SklepVod.PL Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

2,1

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

11 listopada kupiłem pakiet i do tej pory nie otrzymałem ani odpowiedzi na zapytania ani samego pakietu. Szkoda kasy zachodu, na pytania też nie odpowiadają. Pierwszy i ostatni raz

Saanut 1/5 tähteä

Brak kontaktu ze sprzedawcą, pomimo gwarancji realizacji zamówienia w 24h po 14 dniach zamówienie ze statusem "przygotowanie w toku" zniknęło. Po próbie kontaktu ze sprzedającym brak zwrotu pienięd... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Zakupiłem 30-dniowy pakiet TV. Wszystko działało ok przez 16 dni. W 16 dniu zniknęły wszystkie kanały, tak jakby usunięto dla mojego nr MAC listę kanałów. Po kilku próbach kontaktu przez formularz dos... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Niestety otrzymałam tylko informacje

Niestety otrzymałam tylko informacje, że płatność została przyjęta natomiast dostępu do netflixa nie otrzymałam. Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Naciągacze. Zero kontaktu z ich strony.

22. elokuuta 2025

Uwaga oszuści i złodzieje

Po kilku dniach konto canal plus nie działa. Brak odpowiedzi na reklamację. Wiadomości nie odczytane. Reklamacja wysłana ze strony. Brak reakcji.

26. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam. Zakupiłam dostęp do filmu "substancja". Na początku przerywało odtwarzanie co 20minut, teraz przyspiesza obraz i brak dźwięku co 4min po resetowaniu.

19. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Solidna obsługa, ale czas oczekiwania jest długi…

Zapłaciłem 4 dni temu za pakiet IPTV Polska i nadal nie mam strumienia w aplikacji, w końcu wysłałem aplikację i MAC, ale nadal nic. Dałem 5 gwiazdek, bo to bardzo solidna usługa, ale długo trzeba czekać, żeby móc oglądać ulubione kanały. Płatność została zaakceptowana.

30. syyskuuta 2024

Polecam sklepvod,pl

Korzystam z konta Netflix w Canada nie mam z nim najmniejszego problemu od 7 miesiecy!
Iptv polska korzystam przeszło 4 lata, tutaj bez problemu działa, wykupione takze dla mamy w Polsce i nie mamy problemow. Polecam z czystym sercem uslugi w sklepvod

5. lokakuuta 2023

Sukinsyn oszukuje wszystkich…

Sukinsyn oszukuje wszystkich bezczelnie. Przelew blik nie działa na nr, każde później pisać na Whatsapp wysyłając email żeby podać kod blik i wpłaca sobie na ZEN.COM
Posiadam wszystkie dowody na to że jest to oszust. Teraz nawet wiadomości do niego nie dochodzą. Na dodatek zakupiony HBO MAX na rok już nie jest dostępny na Sklepvod.pl
Oczywiście nie zostawię tak tego, chłop poniesie konsekwencje za to.
Jeśli ktoś chce zdjęcia to są one dostępne z rozmów zapraszam do kontaktu na email:
lukaszenko119@ gmail.com

16. kesäkuuta 2024

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku. Konto Netflix działa bez problemu od kilku miesięcy, Nie wiem jakim cudem ktoś wystawia negatywne opinie o kontach 90 czy 30 dniowych, jak na stronie ich nie ma? Konkurencja? Korzystam z usług sklepvod od kilku lat z iptv, nie mam żadnych problemów, teraz dokupiony dostęp netflix i też bez problemów

18. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam, konto Netflix zakupione na 30 dni. W tym czasie po ok 2 tygodniach brak dostępu, na reklamacje czekałam tydzień. W końcu dostałam nowy kod który działał 3 dni.Kolejna reklamacja, tym razem przesłali kod na zniżkę, brak kodu do dalszego oglądania. Mam sobie zakupić nowe konto, dlaczego mam dwa razy płacić za te same dni?!? Nawet ze zniżką. Brak odpowiedzi

14. toukokuuta 2024

Złodziejstwo odradzam

Przy zakupie pakietów na 30 dni ,konta poblokowane ,hasła złe, itd. Pisząc na formularz reklamacyjny zero odpowiedzi ,tydzień dwa. Konta przedwcześnie wylogowane też standard. I to lekceważenie klienta .Mordowałem sie z nimi rok .Odradzam

26. huhtikuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

Na początku wszystko jest ok

Na początku wszystko jest ok. Serwis działa, problemy pojawiają się przy zakupie pakietów powyżej 30 dni. Po miesiącu zaczynają się problemy z logowaniem, za każdym razem trzeba pisać rekalacje; standardem jest odpowiedź po 48 godzinach.Wysylaja nowe dane do logowania, serwis działa kilka dni po czym znowu problemy. Po 4 rekalamcji i wysłanych prntscrn z info ze brak jest dostępu ze strony sprzedawcy cisza. Bardzo nieprofesjonalne traktowanie klienta, ja czuję się oszukany, kupiłem serwis na 90 dni , 14 dni przed kontem nic nie działa i sprzedawc milczy. W czasie tych 90 dni 3 przerwy z brakiem dostępu po 2- 3 dni. Relanie zapłaciłem za 90 dni korzystałem max 70. Omijać z daleka bo szkoda Waszych nerwów. Niestety trzeba dołożyć i kupić normalny dostęp bo szkoda kasy na sklepvod.pl

30. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä SklepVod.PL

Zacznijmy od tego że opinie wystawia sie osobie lub Firmie u której sie coś kupowało. A tu randomowo ktoś wystawia opinie nam czyli SKLEPVOD.PL - nie dotyczące nas oraz naszej oferty. Proszę weryfikować gdzie sie co kupuje, i tam pisać zażalenia. Nie sprzedajemy usług na 30 dni związanych z netflixem czy hbo. Także konkurencja chyba swędzi rura

Saanut 1/5 tähteä

Pieniądze pobrane za pakiet...próba…

Pieniądze pobrane za pakiet...próba logowania i kicha...NIE MA KONTA !!! NIE POLECAM

27. huhtikuuta 2024

Brak możliwości kontaktu.
omijać szerokim łukiem.

21. maaliskuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin