Sama deska bardzo fajna. Mogliby bardziej zabezpieczać deski była zafoliowana ,bez żadnych dodatkowych elementów zabezpieczenia .... dostawa paczki była dziurawa . Deska uszkodziła karton zrobiła... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sprawna wysyłka, rower BMX, kask i rękawice są bardzo dobrej jakości. Przy odbiorze przesyłki, karton z rowerem miał podziurawiony bok o średnicy ok. 5 cm, ale towar był nieuszkodzony. Mając wcześniej... Näytä lisää
🩷🩷 так швидко все відправили з Бельгії до Польщі! Думала, що не встигне подарунок на день народження сина! Та вся дорога від початку замовлення 3 дні !!! Супер! 🤩 дякую ! 🩷🩷 wszystko zostało... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
On vastannut 81 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
deskorolka bez wad, bardzo wygodna do jazdy i nauki trick'ów, szybka realizacja zamówienia

Vastaus yritykseltä SkatePro
Z zamówieniem było wszystko ok, hulajnoga porządna i bardzo ładna.
Odejmuję 1 gwiazdkę ponieważ hulajnoga była krzywo skręcona i trzeba było poprawiać.

Vastaus yritykseltä SkatePro
Everything was very good. My skateboard was delivered to me in 2 days so delivery is very quick

Vastaus yritykseltä SkatePro
Przesyłka dotarła na czas, wszystko ok mimo dużej odległości do Polski.

Vastaus yritykseltä SkatePro
Szybka wysyłka, paczka dobrze zabezpieczona do transportu. Produkt zgodny z oczekiwaniami. Jestem bardzo zadowolona ze sklepu.

Vastaus yritykseltä SkatePro
Syn z deski jest bardzo zadowolony, super szybka i sprawna dostawa

Sama deska bardzo fajna.
dostawa paczki była dziurawa .
Deska uszkodziła karton zrobiła dziurę,ale całe szczęście deska nie była uszkodzona .

Vastaus yritykseltä SkatePro
Zamowilem rower, nakretki od przedniego kola byly za bardzo dokręcone I wychodził gwint. Musialem z nim iść do serwisu aby mi go złożyli.

Vastaus yritykseltä SkatePro
Jakbym mógł to bym dał zero gwiazdek. Przesyłka miała być u mnie za około 3/4 dni a czekałem ze dwa tygodnie. Paczka była w strasznym stanie, dosłownie jakby nią rzucali na lewo i prawo. Na sam koniec tylko wam powiem żebyście sprawdzali bo na skatepro często jest drożej niż u samego producenta. Nigdy więcej tu nie zamówię.

Vastaus yritykseltä SkatePro
Wszystko w najlepszym porządku. Wrotki są takie jak w opisie. Idealnie dobrane w rozmiarze.Szybka dostawa produktu. Dobrze zabezpieczona przesyłka. Firma bardzo dba o klienta .Polecam .

Vastaus yritykseltä SkatePro
Dwie gwiazdki mniej za opóźnienie w dostawie ponad 5 dni. Dostawca wysłał towar w dniu w którym wcześnie deklarował że towar dotrze na miejsce.

Vastaus yritykseltä SkatePro
Bardzo polecam ten sklep szybka dostawa bez problemu bardzo duży asortyment jeśli chodzi o wrotki ochraniacze kaski naprawdę od wyboru do koloru. Polecam

Vastaus yritykseltä SkatePro
Mój 1 zakup rolek z firmy K2 ekstra:) kupiłam w promocji, tylko po tygodniu były jeszcze 100 zł tańsze:/ :)
Nie polecam wręcz odradzam, kupiłem u nich na platformie Decathlon narty , zamówieniem potwierdzili po czym na drugi dzień anulowali zamówienie twierdząc, ze cena, którą wystawili była za niska, ale najlepsze jest to ,ze Decathlon wysłał mi najpierw ,ze te narty zwróciłam a później, ze mi je dopiero wysłali. jeden wielki WAŁ

Vastaus yritykseltä SkatePro
Nie polecam sklepu. Złożyłam kilka zamówień na stronie Decathlon, produkty pochodziły ze sklepu SkatePro. Wszystkie zamówienia zostały anulowane, mimo że na stronie są nadal dostępne. Najpierw zostały przyjęte do realizacji, a później anulowane. Szkoda czasu...
Zamówiłem sprzęt ochronny i nową deskorolkę w SkatePro. Szybka dostawa, solidne opakowanie, a produkty dokładnie odpowiadały opisowi. Proces od złożenia zamówienia do dostawy przebiegł bez żadnych problemów.

Vastaus yritykseltä SkatePro
Dałbym 3* za to jak długo czekałem z dostawą, ale możliwe że to wina firmy kurierskiej, ale pomoc z infolinią bezproblemowy i dla tego daje 5* bo czasami tak się zdarza a jest to okres zimowy i całkowicie to rozumię.
Produkt zgodny z opisem, świetne łyżwy, super dopasowanie do stopy. Polecam dla początkujących jak i dla zaawansowanych łyżwiarzy.

Vastaus yritykseltä SkatePro
Dobra jakość w najniższej cenie jaką znalazlem
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.