Simtasia Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Positief verrast dat ze bij Simtasia (in mijn woonplaats) materiaal van Godtear verkopen. Ondanks de beperkte openingstijden heb ik m'n bestelling (inmiddels 2x) op afspraak af kunnen halen en gewoon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had geen idee dat Simtasia nog bestond?! Het moet bijna 30 jaar geleden zijn dat ik daar als jong ventje m'n spullen kocht! Zo fijn dat er nog een webwinkel is, want terwijl ik bij andere winkels a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb 2 producten bij Simtasia besteld (de starter set en de coire rulebook van Blade Runner The Roleplaying Game.) Beide artikelen zijn snel en onbeschadigd aangekomen. Daarnaast heeft Simtasia... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige klantenservice. Ze hebben persoonlijk een verfpakket samen gesteld. En zelfs als ik nu vragen heb beantwoorden ze die elke keer. Zelf vragen die niets te maken hebben met mijn bestelling. To... Näytä lisää

1. Pelikauppa

Yrityksen kirjoittama

Simtasia is een spellenspeciaalzaak voornamelijk gericht op spellen met als thema: Science Fiction, Fantasy, Horror (en aanverwante genres). Naast een ruime collectie boardgames bieden wij ook Role-Playing games, DVD's en fan-merchandise uit deze genres aan.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Great shopping experience

I stumbled across the internet shop by chance and did not know it before.
Great service, from product availability, to quick responses to questions in English (if need be) to fast shipping. Great shop all in all, thank you!!

10. lokakuuta 2021

Dik tevreden

Goede prijs, snel geleverd, heldere communicatie over status. Belangrijkste: fijn assortiment voor de liefhebber!

Eigenlijk enige minpuntjes zijn dat de website wel een likje verf kan gebruiken (maar dit heeft ook zo zijn charmes :-D) en dat de verzendkosten verhoudingsgewijs hoog zijn (maar dat is bij alle spellenwinkels zo)

28. syyskuuta 2021

Altijd goede service

Altijd goede service. Vlotte leveringen en vriendelijke en behulpzame correspondentie wanneer er iets met een bestelling aan de hand is. Zoals de vertragingen met pre-orders van bv Asmodee spullen.

Bestel graag bij Simtasia.

23. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Simtasia

Hoi René, bedankt voor je review. We hopen je nog lang tevreden te houden ;-)

Thanks

Thanks - keep up the great work!

...and please translate your Website in english
My Dutch is not the best ;-)

21. syyskuuta 2021

Hi Mischa,
Thanks for your review!
We are a Dutch shop aiming at the Dutch-speaking market but we will definitely look into this in the near future.

Saanut 4/5 tähteä

Snel en betrouwbare levering

Snel en betrouwbare levering, alleen jammer van de verzendkosten die altijd bijkomen ongeacht het bedrag

17. syyskuuta 2021

Hallo Emilio,
Bedankt voor je recensie!

Het liefst zouden wij natuurlijk ook gratis willen verzenden maar met onze huidige prijsstelling is dat geen optie.
We moeten helaas altijd de verzendkosten (gedeeltelijk) in rekening brengen aangezien die een groot deel van de totale kosten bij een verzending vormen :-(
Grotere bestelbedragen betekent in ons geval meestal ook grotere verpakkingen waardoor de verzendkosten ook weer hoger worden (dit is tegenwoordig niet meer alleen afhankelijk van het gewicht van de zending.)
Dat neemt niet weg dat dit punt wel constant onze aandacht heeft en we doen ons best om de bijdrage in de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en zeker niet hoger dan kostendekkend te laten zijn.
M.vr.gr.
René

Fantastisch geregeld

Was fantastisch geregeld, snel en goed bezorgd, absolute aanrader!

15. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Simtasia

Hoi Raphaël, bedankt voor je recensie en hopelijk tot een volgende keer!

Top!

Snelle service, juiste producten geleverd en duidelijke communicatie. Beter kun je niet wensen.

15. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Simtasia

Hoi Ruben, bedankt voor je recensie en wij zijn blij dat je tevreden bent!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin