Tack för bra och snabb service när ni ordnade ett nytt par då plopparna lossnade på sonens favoritstrumpa. Blir intressant för honom att testa den nya modellen.
Sonen älskar skydden, så smidiga och de håller sig på smalbenet där de ska vara utan att åka ner eller behöva tejpas! Jag köpte strumporna till mig och de har varit riktigt bra när man spelar fotboll... Näytä lisää
Beställde för två veckor sedan, det står att orden är bekräftad men inget levererat. Kundtjänsten gick till slut att få Tag på och fick då reda på att det jag beställt var slut och därmed Tekniskt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Flera dagar efter beställning har min order inte ens skickats. De lovar ju leverans inom 2-3 dagar i Sverige. Nu när jag läser omdömen här så inser jag direkt att det händer väldigt ofta att folk int... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Högkvalitativa grip socks och andra sportprodukter som används av proffs från hela världen. Besök SkillSocks idag och hitta produkterna som gör skillnad!
Sundbyberg, 17457, Sundbyberg, Ruotsi
- info@skillsocks.com
- skillsocks.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 14 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Tog mig 2 veckor att få beställningen
Tog mig 2 veckor att få beställningen. Och det var endast 2 par strumpor. När jag bad om kompensation fick jag som svar att det kan vara så att det tar 7 bankdagar vilket är helt otroligt.
Skillsocks è quello che ti serve
Molto gentili e disponibili!
I loro calzini sono davvero fantastici.
Consiglio a tutti quelli che cercano dei prodotti seri per la propria attività, qualità-prezzo corretta!
Skillsocks strumporna har bra grepp och…
Skillsocks strumporna har bra grepp och är sköna inuti den hjälper mycket.++++++++++
Dessutom snabb leverans.
Dålig leverans
Hej, vi hade beställt för 1 månad men de har aldrig fått våra varor. Sen ringde vi flera gånger men dem svarar inte men de svarar bara på maljen. Deras kundservice är onöjd.
Har beställt monolits men dom har inte…
Har beställt monolits men dom har inte kommit på drygt 1 vecka, det står att dom är påväg men det har stått de i 4 dagar nu. Blir lite förvånad för det stog snabbleverans.
Har inte fått vår beställning
Har inte fått vår beställning. Skillsocks ser den som skickad men den är aldrig överlämnad till transportören. Har försökt kontakta Skillsocks per mejl och via deras formulär på hemsidan under senaste veckan utan något svar för att reda ut detta. Pengarna är dragna och sonen är väldigt ledsen.
Lång leveranstid trots löfte om snabb…
Lång leveranstid trots löfte om snabb leverans. Fick mail direkt efter beställningen där ni skrev att min varor snabbt skulle levereras, två veckor senare kom dom.
För lång tid för att få pengar tillbaka efter retur
Att få pengarna tillbaka efter retur tog alldeles för lång tid. Inte förrän jag mejlade om detta hände det något
Enkelt att handla på närbutiken.
Missödet snabbt åtgärdat
Blev glad att nytt paket låg i mitt postfack på denna lördagmorgon som utlovats :) Skillsocks har snabbt åtgärdat missödet med julklappen som försvann. Stort tack för det!
Återstår att prova strumporna och siliconbanden...
Ingen leverans
Ingen leverans, ingen leverans mail och ingen besked från kundtjänst. Fick svar efter jul, idag d 28 att leverans har inte varit möjligt pga lagerbytt. Hade uppskattat att få veta detta innan jul så man åtminstone kunna hitta en annan lösning.

Vastaus yritykseltä SkillSocks
Vilken service
Vilken service! Jag blev bestulen av mitt paket i brevlådan men fick en ny order kostnadsfritt, det hade jag inte räknat med! God Jul!
Fantastisk service!
Tack för hjälpen med mitt paket♥️♥️♥️♥️
Bra pris och snabb leverans!
Jag gjorde en felbeställning
Jag gjorde en felbeställning pga min missuppfattning.
Önskade få annullera mitt köp. Det gick mycket lätt och smidigt.
Tack för vänligt bemötande
Otroligt fint bemötande och service
Otroligt fint bemötande och service. När min sons skillstay gick sönder skickades direkt ett par nya.