Sen leverans. Varorna som skulle komma på några dagar dröjde flera veckor. Fick ingen info om detta utan fick själv kontakta kundtjänst. Då visade det sig att en av varorna inte fanns i lager och i... Näytä lisää
Beställde till en present för min pojkvän, skrev i ett meddelande i beställningen att det var en födelsedagspresent till honom och de skrev ett fint meddelande på papper som de skickade med och skicka... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Funkar på mitt skägg samt rätar till mustaschen utan problem med lite försiktighet. Skägget blir rakt och snyggt och håller sig så hela dagen/natten. Lite mustachevax i mustachen och kanske lite sk... Näytä lisää
Köpte en plattborste för skägg. Själva borsten kan jag inte uttala mig så mycket om ännu, har bara testat den ett par gånger, måste nog höja temperaturen så blir effekten bättre. Däremot så får Skäggk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Handla Skäggkungens utbud av unika kvalitetsprodukter för skägg & mustasch, exklusivt online. 14 dagars öppet köp & leverans inom 1-2 dagar! 👑 Sverigeledande på plattborstar för skägg. ✅ Betala säkert med Klarna!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Trådlös borste + olja
Köpte trådlösa borsten då jag reser mycket, supernöjd! Värmer upp snabbt och har lång batteritid. Vill även rekommendera oljan som jag köpte till, luktar gott och skägget blir mjukt och skönt!

Helt suverän butik
Helt suverän butik! Ytterst snabbt och professionellt bemötande, inget att anmärka. Fantastiskt hemsidan och en produkter i fantastiskt kvalitet.

Vastaus yritykseltä Skäggkungen
Super nöjd med snabb leverans och av…
Super nöjd med snabb leverans och av produkten, den håller vad den lovar!
Tack Skäggkungen

Vastaus yritykseltä Skäggkungen
Mycket bra värmekam som verkligen får…
Mycket bra värmekam som verkligen får skägget att glimra! Superkul att den är så bra som jag bara hade hoppats på! Har bara använt den i några dagar men den gör verkligen skägget till en dröm.

Vastaus yritykseltä Skäggkungen
Jag är riktigt nöjd med plattborsten…
Jag är riktigt nöjd med plattborsten jag kommer beställa mer i fortsättningen mvh mahmod

Vastaus yritykseltä Skäggkungen
Lätt och snabbt att beställa
Lätt och snabbt att beställa, snabb leverans. Perfekt köpupplevelse.

Vastaus yritykseltä Skäggkungen
The machine smokes all the time.
The machine smokes all the time. No something to clean the hair and oil from the inside between the comb. The effects of this device are worse than using oil and a normal comb.

Vastaus yritykseltä Skäggkungen
Beställde en Odenson Plattborste för…
Beställde en Odenson Plattborste för Skägg, varan skickades och anlände på posten inom några dagar. Produkten fungerar bra på mitt skägg, det ser mer vårdat ut.
Jag är nöjd och har rekommenderat denna produkt till mina skäggiga vänner.

Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans, bra produkt, det man eventuellt kan påpeka är att det stod att skäggpennans färg var grå tycker mer att den ser ljusbrun

Kungkungkung
Kungkungkung! Vilken magisk produkt, supernöjd!
Aldrig haft så snyggt och fixat skägg!!

Vastaus yritykseltä Skäggkungen
D var strul med leveranser som låg…
D var strul med leveranser som låg utanför företagets möjligheter till påverkan. Svarade snabbt på alla mina oroliga mejl och kompenserade ekonomiskt. Återkommer gärna som kund!