Købte fiskefrikadeller og kunne smage dem i mange timer. Skuffende at bruge løgpulver. Måske er det forkert, men det var min fornemmelse
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Jeg bestilte råvarer (rejer og rødspætter) fra Skagenfrisk en torsdag eftermiddag kl. 17.00. De blev leveret dagen efter. En leveringstid på under 20 timer. Det er rigtig godt gået. Både rejer... Näytä lisää
Jeg har har i dag haft den store fornøjelse at være forbi Skagenfrisk. Her blev indkøbt til frokost og aftensmad. Hvilken lækker butik, med super friske fisk. Det blev til pighvar, fiskefrikadeller,... Näytä lisää
Modtog i fredags min første levering fra Skagenfrisk.dk - leveret til døren til tiden. Indholdet af kassen var rigtig lækkert, især de søkogte Skagensrejer. Helt fantastisk at man nu kan sidde i K... Näytä lisää
Skagen Frisk sælger frisk fisk og skaldyr.
Isvej 1, 9990, Skagen, Tanska
Måske er det forkert, men det var min fornemmelse

Vastaus yritykseltä Skagenfrisk
Søtunge perfekt, røget ål perfekt, røget sild perfekt. Nu glæder vi os til at sætte tænderne i den pighvar, der ligger og venter på os. Skagenfrisk lever i allerhøjeste grad op til sit navn. Varerne er altid superfriske og flot trimmede og så får man aldrig under vægten, tværtimod. Vi er meget glade for at have fundet en fiskehandler, der i den grad forstår at levere varen og ser allerede frem til næste bestilling.
Min favorit fisker
Altid frisk og kæmpe udvalg.
Og så er de altid super søde 🤗
Virkelig god service med levering til hoveddøren.
Handler meget gerne hos jer igen.
dere laver verdens beste sandwich - tusen takk for nydelig mad og topp service.
Bad om visse fisk i ønsket størrelse. Som altid en perfekt service og meget friske varer

Vastaus yritykseltä Skagenfrisk
Hurtig levering - friske fisk lige til døren - rimelige priser. Handler der h'erne igen 😊
Hurtig bekræftelse
Hurtig levering (og som lovet i annoncen)
Fornuftig (omend dyr) indpakning

Vastaus yritykseltä Skagenfrisk
Endnu en levering af god frisk og velsmagende fisk, leveret direkte til hoveddøren.
Halvandet døgns transport er i overkanten, isen var helt smeltet. Dog var fisken stadig kølig.har ellers altid modtaget fisk fredag morgen det passer bedre i min arbejdsgang.
Ellers fin fisk!
Stort og flot udvalg af frisk fisk og skaldyr. Også i små portioner. Og så er deres service. Den findes ikke bedre. Dertil hurtig levering. Lige til døren, af en venlig og smilende chauffør. Skagenfisk får min bedste anbefaling!
Modtog SUPER friske og flotte hele rødspætter samt fileter i går morges. Dette var 2. gang vi fik varer fra Skagenfrisk - og vil vil fortsætte med at købe jeres prima varer 😃
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.