Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte klachtenservice. Broek gekocht van 90 euro, na 1x wassen volgens voorschrift helemaal verkleurd en lelijke verandering van de stof. Online klacht ingediend, geen respons. In de winkel kon... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De geleverde zetels zijn volledig zoals ik ze mij had voorgesteld. Ze waren ook netjes en voldoende verpakt zodat ze geen schade hadden van het vervoer. Wat niet goed was was de aflevering door Pos... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Après une mauvaise expérience liée à l’achat d’un produit incomplet, EXCELLENTE experience avec une réponse rapide et chaleureuse Au téléphone pour commencer avec une prise en compte de la demande... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel leuk aanbod! Kiezen was niet gemakkelijk, ik wil zoveel... Heel leuke dingen gekocht voor kerstdecoratie, maar ik kom zeker terug! Wat een leuke ervaring en alles ging heel vlot, goed ingepakt! E... Näytä lisää

4,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Heel mooie en kwalitatieve kandelaar

Heel mooie en kwalitatieve kandelaar, vlotte verzending. (Kleine tip: misschien toch in de nabije toekomst een milieuvriendelijker/biologisch afbreekbaar alternatief kiezen voor het piepschuim bij breekbare items.)

24. syyskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

enorme geur, wassen is niet goed gelukt

De poef zelf vind ik heel mooi, alleen moet ik zeggen dat de geur verschrikkelijk was.
Ik had febreeze op de poef gespoten, maar de geur bleef. Toen heb ik de rits open gedaan en er zat een wit licht doek in met de heel kleine balletjes
Ik heb geprobeerd om het witte doek er uit te halen, maar dit is gescheurd, waardoor al die balletjes overal rond sprongen ☹
ik heb de stof van de poef gewassen en nu is de geur veel beter, ik heb geprobeerd om dit witte balletjes terug in de poef te krijgen, maar ik slaag er niet in om alles er terug in te krijgen
Heel jammer
Ik ben blij met de poef, maar hij is jammer genoeg niet zo mooi vol zoals oorspronkelijk

24. heinäkuuta 2025

Mooie trui

Mooie trui, goede materialen en perfecte pasvorm. De levering was supersnel.

2. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Geen coulance met retour

Ik had twee maten besteld van een artikel. Door verwarring bij mij per ongeluk het verkeerde artikel (van een ander bedrijf) geretourneerd en te laat met de retour. Hoewel Sissy Boy het verkeerde artikel wel netjes naar mij heeft teruggestuurd, is er geen enkele coulance mogelijk wat betreft het Sissy Boy artikel alsnog terugsturen. Heb een aantal keren gevraagdo ze hun hand over hun hart kunnen strijken, maar krijg alleen te horen: sorry, maar je bent buiten de termijn, dus dat doen we niet.

Ik zit nu met een artikel dat ik niet pas. Hoewel ik natuurlijk ook begrijp dat ik buiten de wettelijke termijn ben, had ik toch gehoopt op meer klantvriendelijkheid. Voor Sissy Boy een kleine moeite lijkt me en voor mij scheelt het ook een aardig bedrag.

Erg teleurgesteld in Sissy Boy. Dit is al jaren een favoriete winkel van mij, maar merk dat ik daar nu niet meer zo'n zin heb.

12. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

3 keer defecte oorbellen

3 keer defecte oorbellen
Mijn dochter heeft doorheen de jaren een reeks gelijkaardige sieraden aangekocht. Allemaal mooi tot daar. De oorbellen (kleine ringen met zwarte steentjes bezet) heeft ze 2 keer aangekocht omdat ze meerdere gaatjes per oor heeft. Jammer genoeg komen de steentjes steeds los, zowel bij het 1ste als bij het 2de paar. Ze doet ze iedere avond uit en zwemt/doucht er zich niet mee.
Ik liet dit aan S-B weten en ze kreeg een tegoedbon. Met deze bon kocht ze een 3de paar. En wat bleek? Weer steentjes eruit na enkele weken dragen. Dit is een foute productie. Als we dit melden, krijgen we te horen dat ze er niks aan kunnen doen. Ik wil de oorbellen terugbrengen naar de winkel en wil haar en mijn geld terug.

19. helmikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Mooi jasje voor zoontje.

Mooi jasje voor zoontje.
Het kan wel nog niet apart gedragen worden, wat ik hoopte. Er moet nog een jasje over. Meer een gilet dan een jasje, dat had ik verkeerd ingeschat online.

27. tammikuuta 2025

Snelle bestelling

Snelle bestelling, goede communicatie, breekbare goederen werden degelijk verpakt zodat ze niet breken, heel tevreden.

7. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin