Nyo Shop - Perfect Smile Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Yrityksen tiedot

1. Suunhoituotteet

Yrityksen kirjoittama

Welcome to NYO – Your trusted source for cutting-edge dental solutions. Innovative Sonic Technology: Elevate your oral care with our advanced products. Design & Precision: Crafted with excellence for a superior dental experience. Customer Satisfaction: Join countless others who trust NYO for dental well-being. Get your NYO Pro Sonic now & share your NYO experience on Trustpilot. Your feedback fuels our commitment to excellence!

Yhteystiedot

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Fajna szczoteczka z ogromem funkcji

Bardzo fajna szczoteczka z ogromem funkcji czyszczących i potężnym akumulatorem. W dodatku pięknie zapakowana jak iPhone czy flagowy model Samsunga. Ze szczoteczką dostarczane jest wygodne etui (z miejscem do przymocowania końcówki - ciekawe, dlaczego inni producenci nie pomyśleli o takiej prostej, a tak wygodnej rzeczy), dwie końcówki do szczoteczki oraz ładowarka na USB.
Szczoteczka ma 4 tryby czyszczące, każdy na trzeci poziomach intensywności. Przez pierwsze dni trochę uciążliwa jest ich obsługa (tylko jeden przycisk do obsługi) ale po 2-3 dniach człowiek się przyzwyczaja, wybiera swój stały tryb i nie ma z tym problemu

22. helmikuuta 2024

Top Qualität

Diese elektrische Zahnbürste ist super.
Sieht stylisch aus, füllt sich sehr wertig an und das wichtigste, Effektivität . Genau das richtige für meine Zähne.
Klare Weiterempfehlung.

24. joulukuuta 2023

Empfehlenswert! Lohnt sich!

Die Zahnbürste überzeugt mit hoher Qualität – hochwertiges Design & langlebige Batterie. Selbst das angenehme Auspacken macht einfach Spaß. Sehr sauberes Gefühl im Mundbereich und somit ein zuverlässiger Begleiter für langanhaltende Frische. Jedes Geld hat sich gelohnt, vielen Dank! Empfehlenswert.

29. tammikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Szczoteczka - po konsultacji z lekarzem

Bardzo dobry produkt, szczoteczka czyści i masuje dziąsła. Dzięki ergonomicznemu kształtowi pozawala czyścic przestrzenie między zębami a tam zazwyczaj kryje się najwięcej resztek i intensywniej osadza się kamień. Mój dentysta zauważył również poprawę kondycji dziąseł oraz mniejsza ilość kamienia nazębnego.

22. tammikuuta 2024

Szczoteczka dla każdego

Szczoteczka piękna, zgrabna, z różnymi poziomami mocy. Można dostosować siłę wibracji do własnych potrzeb. Bateria trzyma długo. Szczotka nie wymaga podstawki. Zajmuje mało miejsca. Można używać podczas kąpieli
Dla mnie bomba! 👌😊🌟

15. tammikuuta 2024

Szczoteczka Soniczna

Szczoteczka soniczna od Nyo to bez wątpienia rewolucyjne urządzenie, które zrewolucjonizowało moją codzienną rutynę pielęgnacyjną. Z przyjemnością przyznaję jej pięć gwiazdek ze względu na liczne zalety, które sprawiają, że jest to doskonały produkt.

Po pierwsze, wyjątkowa technologia soniczna tej szczoteczki gwarantuje skuteczne i delikatne oczyszczanie zębów. Cieszę się, że mogę być pewien, iż każdy obszar jamy ustnej jest dokładnie wyczyszczony, eliminując niebezpieczeństwo niepożądanych płytki nazębnej i kamienia.

Kolejnym atutem jest ergonomiczny design. Szczoteczka dobrze leży w dłoni, co sprawia, że używanie jej jest wygodne i przyjemne. Ponadto, miękki materiał uchwytu zapewnia pewny chwyt, nawet gdy jest mokro, co przekłada się na bezpieczeństwo użytkowania.

Bateria tej szczoteczki zasługuje również na uwagę. Długi czas pracy między ładowaniami to ogromny plus, zwłaszcza dla osób podróżujących. Łatwość ładowania i wytrzymałość baterii sprawiają, że mogę polegać na tej szczoteczce w każdym miejscu i czasie.

2. tammikuuta 2024

Wygodna na codzień

Od miesiąca używam szczoteczkę soniczną NYO i jestem zadowolona. Na początku spodobał mi się jej wygląd. Wygodnie leży w dłoni, co ułatwia obsługę, zwłaszcza przy porannym pośpiechu. Timer informuje, ile powinnam szczotkowac zęby, co pomaga w utrzymaniu zalecanego czasu mycia zębów i nie musze patrzec na zegarek.
Dodatkowo udało mi się ją kupić w korzystnej cenie z rabatem.

11. joulukuuta 2023

Kocham moją szczoteczkę soniczna Nyo

Szukałem szczoteczki sonicznej, która zapewnia dobre rezultaty czyszczenia i jednocześnie designem pasuje do mojej nowoczesnej łazienki. Większość szczoteczek dostępnych na rynku w ogóle mi się pod względem designu nie podoba. Szczoteczka soniczna Nyo jest prosta, elegancka, a moje zęby czują się naprawdę czyste. Przekonało mnie również obietnica Nyo, że mogę łatwo zwrócić szczoteczkę w ciągu 30 dni. Ale na pewno tego nie zrobię :-)

11. joulukuuta 2023

Idealny prezent

Dostałam szczoteczkę soniczną NYO pod choinkę. Szczoteczka jest bardzo dobrej jakości, dodatkową zaletą jest to, że końcówka szczoteczki ma podwójne zastosowanie- druga strona służy do wyczyszczenia języka. Do kompletu jest doliczony śliczny futerał podróżny. Polecam każdemu, a szczególnie osobą, które mają wrażliwe dziąsła

28. joulukuuta 2023

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin