SkatePro Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Jeg var noe skeptisk til å handle fra SkatePro i utgangspunktet når jeg leste at alt ble sendt fra sentrallager i utlandet, spesielt når man bestiller før jul. Men SkatePro leverte som annonsert, pa... Näytä lisää

Jeg fikk tilsendt varen som avtalt, men to forhold mener jeg det vil være nyttig for dere å tenke på: 1. Varen får plass i en liten konvolutt el. tilsvarende, og kunne vært sendt som brev med tilsva... Näytä lisää

Har handlet mange ganger fra skatepro. Alltid fornøyd med varene og kvaliteten på varene. Dem har også veldig hyggelig, rask og god kundeservice dersom det skulle være noe! Også fornøyd med leveri... Näytä lisää

Hadde ikke hørt om Skatepro før æ bestille BMX-dekk til guttungen. Og av tidligere erfaring med «ukjente» nettbutikker var jeg litt skeptisk. Men de var proffe med rask levering og oppfølging av lever... Näytä lisää

1. Skeittilaudat
  2. Leijakauppa
  3. Skeittikauppa
  4. Laskettelukauppa
  5. Surffimyymälä
  6. Talviurheiluliike

Tietoja yrityksestä SkatePro

SkatePro ble grunnlagt i 1996 og har vokst til å bli en av de ledende internasjonale nettbutikkene for actionsport. Selskapet selger og leverer varer til mer enn 25 land over hele Europa og Nord-Amerika.

SkatePro har spesialisert seg på utstyr, tilbehør og klær til sparkesykler, skøyter, brett, BMX, surf og vintersport, og selger produkter for alle ferdighetsnivåer og aldersgrupper.

Selskapet streber etter å være pålitelig, profesjonell og kompetent i i forbindelse med salg av produkter, service og kundeopplevelse. SkatePros ansatte deler en lidenskap og kunnskap for actionsport, og vil alltid være til stede for å gi råd og hjelpe kundene sine.

Enten du planlegger å være aktiv i gatene, bakkene eller på vannet, bør SkatePro være din pålitelige forhandler.

Det nåværende produktutvalget dekker:
Trikse-sparkesykkel
Rulleskøyter & Skøyter
Skateboards & Longboards
Surf & Wakeboards
Ski & Snowboards

SkatePro tilbyr også muligheten til å lage spesialbygde produkter:
Bygg din egen sparkesykkel

Rask levering

Rask levering, godt utvalg! Kan anbefales! 💪🏻

17. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Takk for den fine tilbakemeldingen. Vi er glade for at du er fornøyd med bestillingen din! :)
/ SkatePro-teamet

Kjapt om enkelt!

8. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for at du opplevde prosessen som rask og enkel. Velkommen tilbake! / SkatePro Team

Bra utvalg

Bra utvalg. Rask levering

26. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Vi er glade for at du er fornøyd med produktene våre. Takk for kommentaren din! :D

Rask levering og grei priser.

Rask levering, akkurat det jeg hadde ønsket å finne. Enkelt å kjøpe på nettbutikken. Grei priser.

4. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Så fint å høre — ekstra kjekt at du fant akkurat det du var på jakt etter, og at handelen gikk smertefritt. Rask levering er noe vi virkelig prøver å levere på. Lykke til med utstyret, og bare ta kontakt om det skulle være noe.

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, bra ventetid for levering.

4. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Tusen takk for de fine ordene — kjempegøy å høre at bestillingen gikk smertefritt og at leveringen kom innen rimelig tid. Det er akkurat slik vi vil at handelen hos SkatePro skal føles. God fornøyelse med utstyret, og bare ta kontakt hvis det er noe vi kan hjelpe med.

Rask levering.

Rask levering.

12. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette — gøy å høre at leveringen gikk raskt unna. Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være. God tur på hjul, og bare ta kontakt om det skulle være noe.

Rask levering

Rask levering. Produktene populære i hjemmet.

29. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Tak for den fine anmeldelse! Det er vi super glade for at alt er som det skal være // Skatepro

Tempish Nixin 200 AL Sparkesykkel

For 1349 kr. var sparkesykkelen bra👍 Litt skranglete, og noen skruer er rust på. Ellers alt fungerer fint, og trilla fint.

