A very nice lady behind the counter helped me to a new pair of shoes, which was why I entered the shop in the first place.
God å hyggelig handel👌🏾 selger hadde tid til å yte god service med et smil 🙂
Alltid god og kyndig hjelp å få. Det er første stopp for skokjøp til begge barn.

KildenKjøpesenter,Gartnervei15, 4016, Stavanger, Norja
Pyytää asiakkailta arvosteluja

God å hyggelig handel👌🏾 selger hadde tid til å yte god service med et smil 🙂

Vastaus yritykseltä Skoringen - Kilden Kjøpesenter, Stavanger
Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Jeg var der to dager på rad, og begge gangene ble jeg betjent av en jente med mørkt hår og bobfrisyre. Hun ga meg svært detaljert informasjon om produktene og kom med utmerkede anbefalinger for pleie.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Kilden Kjøpesenter, Stavanger
Was able to try on several pairs of shoes to find the best.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Kilden Kjøpesenter, Stavanger
Boikott! De reklamerer for Barnas Dag i flere uker, men når man møter opp i butikk den dagen tilbudet starter så er de allerede utsolgt for en haug med sko! Kom tomhendt hjem - i dag også! Dette skjer hvert eneste år. Får bare dumme beklagelser, ingen hjelp å få, går ikke å finne en størrelse i en butikk og en annen i en annen butikk. For nei da får man ikke 50% om man kjøper de i forskjellige butikker… det blir SISTE gang jeg gidder å bruke tid på dette lokketilbudet.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Kilden Kjøpesenter, Stavanger
Jeg mottok sendingen iløpet av kun 3 virkedager og er meget fornøyd med produktet

Vastaus yritykseltä Skoringen - Kilden Kjøpesenter, Stavanger
Utrolig dårlig service! Står klart og tydelig på kvittering at sko som er kjøpt på nett kan returneres i butikk, gikk derfor innom Skoringen på Kilden og skulle returnere noen jeg hadde kjøpt. Fikk beskjed om at dette ikke gikk og at jeg måtte fikse det selv. Veldig ubehagelig opplevelse fordi jeg følte nesten jeg fikk kjeft.
Tok heller turen innom skoringen i sentrum hvor jeg fikk 10/10 service og hjelp med engang! Merkelig at samme kjede skal ha så anderledes holdning på jobb.