Lorem ipsum

Yrityksen tiedot

1. Rahoitus & Vakuutus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Yhteystiedot

Saanut 1/5 tähteä

Mnie oszukano na 100000zł miłam…

Mnie oszukano na 100000zł miłam odzyskać 500000zł. Konto wyczyszczone i jeszcze mam długi do spłacenia. Pieniędzy nie otrzymałam. Simpleway to złodzieje, oszuści. Zwłaszcza mój doradca Andrzej Malinowski. Też nie prawdziwa tożsamość. Bax.

7. kesäkuuta 2022

UWAGA.....OSZUSTWO...

Nie dajcie się nabrać to oszustwo 100%
wszystko co poniżej to prawda, a jeszcze wczoraj miałem dostęp do konta ,pozmieniali hasła nawet nie mogę odzyskać......3000e w plecy, żałuję ze wcześniej nie poszukałem opinii na temat tych drani

24. heinäkuuta 2021

JEDNO WIELKIE OSZUSTWO

JESTEM NA RYNKU PONAD 20 LAT, JEDNO WIELKIE OSZUSTWO, PROPONUJĘ ZAŁOŻYĆ POZEW ZBIOROWY, NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ, BO NIE MAJĄ ONI ŻADNYCH ZWERYFIKOWANYCH WYNIKÓW Z MIN. ROKU CZASU NP. MYFXBOOK.COM ALBO LOGIN I HASŁO Z TZW. KONTA INVESTORA (TYLKO DO PRZEGLĄDU)

18. marraskuuta 2020

NIE POLECAM

Podobnie jak u niektórych poprzedników...Pozycje otwierane na pałę, nawet przy pogłębiającej się stracie. Zdążyłem wycofać się w odpowiednim momencie i uratować środki.

4. kesäkuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Byłem klientem STE przez długi czas...

Byłem klientem STE przez długi czas. Straty jakie przyniosły mi ich rozwiązania są naprawdę duże. W ciągu jednego roku jestem około 60.000zł w plecy. Ich produkty i usługi co chwilę zmieniają nazwę bo ludzie na nich tracą. Na początku jak wszędzie wszystko pięknie ale do czasu... Dwukrotnie ich automaty (oni je zdalnie ustawiali, ja samodzielnie nic nie modyfikowałem, nic nie ruszałem) wyzerowały mi całkowicie konto, złożyłem reklamacje, odpowiedź prosta: oni zrobili wszystko dobrze i tak działa rynek :-D Pomoc techniczna i obsługa = poziom żenujący w moim przypadku. W moim odczuciu jest to firma nastawiona na wyzerowanie konta u brokera, którego oczywiście wskazują do współpracy !!! (na pewno się dogadują z nim poza konkursem) by dodatkowo brać korzyści z transakcji. Nie polecam... Nikt z STE w żaden sposób nawet nie próbował naprawić lub pomoc mi rozwiązać problem jaki pojawił się z dużą stratą finansową poprzez ich tragiczne w skutkach produkty i usługi...

TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA OD NICH !!!

8. maaliskuuta 2020

Uwaga!

Uwaga!
Właśnie zostało wyczyszczone moje konto do zera. Trwało to kilka miesięcy, pozycje otwierane na pałe, przetrzymywane mimo rosnących strat. Simple trading scam

16. joulukuuta 2019
Saanut 1/5 tähteä

Potwierdzam wszystko co jest pisane w…

Potwierdzam wszystko co jest pisane w negatywnych komentarzach. Nie ma nawet sensu sie rozpisywac. Z tego co widze, to jeden pozytywny komentarz jest od "opiekuna", wiec przypuszczam, ze reszta jest od kogos zwiazanego z firma. Stracilem na automacie ktory zostal zawieszony, a po czasie mial wrocic do uzytku, co sie nie stalo. Watpie zeby firma chciala sprzedawac automat, ktory mial 2 gigantyczne wtopy w ciagu roku.

TRZYMAJCIE SIE Z DALA OD FIRMY I NIE DAJCIE SIE ZWIESC!!

