Saanut 4/5 tähteä

Na mijn bestelling heb ik niks gehoord, zelfs na het sturen van een mailtje vragend om een statusupdate. Toen er eenmaal wel gereageerd werd, was de service zoals ik het gewend was. Is er spoed... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb bij SitRight een StandUp bureau gekocht. Kort daarna ook een Therapod stoel. Daarbij werd me duidelijk dat SitRight verder gaat dan dingen verkopen. In deze tijd waar alles via onduidelijke... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Op 2 juni stoel online besteld. Na een technische fout in de administratie, helaas 3 weken moeten wachten. De technische fout bleek pas na 2 weken. Welgemeende excuses voor de lange wachttijd en bov... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gekocht via ibood, de afhandeling kwam snel via SitRight. De levering was netjes volgens afspraak en de stoel netjes op de plek afgeleverd. Jammer dat daarna 2x een gasveer vervangen moest worden omda... Näytä lisää

1. Toimistotarvikkeiden toimittaja
  2. Kalustevalmistaja

Yrityksen kirjoittama

SitRight zet zich in om goede ergonomische stoelen, (zit-sta) bureaus en de bijbehorende kennis van afwisseling en natuurlijke ondersteuning voor iedereen (thuis) toegankelijk te maken. Zit energiek, gezond en comfortabel: creëer jouw perfecte thuiswerkplek met de SitRight bureaustoelen én bureaus.

4,6

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Stoel gekocht via ibood aanbieding

Stoel gekocht via ibood aanbieding, had na een aantal weken een defect waarbij het stof van de leuning los liet. Contact met helpdesk en reparatie ging perfect, reparatie ging ook snel en soepel. Leuning van stoel is vervangen door een nieuwe.

12. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä SitRight

Goed om te horen dat de service en de stoel is bevallen, daar doen wij het voor :)

Volgens afspraak en verwachting

Levering ruim binnen de afgesproken termijn.
Kwaliteit volgens de verwachting.

30. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä SitRight

Goed om te horen dat alles naar verwachting is verlopen Jan. Veel plezier met jouw thuiswerkplek.

Service was goed

Service was goed, producten zijn van hoge kwaliteit

29. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä SitRight

Bedankt voor jouw review! Je kunt ons altijd bereiken voor vragen of service.

Saanut 5/5 tähteä

In hoogte verstelbaar bureau en…

In hoogte verstelbaar bureau, kabelgoot en bureaustoel voor onze dochter gekocht ten tijde van de corona tijd. Hendrik heeft ons super geholpen en het geheel tegen een mooie set prijs kunnen krijgen. Prima aankoop geweest! Ze is er nog steeds heel blij mee.

24. elokuuta 2022

top stoel

top stoel, top prijs, top service, top bedrijf, top mensen! Simpelweg: TOP!

& speciale dank aan Frank voor zijn uitmuntende service!

23. elokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Goede waar voor het geld

Bestellen van deze bureaustoel was gemakkelijk, de informatie was helder en de stoel voldeed aan de gewekte verwachtingen. Heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het comfortabel en gezond doorkomen van de covidthuiswerkperiode. Maar ook nu weer elke keer een prettige ervaring om op deze stoel te zitten.

23. elokuuta 2022

Top kwaliteit. Aanrader!

Nog elke dag blij met deze top aankoop! Zit erg comfortabel en dat voor die prijs… Levering en contact liep erg soepel. Aanrader!

22. elokuuta 2022

Perfecte bureaustoel

De Flagship is oprecht een heerlijke bureaustoel waar ik de afgelopen tijd heel erg van aan het genieten ben! Ik ben van een vrij reguliere IKEA bureaustoel naar deze ergonomische bureaustoel van Furnie gegaan, en wauw, wat was het elke cent waard!

De enige opmerking die ik zou hebben is voor de hoofdsteun, ik ben 1,75m en merk dat ik er alleen steun van heb als ik naar het plafond wil staren. Dus niet echt optimaal voor nek rust en relaxen. Maar als ik even wil relaxen, dan doe ik er een kussen tussen en is het heerlijk. Dus ik ben ook zeker heel blij met de hoofdsteun! :)

Ondanks dit ene punt is het ook toch echt nog steeds een 5 sterren product naar mijn mening en zeker een aanrader! ^^

18. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä SitRight

We zitten jouw mooie review met een glimlach te lezen, Timon. De hoofdsteun is inderdaad niet ontworpen om constant tegenaan te leunen, dat is niet ergonomisch. De manier waarop je hem nu gebruikt is perfect!

- Niek van Furnie

Mooi bureau

Mooi bureau, simpel in elkaar gezet

29. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä SitRight

Bedankt voor de review Jos, veel plezier met jouw nieuwe Note!

- Cas van Furnie

Wat een service.

Wat een service.
Zo kreeg ik van mijn baas een sterk verwaarloosde bureaustoel. Hij was niet alleen vies maar helaas waren de armleuningen helemaal stuk. Het rubber los gepulkt en de pads zaten helemaal los. Maar een uiterst vriendelijke en behulpzame medewerker van Furnie ging gelijk voor me aan de slag om de stoel in zijn oude glorie te herstellen. Binnen no time kreeg ik 2 nieuwe armleuningen geleverd. En ja. Nu staat de stoel hier weer te pronken. Dank je wel Furnie. SUPER SERVICE!!!

28. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä SitRight

Wat fijn dat de armleggers van de Flagship op jouw oude stoel passen! Veel plezier met jouw gereviseerde stoel.

- Niek van Furnie

Saanut 5/5 tähteä

I had ordered the flagship chair and…

I had ordered the flagship chair and have been using it for 2 weeks. The chair was delivered completely assembled and I even got an appointment with a mechanic when I was not able to figure out some adjustments of the chair. The folks at Furnie have been extremely prompt and helpful.

4. heinäkuuta 2022

Hoge kwaliteit

Persoonlijke en zeer goede communicatie. Kwalitatief goede producten en stipte levering. Prijs - prestatieverhouding is top!

14. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä SitRight

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent Aime! Veel plezier met jouw Flagships en Ones.

- Hendrik van Furnie

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin