Site.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Support is erg traag met reageren of er wordt helemaal niet gereageerd. Zowel via whatsapp of via email. Beter geen webhosting of andere diensten nemen van site.nl ik heb site.nl al een tweede ka... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn onlangs met meerdere websites overgestapt van Versio naar Site.nl en onze ervaring is zeer positief. De migratie verliep verrassend eenvoudig en alles is zonder enige downtime overgezet.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Alles verloopt snel en makkelijk. Ik wist niet precies welk pakket het beste was en kon niet goed de verschillen herkennen. Het script wat ik wilde gebruiken had eigenlijk een heel ander pakket nodig.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voorafgaand aan een domein, DNS en website verhuizing had ik contact gezocht met de support afdeling (toch 1 van de belangrijkste afdelingen van een hosting provider) Dat ging niet alleen erg soepe... Näytä lisää

1. Verkkopalveluyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Site.nl biedt de alles-in-één oplossing voor domeinregistratie en webhosting. Registreer eenvoudig je domeinnaam bij ons of verhuis je bestaande domeinnaam en alle diensten zijn inbegrepen. Met slechts één simpele muisklik activeer je onze webhosting, websitebouwer of e-mailbeheer. Je website is bovendien altijd veilig dankzij de inbegrepen SSL (https) beveiliging. Kies voor Site.nl en profiteer van onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke diensten.

Hyvä

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Reageren uren later

Reageren uren later. Totaal geen hulp. Een ftp instellen is een fluitje van een cent. Behalve bij hun. Onprofessioneel.
Kies een betrouwbare partner maar niet hun. Slecht bedrijf!!!

12. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Site.nl

Goedenavond, bedankt voor je recensie. Ik heb uitgezocht wat er mis is gegaan in deze zaak.

Je hebt contact opgenomen met onze helpdesk omdat je geen FTP-verbinding kon maken. Het probleem was dat je poort 22 gebruikte, wat een SSH-poort is en niet voor FTP. Onze klantenservice heeft je meerdere keren verteld dat je poort 21 moest gebruiken, maar je bleef poort 22 proberen.

Uiteindelijk zijn je inlogpogingen via FTP mislukt en dat heeft geleid tot deze recensie. In al onze handleidingen en ook door onze helpdeskmedewerker is duidelijk aangegeven dat het poort 21 moest zijn.

Als je in de toekomst opnieuw hulp nodig hebt dan horen we dat graag.

Saanut 2/5 tähteä

I bought an available domain, which is not available

I bought a nice available domain. Then you said it is not available, it was really not available anymore. I felt that you bought that site, i hope i am wrong. Whois data is not accessible.

4. kesäkuuta 2025

Hello,

It happens pretty often that a domain name is shown as available while it's not. Our domain name check tries to display domains as quickly as possible, but sometimes errors occur.

For each domain extension, we send a request to that specific domain registry. With over 500 domain extensions, we need to send separate requests to over 500 different registries. Each one must reply whether the status is available or not. In this process, errors can happen.

5 stars for Kerryl

5 stars for Kerryl, who helped me (a newbie) fix an issue with my DNS settings. The pricing for site.nl is quite affordable, and having such awesome support... amazing!

5. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Website en webshop ligt er aantal uren…

Website en webshop ligt er aantal uren eruit. Ik loop hierdoor omzet mis.
Hostingpakket niet bereikbaar omdat site.nl ook eruit ligt.

Graag oplossing

Beste klant,

Onze excuses voor het ongemak. We zijn erg teleurgesteld over de storing die je hebt ervaren. We zullen er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen.

Meer informatie kun je hier vinden:

We hebben de link naar de statuspagina op zowel X (Twitter), Facebook als LinkedIn gepost.

We zullen binnenkort een lijst met maatregelen aankondigen die we zo snel mogelijk zullen implementeren, hopelijk nog deze maand.

Deze maatregelen zullen niet alleen herhaling voorkomen, maar ook de kwaliteit van onze diensten aanzienlijk verbeteren.

Helaas

Helaas, vandaag is weer mijn website niet bereikbaar !
Binnen 2 maanden 3 keer een goede storing gehad.
Ook site.nl ligt plat !!
Mijn grootste ergernis in deze, is het gebrek aan INFO!!
Sit.nl is totaal niet bereikbaar en laat ook niets van zich horen.
Daar baal ik van en zal mijn contract uitzitten ( augustus 2025) en ga dan maar snel over naar een andere hosting.

