Alt spillede bare lige fra første samtale med sælger til opmåler, og sidst men ikke mindst montøren Mark, han var helt utrolig omhyggelig, fortalte alt om vedligehold, og udførte sit arbejde til ug,... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Da jeg havde konsulentbesøg, aftalte vi at porten skulle være med trådløs. Men den blev ikke monteret med trådløs. De siger at det er en misforståelse og de vil give tilbud på halvpris da det er en mi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg kan varmt anbefale skjold porte, lige fra starten var servicen helt i top, montøreren som kom ud og måle op var super proffessional. Montagen af min port forløb rigtig godt, og selv efter næsten... Näytä lisää
En rigtig god oplevelse. Såvel tilbud, opmåling, samt montering er forløbet over alt forventning. Selvom jeg siden jeg modtog tilbud har lavet et par ændringer/justeringer på hvordan jeg ønskede por... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Danmarks førende leverandør af portløsninger til private.
Yhteystiedot
Linåvej 60, 8600, Silkeborg, Tanska
- skjoldporte@skjoldporte.dk
- skjoldporte.dk
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Go service lige fra opmåling til porte…
Go service lige fra opmåling til porte er sat i😀👍
Synes jers opmåler, kommer med gode løsninger, samt at man bliver gjord opmærksom på de ti g der er i vejen for at porte kan være der….
👍👍👍

En rigtig god oplevelse
Vi fik monteret garageporte hos Skjold Porte ApS. Alt gik som aftalt – fra bestilling til montage af portene. Alle medarbejdere var yderst imødekommende.

Vastaus yritykseltä Skjold Porte ApS
Levering og montage effektiv/hurtig og…
Levering og montage effektiv/hurtig og god kvalitet.

Vastaus yritykseltä Skjold Porte ApS
Hurtigt med tilbud og god service
Hurtigt med tilbud. super god service. Hurtigt montering. Og flot slut resultat.
Kan varmt anbefales

Bliver mødt med ligegyldighed
2 gange har jeg reklameret over en defekt port uden at de har reageret på mine skriftlige henvendelser. Det er derfor min oplevelse at de er fuldstændige ligeglade med deres kunder. Mærkelig måde at drive forretning på.
En god oplevelse
En god oplevelse.
Porten blev leveret som aftalt, af en flink montør.
Jeg er sikker på vi får en god oplevelse ved at have valgt Skjold som leverandør af Porten.
Mvh. Leif Døssing.

Skjold port i sommerhus.
Har lige fået monteret port i vores sommerhus alt er gået super fint, på trods af, det var lige i sommerferien. Vi har anden port i privaten, men vil helt klart vælge Skjold Porte igen, syntes kvalitet, service samt montør har været helt i top.

Godt produkt
Godt produkt, flinke og kompetente medarbejdere.

Flot og hurtigt Montering
Kamilla og Helena på kontoret 😃 var rare og ringede venligt tilbage på forespørgsel. Kim kom og målte portene op og kom med gode råd. Montøren
kender ikke navnet på ham, men kom til aftalte tid og efter 4 timer havde han monteret 2 porter👍

Vastaus yritykseltä Skjold Porte ApS
Skjold porte kom for at tage mål til…
Skjold porte kom for at tage mål til fuldautomatisk garageport og skulle herefter give tilbud.
Det nu 3 uger siden og vi har stadig ikke modtaget noget tilbud.
Useriøst firma, som jeg ikke ville turde handle med. De ville nok også glemme og sætte garageporten op hvis man havde været så heldig at få et tilbud

Vastaus yritykseltä Skjold Porte ApS
Har netop fået monteret 2 porte i en…
Har netop fået monteret 2 porte i en garage.
Super proces fra start til slut. God vejledning hele vejen og det endelige resultat er blevet super godt!

Vastaus yritykseltä Skjold Porte ApS
Annonce var fangende/inden for skiven
Det fremgår ikke helt klart at den pris der er oplyst, nok kun gælder de mindste PORTE!
De færreste hae et hul det passer til det!.
;O(e

Vastaus yritykseltä Skjold Porte ApS
Levering til tiden og til en god pris
Levering til tiden og til en god pris. Fantastisk service både fra hovedkontor og de fremmødte montører :-)

Superservice
Superservice, superkvalitet og rigtig go opfølgning - helt sikkert 5 stjerner herfra.

Perfekt
Konsulenten og montøren kom til den aftalte tid, super god service
Kan kun anbefale skjold porte
Meget tilfreds kunde 😊

Ny flot port
Ville give lille mor en ny pæn port i hendes carport, så den blev en lukket sikker garage...
Fandt Skjold Porte ApS....
De kunne ikke bare lave en opmålt, skræddersyet løsning, de var også billigere end andre selskaber vi så på....
Det hele gik så fint, med bestilling, opmål, og opsætning.....
Og det var nemt at afregne og betale...
Alt i alt, en rigtig god oplevelse....
Kan varmt anbefales....

Super rorløb
Alle led i forløbet, lige fra første kontakt, til opmåling, bestilling og ikke mindst installering, var virkelig top service.

Service minded virksomhed
Service minded virksomhed
En skøn og virkelig god oplevelse at handle porte hos Skjold porte. De er hurtig til at svare og følge op på bestillingen. Iøvrigt havde vi behov for en hurtig levering og det klarede de inden for rammen. Portene er super flotte og der er ingen tvivl om det er kvalitet.
Et sted vi tør at anbefale fuldt ud.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.