Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Firma oferuje towary, które nie są dostępne w Czechach.Spotkanie przebiegło w miłej i przyjaznej atmosferze.
Błyskawiczna dostawa, szczoteczki i końcówki estetycznie zapakowane. Służy mi już ponad rok, serdecznie polecam!! faktycznie działają bez użycia pasty
Za krótko używam żeby móc się w pełni wypowiedzieć. na ten moment szczoteczka spełnia swoje zadanie ;)
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Szczoteczki Tesla wywodzą się z Japonii, gdzie w 1984 roku technologia jonowa po raz pierwszy trafiła do codziennej higieny jamy ustnej. Jony działają jak magnes — przyciągają i odrywają płytkę nazębną od powierzchni zębów bez agresywnego szorowania. To cicha rewolucja, która przez dekady pozostawała niszową wiedzą specjalistyczną, zanim trafiła do szerszego obiegu. My poszliśmy o krok dalej. Połączyliśmy technologię jonową z techniką soniczną — precyzyjnymi drganiami, które docierają do przestrzeni między zębami i wzdłuż linii dziąseł. Efekt: dwie technologie, które wzajemnie się wzmacniają i razem dają coś, czego nie oferuje żadna z nich osobno. To nie jest kolejna elektryczna szczoteczka z większą liczbą trybów i głośniejszym silnikiem. To inny sposób myślenia o czyszczeniu zębów — spokojniejszy, dokładniejszy, oparty na fizyce jonów, nie na sile tarcia. Tesla to marka dla tych, którzy chcą rozumieć technologię której używają — i którzy oczekują, że codzienne rytuały będą równie przemyślane co reszta ich życia.
Yhteystiedot
Magnacka 4/66, 02-496, Warszawa, Puola
- 533900237
- kontakt@skleptesla.pl
- skleptesla.pl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Od dawna używam szczoteczek Ionickiss i jestem zadowolony z ich jakości. Mój dentysta również.
Dostawa była szybka
Dostawa była szybka, tak jak obiecano, a jakość produktu bardzo dobra
Nakładki jedno włosowe są super do…
Nakładki jedno włosowe są super do aparatu ortodontycznego
Szybka
Szybka, profesjonalna obsługa i doskonały sprzęt. Wszystko zgodne z opisem, doskonale zapakowane
Za krótko używam żeby móc się w pełni…
Wszystko perfekcyjnie
Wszystko perfekcyjnie , obsługa zamówienia jak i przedmiot .
Produkt zgodny z opisem
Produkt zgodny z opisem. Na tyle krótko go używam, że trudno o sensowną ocenę. Pierwsze tygodnie są zadowalające.
Szczoteczka soniczna
Używam tego rodzaju szczoteczkę od dawna i jestem bardzo zadowolona.
Dostawa zgodna z zamówieniem i…
Dostawa zgodna z zamówieniem i terminem.
Towar spełniający oczekiwania, zgodny z opisem.
swietny produkt
Jestem zadowolona z zakupu szczoteczki…
Jestem zadowolona z zakupu szczoteczki sonicznej mała zgrabna szczególnie przydatna w podróży
polecam
Zakupiona szczoteczka jest świetnej…
Zakupiona szczoteczka jest świetnej jakości, poleciła mi ją inna osoba, więc nie mogę się wypowiedzieć czy sam opis znajdujący się na stronie, by mnie przekonał, po prostu wiedziałam co chcę kupić wcześniej. Zakup bardzo sprawny, przesyłka błyskawiczna, polecam sprzedawcę i produkt.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.