Jag är geniunt imponerad, jag köpte först för att dom hade ett otroligt utbud av fotbollströjor med motiv som var klockrena! Men när man fick hem dom, så höll dom en otrolig kvalité - och inte mi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Absolut inget fel från er sida men det tog en himla tid för Schenker att komma med grejerna. Åkte från Malmö till Stockholm och sen tillbaka till mig som bor utanför Malmö. Tog över en vecka för dom... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hittade på insta och skrev till dom ang storleks guide. Fick snabbt svar och beställde. Fick tröjorna några dagar efter och blev mycket nöjd med kvalitet och passformen. Rekommenderar denna sida sta... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vid problem med en storlek i beställningen fick jag snabbt svar och lösning på nolltid! Väldigt serviceminded
Yritys on vastannut
Upptäck t-shirts, hoodies, kepsar och muggar fyllda av humor, nostalgi och äkta kärlek till fotboll. Hos Lirare Wear hittar du plagg och produkter som fångar allt det där som gör fotbollen magisk – glädjen, dramatiken och de oförglömliga ögonblicken som följer fansen hela livet. Varje design är skapad för att väcka känslor, bjuda på igenkänning och hylla historierna som format fotbollsvärlden vi älskar. Lirare Wear lyfter fram fotbollens riktiga hjältar – från kultspelare och underskattade legender till ikoniska mål, firanden och tidlösa matcher. Dessa t-shirts, hoodies, kepsar och muggar är gjorda för fans som vill bära sin passion med stolthet, humor och personlighet. Perfekt både för matchdag och för alla dagar då du vill visa din kärlek till fotboll med stil.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Lirare Wear
Tröjan sitter perfekt! Riktigt skön med roligt tryck

Vastaus yritykseltä Lirare Wear
Tycker att det är ett företag som lyssnar på kunder. Trevligt bemötande. T- shirten är av riktigt bra kvalitet och skön att bära.

Vastaus yritykseltä Lirare Wear
Toppenleverans med enkel hemsida och snabb leverans. Riktigt roligt och unikt utbud med väldigt bra kvalitet. Proffs rakt igenom. Perfekt för att köpa till VM.

Vastaus yritykseltä Lirare Wear
Mycket nöjd med min tröja! Bra passform och köpet gick smidigt! Rekommenderar starkt!
Sjukt snygg tröja! Kragen var smutsig när den kom annars jättefin 💚🤍

Vastaus yritykseltä Lirare Wear
Roliga och stilrena motiv samt riktigt bra instagramcontent!

Vastaus yritykseltä Lirare Wear
Aldrig haft problem med de, köpt där ett flertal gånger och alltid krångelfritt.

Hjälpsam och tillmötesgående kundtjänst. Rekommenderar deras varor ⭐️

Vastaus yritykseltä Lirare Wear
Rekommenderar denna sida starkt.

Vastaus yritykseltä Lirare Wear
Orimlig lång leveranstid. Gjorde en beställning den 25/12 och har ännu inte fått produkten (13/1).

Vastaus yritykseltä Lirare Wear
Absolut inget fel från er sida men det tog en himla tid för Schenker att komma med grejerna. Åkte från Malmö till Stockholm och sen tillbaka till mig som bor utanför Malmö. Tog över en vecka för dom att leverera .
Men som sagt inget ont om er. Mycket nöjd med tröjan! Tack!