Beste Willem,

Saanut 1/5 tähteä

Zonder enig bericht ligt site.nl eruit

Zonder enig bericht ligt site.nl eruit. Op geen enkele manier kun je contact krijgen met site.nl. Wat is er aan de hand? Is site.nl gehackt, failliet of iets anders? Wie zal het zeggen? Waarom worden we niet geïnformeerd via een alternatief e-mailadres? Waarom is er geen mogelijkheid om te bellen?

Beste Arthur,

Onbereikbaar bij storing

Al de hele dag zijn de servers onbereikbaar. Jammer dat je in dergelijke situaties ook de helpdesk niet kan bereiken. Gooi even een noodnummer online aangezien de overige communicatie mogelijkheden ook offline zijn.

Goedkoop is helaas duurkoop

Beste Steven,

Saanut 4/5 tähteä

Op zich goed

Op zich goed.
Wel heel jammer dat je ze niet kan bereiken wanneer de site plat ligt. Je kan nergens een nr vinden of zo. Site ligt al de hele dag plat. Zo kan ik niet verder werken, noch mijn emails beantwoorden en zaken zaken. Heel mijn planning om zeep. Er zou ergens op internet en duidelijk telefoonnr moeten zijn, iets dat je vlug kan zien

Saanut 2/5 tähteä

Mijn ervaring, Support oké, techniek niet

Lang getwijfeld om een recensie te schrijven, maar ik wil nu toch graag mijn ervaringen delen.

Sinds vorig jaar gebruik ik deze webhosting voor een website rondom een jaarlijkse schoolactie met WooCommerce.

Eerste jaar – basispakket
Bij de installatie van WordPress liep ik meteen tegen problemen aan: de standaard mailfunctie werkte niet. Een SMTP-plugin installeren was nodig, maar toen bleek ook dat er een limiet van 200 mails per dag geldt. Hierdoor ontvingen veel mensen geen bevestiging van hun bestelling. Dat moest ik handmatig oplossen – erg omslachtig.
De website was bovendien traag, maar daar werd ik goed bij geholpen door Site.nl via de LiteSpeed Cache-plugin.

Tweede jaar – upgrade naar Ultra + Priority Support
Dit jaar koos ik voor een upgrade naar de Ultra-server met "priority support", zodat ik bij problemen sneller hulp zou krijgen. Helaas bleek die belofte niet waargemaakt.
Sommige vragen werden snel beantwoord, maar op een vraag die ik op 13 maart stelde, kreeg ik pas op 4 april een reactie. Dat is geen "priority". De responstijden zijn dus wisselend en niet sneller dan bij het basispakket.

Veel gedoe met Redis en LiteSpeed
Bij de nieuwe actie had ik veel technische problemen met de Redis- en LiteSpeed-plugin. Ik heb er wekenlang in de avonden aan gewerkt. Kerryl van support deed echt haar best, maar uiteindelijk bleek dat de LiteSpeed-server moeite heeft met .htaccess-bestanden. Hierdoor werkten o.a. .htpasswd, beveiligingsinstellingen en optimalisaties niet goed. Dat werd pas laat duidelijk.

DNS-beheer omslachtig
Ook het wijzigen van nameservers – bijvoorbeeld voor Cloudflare – lukte mij niet. Het beheer hiervan is allesbehalve gebruiksvriendelijk.

Conclusie
De supportmedewerkers zijn vriendelijk en doen hun best, maar technisch gezien laat deze hosting veel te wensen over. Zeker als je een betrouwbare WooCommerce-site nodig hebt.

Volgend jaar stap ik over naar een andere partij. De combinatie van tegenvallende support, onduidelijke technische beperkingen en moeizaam beheer maakt dit geen hosting die ik opnieuw zou kiezen.

6. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Site.nl

Goedemorgen. Het spijt me te horen dat je niet tevreden bent met onze diensten. Als je zo vriendelijk zou willen zijn om contact op te nemen met onze helpdesk, dan doen we ons best om je te helpen bij het oplossen van de problemen die je ervaart.

Ik ben ervan overtuigd dat we deze problemen kunnen oplossen. Helaas kan ik op dit moment geen klant met jouw naam of gegevens in onze systemen vinden, waardoor het voor mij lastig is om contact met je op te nemen.

Daarom vraag ik je om contact met ons op te nemen, zodat we kunnen proberen de problemen op te lossen. Voor al deze problemen zijn er namelijk oplossingen en ik help je daar graag bij.

We wachten op je bericht.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin