SkønhedOgNegle.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

At komme i Bjørgs salon/klinik er en ganske særlig oplevelse! Man føler sig ventet og velkommen fra det øjeblik man træder ind ad døren og Bjørg sætter en ære i, at yde ekstraordinær god service og l... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dejlig nemt at bestille fra SkønhedOgNegle. Kun super gode produkter at vælge imellem. Får altid virkelig gode deals, fordi jeg har tilmeldt mig nyhedsmails. Sødeste Bjørg udvælger selv alle produkter... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er ny kunde, og jeg må sige at jeg er mere end tilfreds. Jeg købte en vippe serum hos dem, og betalte hele 199 kr mindre end hvad den koster alle andre steder. Desuden kan man se alle ing... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Har handlet hos Skønhedognegle.dk siden 2019, og har været tilfreds alle gange! Jeg fik altid mine pakker indenfor 1-3 dage og det var også selvom jeg handlede i weekenderne klokken 1 om natten 😅... Näytä lisää

Yritys on vastannut

4. Kauneushoitola
  5. Kosmetiikan tukkumyynti
  6. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Hos SkønhedOgNegle.dk koster fragten 49 kr. ved levering til en GLS Pakkeshop eller bestiller du for mere end 699,- kr. er fragten helt gratis. Levering på 1-4 hverdage. Alle vare er specielt udvalgt.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Fem stjerner er ikke nok ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Der opstod én gang et problem med min transaktion, men der bippede en sms på min telefon kort tid efter, den var fra Bjørg og hun skrev fint i SMS’en hvad jeg skulle gøre for at fuldføre transaktionen 👏🏽 hvilket jeg blev meget glad for, super professionelt og virkelig kæmpe ros herfra, ellers havde jeg jo ikke fået min pakke 😊
Overordnet synes jeg du skal handle herfra hvis du vil have gode produkter og betænksom vejledning 😊 og du får altid dine pakker i god tid!

7. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä SkønhedOgNegle.dk

Tusind tak for den super gode og søde anmeldelse, vi håber at se dig igen snart ❤️

Saanut 5/5 tähteä

Det var utrolig nemt og hurtigt at…

Det var utrolig nemt og hurtigt at bestille og få ordren hjem. Mvh Inger

4. joulukuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

God service og hurtig levering

God service, og hurtig levering

3. joulukuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Man får de lækreste produkter og den…

Man får de lækreste produkter og den bedste service hos Bjørg/Skønhed og negle.

26. marraskuuta 2023

Bedste service

Alt var en super oplevelse og er glad for save my face puden 🙏🏼

24. marraskuuta 2023

Fantastisk service

Fantastisk service, de dejligste produkter og Bjørg er fantastisk sød og hjælpsom.
De bedste anbefalinger herfra 🍀

7. marraskuuta 2023

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig “betjening”

Dejlige sortiment! Dog lidt træls at når man prøver at logge in for at bestille sine vare, at den bliver ved med at logge ud, så man køber noget udenfor sit login, men ellers fin hjemmeside! De er hurtige til at pakke varen og sende den afsted, samt de lagde chokolade i min pakke! Køber kun vippeserum derfra!

13. marraskuuta 2023

Kære Olivia
Den nemmeste løsning ville være hvis du sendte os en mail istedet, så ville vi kunne hjælpe dig med at løse problemet med det samme.
Det du oplever har ikke noget med hjemmesiden at gøre, det kræver blot at du opdaterer dine cookies eller prøver fra en anden enhed.
Tak fordi du køber din vippeserum hos os ❤️
tean Skønhed & Negle

Saanut 5/5 tähteä

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner…

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det! Hos Bjørg får man ikke bare god kundeoplevelse man får altså lige det ekstra! Hun husker dig som kunde om du er stor kunde eller lille. Hun gør rigtig meget ud af at man får en god oplevelse og at man er tilfreds!

10. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Super hurtig levering

Super hurtig levering. God service. Her vil jeg helt sikkert handle en anden gang.

1. lokakuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Altid fantastisk service og hurtig…

Altid fantastisk service og hurtig levering og de bedste produkter🤩

24. syyskuuta 2023

Rigtigt godt

17. syyskuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Lækre produkter til gode priser

Lækre produkter til gode priser - hurtig levering.

9. elokuuta 2023

Hurtig og nem bestilling

Hurtig og nem bestilling. Ekstra god service. Alt var godt! Kan kun anbefale på det varmeste.

13. elokuuta 2023

Lynlevering til Bornholm

Lynlevering til Bornholm, og et godt tilbud på et virkelig effektivt, grønt produkt som ellers er svært at finde gør mig yderst tilfreds med at være førstegangskunde. Jeg vil absolut købe dér igen.

11. heinäkuuta 2023

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin