Skagen Design Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

1,8

Under alt kritik. Langt fra ordentlig produkt, ikke engang CE-mærket. Ingen kundeservice overhovedet at komme i kontakt med. Intet telefon nr. Hjemmeside lukket ned med undskyldning er under ombygn... Näytä lisää

Produktet der leveres er super fin, og da vi havde en transportskade på et bestilt produkt, var de også gode til at tilbyde en fin kompensation. Udfordringen opstår ved netop kundeservicen, hvor sv... Näytä lisää

det er da en ok vandhane, smart funktion. glemmer man at lukke, lukker den selv efter 3 min. det er bare ærgerligt, at man ikke lige tjekkede reservedels muligheder. luftblander/perlator er ikke sta... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet
  2. Sisustusliike
  3. Keittiösuunnittelija
  4. Keittiötarvikkeet

Skagen Design tilbyder de smarteste produkter indenfor køkkenindretning og borddækning 🤍

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg kan kun give 1 stjerne (gerne 0)

Jeg kan kun give 1 stjerne (gerne 0), men det kan man ikke. Når man ser website kan man ikke se, at varerne kommer fra Asien. Det kan man først se, når man tjekker returnering. Der står der nemlig, at man selv skal betale returportoen, hvilket er acceptabelt. Da varerne skal returneres til Asien er beløbet meget stort. Beløbet er 150 og 300 DKK. Jeg kan tilslutte mig til andre, som siger ”kinesisk fup”.

13. elokuuta 2025

det er da en ok vandhane

det er bare ærgerligt, at man ikke lige tjekkede reservedels muligheder. luftblander/perlator er ikke standard og kan umiddelbart ikke skiftes.
det er ikke til at finde det hoved med omskifter mellem stråle og "sprinkler" nogen steder.

19. helmikuuta 2022

Dårlig service

Jeg har købt en vandhane, men efter 2,5 måned, er den gået i stykker. Har forsøgt at kontakte Skagen Design uden held. De skriver ikke tilbage og de oplyser ikke noget telefonnummer man kan ringe til

14. helmikuuta 2022

Bestilte og modtog min køkkenvandhane i…

Bestilte og modtog min køkkenvandhane i starten af året fik den monteret af en vvsér men men den drypper ved åbne og lukke mekanismen jeg har forgæves henvendt mig men der er absolut ingen tilbagemelding og de har jo ikke noget tlf nr man kan kontakte dem på, de svarer ikke på mail og ej heller på Messenger

7. helmikuuta 2022

Fup firma

Fup firma
Registreret under cvr registret

Må vel give pengene tilbage til alle dem han har snydt.

Fuldt ansvarlig deltager

2450 København SV
Startdato
11.03.2021
Branchekode
475930 Detailhandel med køkkenudstyr, glas, porcelæn, bestik, vaser, lysestager mv.
Reklamebeskyttelse

14. tammikuuta 2022

Under alt kritik

Under alt kritik. Langt fra ordentlig produkt, ikke engang CE-mærket.
Ingen kundeservice overhovedet at komme i kontakt med. Intet telefon nr. Hjemmeside lukket ned med undskyldning er under ombygning.
Havde endda betalt for ekstra sikkerhed med ekstra returret hvis produktet ikke levede op til ens forventning, men hvorfor dog, når man ikke kan komme til at returner ?!

7. tammikuuta 2022

Forsøgt kontaktet firmaet flere gange…

Forsøgt kontaktet firmaet flere gange vedrørende en garantisag, men det har ikke været muligt at komme i kontakt med nogen.

Selve købsoplevelsen har været fin, men hvis du skal bruge service, så kan du godt skyde en hvid pil efter noget.

7. tammikuuta 2022

Elendig service….

Elendig service….. bestilte 15 dec…. Har ikke hørt en “ skid” bortset fra de har modtaget ordren og trukket pengene…. Har skrevet til dem 2 gange uden at få svar..,,
Nu har vi 4 Jan …… stadig intet hørt…. Det er på tide jeg får min vare eller pengene retur
Virkelig dårlig service

4. tammikuuta 2022

Find et andet sted at handle

Jeg har bestilt en vandhane den 15 december. De trækker pengene den 17. Jeg har efterfølgende skrevet to mails om levering. Det mener jeg er okay da jeg ifølge deres hjemmeside bestilte en vare som de havde på lager. Har hverken fået svar på mails eller modtaget nogen vandhane.

Klar opfordring til alle om at finde et andet sted at handle.

3. tammikuuta 2022

Ingen mulighed for kontakt.

Ingen mulighed for kontakt.. Min kæreste har sendt mail til jer 2 gange og i har stadigvæk ikke svaret.

Vi vil have pengene tilbage for vandhanen og i svarer ikke os. Rigtig dårlig service og vil aldrig købe hos jer igen.

2. tammikuuta 2022

Vandhane med touch funktion.

Fint produkt, men 12 dages levering uden en opdatering på levering undervejs og pengene trukket på dag 1?
Håber i får styr på leveringstid, samt at kunden bliver holdt orienteret omkring levering. Sidst men ikke mindst, først trækker pengene på leveringsdatoen.

26. joulukuuta 2021

Vandhane