28. huhtikuuta 2026

Takk for din anmeldelse 😊

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med sparkesykkelen og at den fungerer fint og triller bra.

Takk også for at du gjør oss oppmerksomme på skrangling og litt rust på noen skruer. Ta gjerne kontakt med oss når som helst dersom du oppdager noe uregelmessig, eller hvis du trenger hjelp med reservedeler – vi hjelper deg gjerne.

// SkatePro-teamet

ubrukt skateboard levert med sprekker i…

ubrukt skateboard levert med sprekker i mellomlagene og en knekklinje langs tuppen av brettet

22. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Mange tak for din feedback, selvom det naturligvis er meget ærgerligt at høre om boardets stand.

Det er på ingen måde meningen, at et nyt skateboard skal leveres med revner eller skader i træet. Vi vil rigtig gerne have mulighed for at undersøge dette nærmere og afhjælpe problemet med det samme, så du kan få et board, der er 100% i orden. 🛠️

Vil du være sød at sende et par billeder af skaderne samt dit ordrenummer til vores kundeservice? Så vil vi sørge for at finde en hurtig løsning til dig, hvad enten det er en ombytning eller en reklamationssag.

Vi beklager ulejligheden og ser frem til at høre fra dig!

utmerket

utmerket! Gutten var kjempefornøyd, sitter som ett skudd.

21. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Takk for din anmeldelse // Ditt SkatePro-team :)

Bra produktbeskrivelse

Bra produktbeskrivelse! og sendingen kom relativt kjapt etter bestilling selv med helg i mellom!

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Takk for din positive anmeldelse // SkatePro-teamet ditt :)

Størrelsen Passet perfekt

Størrelsen Passet perfekt, og skateboardet var kjempebra til den prisen!

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at størrelsen passet perfekt og at du er fornøyd med skateboardet. Håper du får mange gode turer fremover!
// Ditt SkatePro-team

Pris

Pris, levering og kvalitet 100%
Vil absolutt anbefale det for andre også.

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Hei, takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med prisen, leveransen og kvaliteten. Takk for at du anbefaler oss!

Hockey skøyter

Kjøpte et par is-skøyter. Alt så bra ut og størrelsen passet. Men når jeg forsøkte de på is så var det noe gale nede i den ene skoen. Noe som smalt opp i foten hver gabg jeg tok et *steg*. Siden de var brukt ville de ikke refundere kjøpet.

6. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Takk for at du deler din erfaring.

I henhold til vår interne prosedyre trenger vi litt mer informasjon for å kunne vurdere problemet med de brukte skøytene. Vi tok tidligere kontakt, men fikk dessverre ikke svar. Vi har nå sendt en påminnelse slik at vi kan se nærmere på saken som opprinnelig planlagt.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og håper å finne en løsning når vi mottar nødvendig informasjon.

// SkatePro-teamet

Mottok feil pakke

Mottok pakken etter ca. en uke, men den inneholdt ikke toppturfellene som jeg hadde bestillt. Det har nok skjedd en forveksling av pakker ved sending. Jeg har ikke fått svar på henvendelsen til kundeservice ennå, det er litt synd da jeg helst skulle hatt utstyret på plass.

28. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkatePro

Tak for at dele din oplevelse! Vi er kede af at du har oplevet dette problem, da det ikke skal være sådan. Dog er vi glade for at være i kontakt med dig så vi kan finde en løsning til problemet. Vi kan have perioder hvor vores responstid er en smule længere end forventet og det beklager vi selvfølgeligt. Hvis du ikke har modtaget et svar på mail så kan man altid ringe ind i vores åbningstid eller skrive til os på whatsapp eller på facebook// Skatepro.

Raskt tilbakemelding fra dere …

Raskt tilbakemelding fra dere om status på varen. Kan ikke si så mye om varen ennå. Det er gave til barnebarn som ikke er levert ennå

25. helmikuuta 2026

Takk for den positive anmeldelsen så langt :) // Ditt SkatePro-team