Skjold Porte ApS Arvostelua 313

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Alt spillede bare lige fra første samtale med sælger til opmåler, og sidst men ikke mindst montøren Mark, han var helt utrolig omhyggelig, fortalte alt om vedligehold, og udførte sit arbejde til ug,... Näytä lisää

Da jeg havde konsulentbesøg, aftalte vi at porten skulle være med trådløs. Men den blev ikke monteret med trådløs. De siger at det er en misforståelse og de vil give tilbud på halvpris da det er en mi... Näytä lisää

Jeg kan varmt anbefale skjold porte, lige fra starten var servicen helt i top, montøreren som kom ud og måle op var super proffessional. Montagen af min port forløb rigtig godt, og selv efter næsten... Näytä lisää

En rigtig god oplevelse. Såvel tilbud, opmåling, samt montering er forløbet over alt forventning. Selvom jeg siden jeg modtog tilbud har lavet et par ændringer/justeringer på hvordan jeg ønskede por... Näytä lisää

1. Ovikauppa

Danmarks førende leverandør af portløsninger til private.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Mere end de 5 stjerner værd

Mere end de 5 stjerner værd.

Fra første kontakt med kundeservice, der bare har været kanon, og svaret ret hurtigt, igennem det hele. Når jeg har henvendt mig, om det ene eller andet, og altid rar brugbar kontakt med dem.

Konsulenten der var ude og måle op, og samtidig vise mig lidt forskellige prøver, udover mit valg, var god til at oplyse og forberede mig og svarede på spørgsmål.
Tryghed og ren fornøjelse.

Montøren
Kom og var hurtigt igang, efter en kort snak. Da han nærmerede sig slutningen, fik vi en hyggelig snak og spørgsmål besvaret. Jeg følte han bar havde styr på det, og leverede et rigtig fint resultat, som jeg er rigtig tilfreds med.

Jeg vil til hver en tid anbefale Skjoldporte.

28. elokuuta 2025

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟

Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft så god en oplevelse fra ende til anden.

Det betyder meget for os, at du har følt dig tryg og godt informeret gennem hele processen, og vi sætter stor pris på dine rosende ord om både konsulenten, kontoret og montøren.

Vi deler naturligvis din feedback med hele teamet – det giver så meget motivation at vide, at vores arbejde gør en forskel.

Hav en god weekend!

Venlig hilsen

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Lige fra ordreafgivelse og til porten var isat og virkede. Alle aftale blev hold og montøren kørte ikke før det hele virkede til mindste detalje. Jeg kan varmt anbefale Skjold Porte..

15. heinäkuuta 2025

Hej Jens Arne

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os, at du har haft en fantastisk oplevelse hele vejen fra bestilling til færdigmontering, og at alt levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Montøren Janus

God service både fra rådgiver og montør
Er super tilfreds kan varmt anbefales

4. elokuuta 2025

Hej Alex

Mange tak for din positive feedback.

Vi er glade for, at både rådgivning og montering har levet op til dine ønsker, og at du er super tilfreds med resultatet. Jeg skal sørge for at give rosen videre til Janus 😀

Alt foregik som aftalt.

Alt foregik som aftalt.
Arbejdet veludført til tiden
God kommunikation med firmaet.

31. heinäkuuta 2025

Hej Niels

Tak for din fine anmeldelse! 🤩

Vi er glade for at høre, at alt forløb som aftalt, arbejdet blev udført til tiden, og at kommunikationen har fungeret godt. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Kamilla, Skjold Porte

Det var super hele vejen igennem og tak…

Det var super hele vejen igennem og tak for det👍

10. heinäkuuta 2025

Hej Ole

Stort tak for din skønne tilbagemelding – og selv tak!

Det var en fornøjelse at have dig som kunde, og vi er virkelig glade for, at du har været tilfreds hele vejen igennem. Det betyder meget for os 👍🙂

Kan varmt anbefales.

Kan varmt anbefales.
Proffesionel vejledning,god service, god pris, absolut tilfreds

3. heinäkuuta 2025

Hej Laila

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse – tusind tak!

Vi er så glade for, at du følte dig godt vejledt og serviceret hele vejen, og at prisen også levede op til forventningerne. Din anbefaling betyder meget for os 😊

Mange tak igen!

Kamilla, Skjold Porte

God kommunikation hurtigt levering og…

God kommunikation hurtigt levering og flot montering

16. kesäkuuta 2025

Hej Nikolaj

Tusind tak for de pæne ord!

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet både god kommunikation, hurtig levering og en flot montering – præcis sådan ønsker vi, det skal være 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Dårlig montering af porten

Ja, porten virker, - men porten er alt i alt ikke særlig pænt monteret - øv.

