Skagen Design Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

1,8

Jeg kan kun give 1 stjerne (gerne 0), men det kan man ikke. Når man ser website kan man ikke se, at varerne kommer fra Asien. Det kan man først se, når man tjekker returnering. Der står der nemlig, at... Näytä lisää

Under alt kritik. Langt fra ordentlig produkt, ikke engang CE-mærket. Ingen kundeservice overhovedet at komme i kontakt med. Intet telefon nr. Hjemmeside lukket ned med undskyldning er under ombygn... Näytä lisää

Produktet der leveres er super fin, og da vi havde en transportskade på et bestilt produkt, var de også gode til at tilbyde en fin kompensation. Udfordringen opstår ved netop kundeservicen, hvor sv... Näytä lisää

det er da en ok vandhane, smart funktion. glemmer man at lukke, lukker den selv efter 3 min. det er bare ærgerligt, at man ikke lige tjekkede reservedels muligheder. luftblander/perlator er ikke sta... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet
  2. Sisustusliike
  3. Keittiösuunnittelija
  4. Keittiötarvikkeet

Skagen Design tilbyder de smarteste produkter indenfor køkkenindretning og borddækning 🤍

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fint produkt, alt for lange svartider

Udfordringen opstår ved netop kundeservicen, hvor svartiderne desværre kan være adskillige dage, eller op til en uge.
Var nødt til at rykke for svar flere gange, både på mail og Facebook.
Anbefaler bestemt produktet de sælger.

17. marraskuuta 2021

2 stjerner får De, fordi

2 stjerner får De, jeg ville have givet 5 stjerner, men fordi Skagen design har været ualmindelig dårlige til at oplyse om løbende forsendelse ikke svarer på mail, ikke har oplyst track og trace nummer, og meget lang tid undervejs, uden nogen forklaringer!

13. marraskuuta 2021

Jeg venter stadig på svar

Nu er det tirsdag. Jeg skrev til Skagen Design i torsdags, at jeg ønskede at returnere en vandhane, men har endnu ikke fået svar. På hjemmesiden skriver de ellers, at de reagerer indenfor en time. Det er ikke godt nok, Hussain Rafi, som ejer virksomheden.

9. marraskuuta 2021

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales ! Jeg har skrevet til dem af flere omgange både på mail og Messenger men uden svar da vandhanen ikke virker .
Derudover har jeg fundet vandhanen på de Ali Express (kinesisk produkter) til 375kr så føler man bliver taget godt og grundigt i r…n

8. marraskuuta 2021

Køkkenvandhane m.touch

Jeg har købt en køkken vandhane m. Touch, den kom hurtig efter bestilling men med fejl, kan ikke få vand før jeg ryster og trækker i boksen med batterier og touch virker slet ikke, har mailet og sms ang. problemet, det eneste svar jeg fik efter 3 dage var at de havde meget travlt og havde sygdom så de beklagede, men at jeg skulle sende en film der beskrev problemet, dette er gjort onsdag d. 13/10-21 derefter har jeg intet hørt. Så køb ikke deres dårlige kvalitet. De er ligeglade om du har et problem.
20/10-21 Har nu fået pengene retur.

19. lokakuuta 2021

Skagen Design vandhane

Bestilte vandhane. Hurtig levering. God instruktion til opsætning. Alt virker perfekt. Fed vandhane, hvor man kan tænde og slukke med kort berøring af hanen. Fint hvis man har beskidte eller våde fingre - så er det bare armen på hanen og den slukker (eller tænder)

15. lokakuuta 2021

9 dages levering (som lovet) men…

9 dages levering (som lovet) men opsætning er en noget ferherliget beskrevet proces. Det kræver noget og gøres ikke bare på en halv time. Dernæst er jeg meget bekymret for reservedele som endnu ikke er købsbare. Kundeservice svarer påfaldende afvigende når der spørges ind til dette og hint. Det er for mig tydeligt at produktet ikke er "skagendesign" men noget inmporteret og produceret andet sted. Synes de skulle have styr på baglandet og hele processen før det sælges.

14. lokakuuta 2021

Hurtig levering

Hurtig levering. Flot design, touch funktion virker upåklageligt. Lidt ked af at ventil ikke pr default står til lukket. Hvis batteri går ud og hanen står åben, begynder vandet at løbe.
🙂 gitte

12. lokakuuta 2021

Selvomj jeg kun fik armaturet monteret…

Selvomj jeg kun fik armaturet monteret og ikke fik det brugt skal de have tak for indsatsen.
Armaturet var defekt fra start. Men de sendte pengene retur hurtigt igen, uden at jeg skulle besværliggøres med returforsendelse.
De var i god dialog fra start af uden brok.
Bare ærgerligt at det ikke virkede, når man nu havde glædet sig.

29. syyskuuta 2021

Overgik mine forventninger!

Jeg bestilte deres varer, eftersom jeg manglede en funktionel hane, men må indenrømme, at denne her hane oversteg mine forventninger. Den kom i god tid og kvaliteten er lækker. Jeg bestilte den forkerte farve, men snakkede med deres kundeservice og de rettede min ordrer med det samme! vil klart anbefale den til alle, som søger en ny hane. Vender klart tilbage når de tilføjer en hane til badeværelset

25. syyskuuta 2021

Varen kom som forventet

Varen kom som forventet, men efter installation lader armaturet en del tilbage at ønske.
Vandtrykket er ikke noget at råbe hurra for, og pga batteriet til touchdelen er der larm, når vandet løber - samt en svag rysten.
Jeg er ikke tilfreds, og ville allerhelst bare have pengene tilbage. Øv.

19. syyskuuta 2021