svarer raskt på mail.

Svarer raskt på mail.
Gir god informasjon om produktet. Rask forsendelse.

20. maaliskuuta 2026

Hei Annette.

Tusen takk for din tilbakemelding 🥰

Det er flott å høre at du opplevde rask respons på e-post, god informasjon om produktet og hurtig forsendelse.

Vi ser frem til å betjene deg igjen.

Rask og grei levering

Rask og grei levering. Veldig fornøyd.

20. maaliskuuta 2026

Hei.

Tusen takk for tilbakemeldingen 😊

Det er flott å høre at du opplevde rask og enkel levering, og at du er fornøyd.

Vi ser frem til å betjene deg igjen.

Skoringen

Så utrolig mye fint på denne butikken

27. helmikuuta 2026

Hei Ingrid.

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding ✨

Så hyggelig å høre at du fant så mye fint hos oss – både sko, vesker og accessories.

Det betyr mye for oss at du opplever butikken som ryddig og innbydende, og at servicen står til forventningene.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å ønske deg velkommen tilbake snart 💛

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt, veldig god service

16. tammikuuta 2026

Hei Aud

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du opplevde servicen som både rask og effektiv 🌟

Skoringen

Jeg skulle egentlig ikke handle

Betjeningen er alltid imøtekommende, blid og hjelpsom.

11. tammikuuta 2026

Hei Elisabeth.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🤩

Vi er glade for å høre at du fant en genser du likte, og at du opplevde betjeningen som imøtekommende, blid og hjelpsom.

Vi håper å se deg igjen snart 🥰

Good service

Good service and products

10. lokakuuta 2025

Hi Bjørg

Thank you for your feedback 🌟
We’re glad to hear you’re happy with our service and products!

Best regards,
Skoringen

Hjelpsom betjening som alltid er…

Hjelpsom betjening som alltid er hyggelige

19. syyskuuta 2025

Hei Karen

Tusen takk for din anmeldelse ⭐

Så hyggelig å høre at du alltid opplever hjelpsom og hyggelig betjening hos oss 😊

De beste hilsener

Byens beste service

Byens beste service
Masse flott å velge imellom
Noe for en hver smak

22. elokuuta 2025

Hei Linda.

Tusen takk for de fine ordene 😍

Vi er glade for at du synes vi har byens beste service og et godt utvalg som passer for alle.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake snart 👠

Top service

4. elokuuta 2025

Hei Linda.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen – så godt å høre at du er fornøyd med servicen 🤩

Vi håper å se deg igjen snart.

Alltid hyggelig og hjelpsom

Alltid hyggelig og hjelpsom. Gir rom til å bruke tid for å sjekke ut produktene. Kommer tilbake.

25. heinäkuuta 2025

Hei Sickan

Tusen takk for den fine anmeldelsen!

Det gleder oss å høre at du opplever oss som hyggelige og hjelpsomme, og at du får god tid til å finne det du trenger 🛍️.

Vi gleder oss til å se deg igjen! 👟

Skoringen

Hadde en fin handel og opplevelse på…

Hadde en fin handel og opplevelse på Skoringen narvik hyggelig og hjelpsomme betjening veldig fin opplevelse

30. toukokuuta 2025

Hei Torgunn

Tusen takk for en flott tilbakemelding! 😊

Så godt å høre at du hadde en fin handel og opplevelse hos Skoringen Narvik 💛
Vi setter stor pris på at du nevner den hyggelige og hjelpsomme betjeningen – akkurat slik vi ønsker det skal være! 🙌

Velkommen tilbake neste gang! ✨

Skoringen

Blid,hyggelig og hjelpsomme damer og…

Blid,hyggelig og hjelpsomme damer og gutter der.

23. toukokuuta 2025

Hei Renate

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! 😊

Vi setter stor pris på at du la merke til det gode humøret og hjelpsomheten hos både damene og guttene i butikken🙌

Vi jobber hardt for å skape en trivelig og imøtekommende atmosfære for alle – så det var ekstra fint å høre at det ble lagt merke til 💛

Hjertelig velkommen tilbake til oss! 🌟

Skoringen

God service, veldig hyggelig og hjelpsom betjening😃

10. tammikuuta 2025

Hei Linda

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og at betjeningen var både hyggelig og hjelpsom. Slike ord varmer og motiverer oss til å fortsette å gi den beste servicen vi kan.

Vi håper å se deg igjen snart! 😃

Butikken og skomakeren.

Skomakeren: God sørvis og god faglig tilbakemelding. Bilde og tekst på MMS.

3. tammikuuta 2025

Hei Synnøve

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du opplevde god service, vennlighet og faglig kunnskap fra vår ansatte.

Det betyr mye for oss å kunne gi kundene våre en god og trygg opplevelse, og din tilbakemelding motiverer oss til å fortsette det gode arbeidet.

Vi håper å se deg igjen snart!🤩

Skoringen

God service og hyggelig betjening

God service og hyggelig betjening, er hjelpsomme og har godt humør .

29. marraskuuta 2024

Hei Solveig,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi blir alltid glade for å høre at servicen og humøret vårt blir satt pris på. Velkommen tilbake! 😊

Hilsen
Skoringen

Det var veldig god service og flinke…

Det var veldig god service og flinke ansatte. Fikk en veldig givende tur innom dere.

2. marraskuuta 2024

Hei Markus,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊 Så hyggelig å høre at du hadde en givende opplevelse og at du er fornøyd med servicen og våre flinke ansatte. Velkommen tilbake – vi gleder oss til å se deg igjen!

Hyggelig og god hjelp

Hyggelig og god hjelp. Fleksibel service!! Godt utvalg

29. lokakuuta 2024

Hei Kari,

Tusen takk for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for at du opplevde hyggelig og god hjelp, samt fleksibel service. Det er også godt å høre at du likte utvalget vårt!

Service

Stine, Skoringen

Topp service!

8. maaliskuuta 2023

Hei, Petter!

Tusen takk for de fem stjernene og den positive tilbakemeldingen. 😊

Stine hos Skoringen