Jeg anbefaler at få din bil inspiceret af en ekspert uden for dette område, når du køber et køretøj herfra. Ligesom med den bil, jeg købte, skal du muligvis udskifte koblingstrykpladen, skiverne og br... Näytä lisää
Min mors kæreste købte en Skoda Elroq RS hos Skoda Næstved, som havde kørt cirka 9.000 km ved købet. Allerede samme dag bilen blev leveret, var der problemer med højtalerne, som afgiver en... Näytä lisää
Har lige handlet en Skoda Fabia og blev betjent af Rasmus Madsen der hele vejen igennem har ydet os en særdeles ufortræffelig service og meget behagelige fremtoning gjorde at man følte sig godt tilpas... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fejl på fejl og ingen forståelse
Jeg vil gerne dele min oplevelse omkring min fornyligt købte Skoda Fabia.
Da jeg skal afhente bilen, observerer jeg et stenslag i forruden der er blevet behandlet, men som sælger ikke har gjort mig opmærksom på.
Efter megen møje og besvær får jeg en lakforsegling i kompensation for dette.
Ydermere har Skoda lovet mig 1 måneds gratis forsikring, men i stedet tilmelder de mig en forsikring jeg ikke har sagt ja til, og som har en bindings periode. Jeg når dog i tide at få den afmeldt.
Skoda Næstved insinuerer at jeg lyver omkring denne forsikring og at det er mig der må have misforstået noget og vil på ingen måde hjælpe mig.
Ydermere finder jeg ud af at det kilometer antal der står på min købekontrakt er for lavt i forhold til hvad bilen har kørt.
Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at handle bil hos Skoda Næstved, med mindre man ønsker at se hvad dårlig kundeservice virkelig er.
Vi har lige haft vores bil hos Skoda…
Vi har lige haft vores bil hos Skoda Næstved, for at skifte en forrude. Bilen blev udleveret efter 3 arbejdsdage, uden nogen som helst kvalitetstjek af værkstedets arbejde. Sprinklersystemet er ikke tilkoblet og bilen er fortsat fuld af glas-splinter.
En enkel rutinejob, hvor værkstedet har haft plenty tid til at levere et professionelt resultat. Ligevel får vi en bil tilbage, der bærer præg af amatører uden bekymring for kundernes tilfredshed eller værkstedets renomé.
Gentagende dårlige oplevelser
Tilfredshed
Herfra. God, reel og høflig betjening selvom jeg kun kom med en forespørgsel.
Her vil jeg gerne handle bil når den tid kommer.