1. heinäkuuta 2025

Hej Poul Erik

Tak for din anmeldelse.

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at høre, at du ikke er tilfreds med montagen, da vi altid bestræber os på at levere et pænt og ordentligt stykke arbejde.

Vi har forsøgt at kontakte dig, og vi vil meget gerne tage en videre dialog og finde en løsning, som du er tilfreds med😊

Kamilla, Skjold Porte

Rigtig god service hele vejen igennem.

Rigtig god service lige fra starten af og hurtig og meget grundig montør og så er porten super flot.. så 👍 her fra …

19. kesäkuuta 2025

Hej Dennis

Hvor er det skønt at læse – tusind tak for din positive tilbagemelding! Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både service og montagen. Og ja, vi synes også, portene er ret flotte 😉

Tak fordi du valgte os!

Kamilla, Skjold Porte

Hår fået leveret to nye garageporte

Hår fået leveret to nye garageporte. Er meget tilfreds med deres håndtering af ordren, helt fra start og til slut hvor portene er monteret.
Kan varmt anbefales

17. kesäkuuta 2025

Hej Allan

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har følt dig godt hjulpet hele vejen – det er præcis sådan, vi gerne vil have, det skal være. Dejligt at høre, at du er tilfreds med både portene og forløbet.

Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget! 😊

Kamilla, Skjold Porte

Topscorer både service og kvalitet og…

Topscorer både service og kvalitet og imødekommende over alt men spørg . Stort 10 herfra til Kamilla og slenha og Andreas.

7. kesäkuuta 2025

Hej Jumaa

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord! Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse – både med servicen, kvaliteten og vores team.

Vi sender et stort tak tilbage – det var en fornøjelse at hjælpe dig! 😊

Levering som aftalt

22. toukokuuta 2025

Hej kunde

Tusind tak for de fem stjerner!

Det er rigtig rart at høre, at leveringen gik som aftalt. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding!

Profesionelle folk

Profesionelle folk hurtigt og perfekt opsætning god rådgivning samt en billig pris kun ros er fra fik 3 Porte sat op 👍

13. toukokuuta 2025

Hej Jakob

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både opsætningen, rådgivningen og prisen – og så endda med hele tre porte!

Vi sætter stor pris på rosen og står klar, hvis du skulle få brug for os igen.

Fantastisk service og kvalitet

Fantastisk service og kvalitet. Det har bare været en god og professionel oplevelse som vi har fået både af Andreas og Kim. Det hele har spillet fra start af med opmåling og levering og montering af den smukkeste garageport. Kæmpe anbefaling!

14. toukokuuta 2025

Hej Emilie

Tusind tak for de flotte ord!

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra opmåling til montering. Mine kolleger bliver helt sikkert glade for at høre, at deres indsats har gjort en forskel.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og står altid klar, hvis du har spørgsmål.

Kamilla, Skjold Porte

alle aftaler overholdt til punkt og…

alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Fin montering, alt virker perfekt.

14. toukokuuta 2025

Hej Jan

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med din garageport, montagen og vores service. Anmeldelser som din giver os ekstra energi til at fortsætte med at levere vores bedste hver dag.

Aftale og pris overholdt

Godt håndværk, uproblematisk, kompetent installation

1. toukokuuta 2025

Hej Tommy

Tusind tak for den forrygende anmeldelse! Det varmer 🤩

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi sidder klar, hvis du har nogen spørgsmål.

Skjold Porte - helt sikkert 5 ⭐️ værd

Skarp pris, fremragende kvalitet og service igennem hele processen.

23. huhtikuuta 2025

Hej Chris

Wow! Tusind tak for de fine ord og stjerneregnen! 🤩

Hvor er det dejligt at høre, at du finder både pris, kvalitet og service fem stjerner værd, og vi håber, du får stor glæde af din nye portløsning.

Venlig og god service.

Venlig og god service incl. montering.

1. huhtikuuta 2025

Hej Leif

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse, og vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Yderst dygtig montør og flot port

Yderst dygtig montør og flot port
Vi er meget tilfredse med skjold porte

13. maaliskuuta 2025

Hej Søren

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner!

Vi er rigtigt glade for at høre, at I er tilfreds med vores dygtige montørs arbejde, og vi håber, I får stor glæde af jeres nye, flotte port.

Super god service

Super god service. Det er et rigtig godt produkt til prisen, montagen gik hurtigt og er godt udført. Jeg er rigtig godt tilfreds.

25. helmikuuta 2025

Hej Christian

Vi bliver så glade for at læse anmeldelser som din 🤩

Det var en fornøjelse at hjælpe dig med din nye port, og vi håber, du bliver lige så glad for garageporten, som vi er for din anmeldelse!