Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Wykupiłem dostęp do usługi Netflix Premium na cały rok. Niestety w po trzykrotnej wymianie kodu w połowie trzeciego miesiąca sprzedawca przestał reagować na moje maile a Netflix (opłacony na cały r... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Proponuję wnieżć sprawę na drogę…
Proponuję wnieżć sprawę na drogę prawną. Jakiś pozew zbiorowy i na pewno ktoś się tym zajmie.
Scam!!!
Szkoda że nie wszedłem tu przed zakupem. Nie kupujcie tego!!!!! To scam. Kiedyś działali. Już nie
nie szanują klienta
nie było innego wyjścia, więc kupiłem 30-dniowy dostęp do netflix dla taty. od ponad 40 godzin nie dostałem dostępów. Szajs!! nigdy więcej, a tak w ogóle to po kiego ch.... podają adres mailowy, skoro i tak nikt nie odpisuje o ile w ogóle ktoś to czyta. Zawsze korzystałem z taniekonta.com , był support - błyskawiczna pomoc i kontakt. Ten serwis nadaje się ... nawet nie wiem do czego. Przestrzegam. katastrofa
Oszuści
Brak kontaktu po opłaceniu dostępu na miesiąc. Stanowczo odradzam.
Płacisz i nic nie otrzymujesz
Wykupiłam usługę na 30 dni, zero danych do logowania na maile nikt nie odpowiada od tygodnia. Kiedyś platforma działała super, teraz to już poniżej krytyki. Brak numeru telefonu wiec łaskawie trzeba liczyć na to że ktokolwiek odczyta wiadomość
Korzystałam kilka razy
Korzystałam kilka razy , pakiety na więcej niz 30 dni nie działają. Po jakimś czasie konto się blokuje i nie dostajesz nowego hasła. Ostatnio wykupiłam dostęp do kolejnych dwóch platform. Zapłaciłam i danych do konta nie dostałam. Na wiadomości nikt nie reaguje więc korzystanie z ich usług to loteria.
scam
zapłacone, kod nie wysłany, brak odpowiedzi, oszustwo
Kupione konto nie dotarło
Kupione konto nie dotarło, zero odezwy na reklamację nie polecam nie wiem gdzie zglosić tą stronę ale to jest jawne oszustwo ludzi na kasę.
Złodzieje
Złodzieje. Nie odpowiadają na informacje o braku dostarczenia dostępu do usługi. Nie zwracają pieniędzy.
Nie polecam, wręcz odradzam jest strona to strona PreiumVod - strona OSZUSTÓW.
Nie polecam -kupiłam Netflix na 90 dni,po niecałym miesiącu nastąpiła blokada.Meile z reklamacją nie są wogóle odczytywane a wysłałam ich klika.JEDNO WIELKIE OSZUSTWO
Tragedia
Tragedia. Po zakupach zawsze brakuje kodu i trzeba czekać. Reklamacje to jakaś fikcja. Nie polecam a raczej polecam trzymać się z dala.
Mniej się nieda
Mniej się nieda. Złodziejstwo i tyle. Zapłaciłem za rok i po 2 miesiącach problem. Odradzam
Po kilku dniach konto straciło ważność…
Po kilku dniach konto straciło ważność i brak odpowiedzi.
Przekręt na Netflix VOD
Wykupiłem dostęp do usługi Netflix Premium na cały rok. Niestety w po trzykrotnej wymianie kodu w połowie trzeciego miesiąca sprzedawca przestał reagować na moje maile a Netflix (opłacony na cały rok) nie działa.
Wygląda to na zamierzone wyłudzenie pieniędzy. Komunikaty po polsku, automat do skarg, serwer w Estonii, zero kontaktu ze sprzedawcą.
Typowa zagrywka bazarowych przekrętów. Zgłaszam oszustwo i wyłudzenie pieniędzy za usługę, której nie otrzymałem.
Strata czasu i pieniędzy!
Wszystkie komentarze to prawda
Wszystkie komentarze to prawda
Konto Netflix kupione na 90 dni…
Konto Netflix kupione na 90 dni wygasło po 30 próba kontaktu z platformą brak odzewu stracone pieniądze nie polecam
Oszuści, naciągacze
Konto zakupione na 3 miesiące. Po 1 miesiącu przestało działać. Brak kontaktu, zero odpowiedzi na reklamacje. Zwykli złodzieje, naciągacze. Pieniądze do kosza.
Trustpilot-kokemus