10. joulukuuta 2019

Sesje Live Trading

Sesje Live Tradingu są jedynym aspektem w którym uczestniczę. Nie interesują mnie automaty czy sygnały, bo zależy mi na edukacji i samodzielnym handlowaniu. Przerobiłem już parę automatów i żaden nie funkcjonuje w dłuższym terminie czasu, bawi mnie jeśli ktoś na to liczy i myśli, że jest inaczej. :)
Sesje (choć czasami wypadają) są merytoryczne i widać, że Paweł zna się na rzeczy - to jest jedyne co mogę obiektywnie ocenić.
Zachęcam do codziennej pracy nad sobą, pozdrawiam

26. lokakuuta 2019
Saanut 1/5 tähteä

Ponad rok kożystałem z robotów ,miałem…

Ponad rok kożystałem z robotów ,miałem 4 różne, każdy przyniósł same straty ,ostatni robot który miał przynieść super zysk 100% w rok ,prawie wyzerował rachunek.
Grądziol sam nie wie co robi ,3 razy odłączył wszystkim robota MMT, pozamykało wszystkie pozycje ,ludzie potracili kupe kasy ,potem opowiadali bajki że to wina MT4 i połączeń ,ale robot nagle zniknął.
Grądzia wielki trader wyzywał na pojedynek R. Zaorskiego ,ze swoimi robocikami, śmiech na sali, omijać tą firme szerokim łukiem, napewno wpadniemy na siebie to pogadamy w cztery oczy.
Banda nieudaczników, próbuje zrobić w Polsce drugi IML, a te pozytywy tutaj to piszą ich kundle ,co mają prowizję z poleceń ,bo to MLM ,KNF wam się powinien przyjżeć.
Dużo ludzi miało z tą firmą złe doświadczenia i stracili pieniądze, a roboty poznikały ze strony bo to lipa była, teraz próbują wprowadzać jakieś inne ściemy.

9. lokakuuta 2019

Przyglądam się

Przyglądam się, już kolejne tygodnie, produktom, sygnałom i codziennym działaniom firmy STE - Simple Trading Expert (żadne Lorem Ipsum)
Niestety w dalszym ciągu obrażani i eliminowani są wszyscy, którzy zadają niewygodne lub niezręczne pytania lub odważą się skrytykować poczynania tych pseudo expertów.
Nowy produkt - Elite Gainer - to jeszcze słabsze narzędzie niż te poprzednie.
Pod przykrywką profesjonalizmu kryją się słąbe produkty i słabe wyniki - zdecydowanie nie polecam współpracy.

7. lokakuuta 2019

Dobre sygnaly

Czytam i własnym oczom nie wierzę. Nie wiem co się działo wcześniej ale od ponad miesiąca korzystam z sygnałów i sprawdzają się bardzo dobrze. Od jakiegoś czasu pojawiła sie tez edukacja ale narazie nie mam czasu sie uczyc.
Ciężko się wypowiadać co do automatów bo dopiero tydzień temu zainstalowałem nowego Elite Gainer do testów.

17. syyskuuta 2019

STE - ciąg dalszy....

Zadziwiający jest dla mnie fakt, że wraz z pojawianiem się coraz większej ilości nieprzychylnych opinii o firmie Simple Trading Expert firma STE zaczyna "ginąć" ze stron z opiniami... najpierw ginie nazwa, potem ginie adres mailowy itd...
WTF?
Jak mieć zaufanie do STE skoro mamy do czynienia z takimi działaniami? Do tego każdy, kto wyrazi złą opinię nt STE jest od razu banowany i obrażany!
Po raz kolejny więc nie polecam współpracy z nimi i zdecydowanie odradzam jakikolwiek działania partnerskie!
I mam też nadzieję, że maskowanie nazwy nie spowoduje, że osoby zainteresowane opiniami o STE nie będą miały do nich dostępu..

11. elokuuta 2019

SCAM TRADING EXPERT

Firma ktora na poczatku chwalila sie ze obsluguje 13000 tysiecy klientow w europie. Akurat juz tej informacji nie ma na ich stronie. Zastanawjajacy jest fakt ze przy takiej ilosci klientow byla tylko jedna osoba odpowiadajac w supporcie. Firma to jeden wielki Scam. Moj opiekun Adasko z Pazychowa wyzywa ludzi od "Januszy" ktorzy zadaja nie wygodne pytania i blokuja ich na stronie aby uniknac komentarzy. Firma promowala sie sygnalami ktore pochodzily od grupy M15 signal. Pozdrowienia dla Adasia Pysznego ktory promoje sie jako Investor Online UNIKAJCIE WSZYSTKICH LUDZI ZWIAZANYCH Z TA GRUPA.

11. elokuuta 2019
Saanut 1/5 tähteä

Omijać dla własnego dobra :)

Omijać dla własnego dobra :)
Prawie pół roku korzystam z automatu ste i już nie będę wchodził w szczegóły biznes to biznes a tu liczą się wyniki więc podaję moje, depozyt początkowy 1000$ a na dzień dzisiejszy to lekko ponad 400 czyli prawie 60% straty + systematycznie co parę dni automat traci kapitał (raz na jakiś czas również zyskuje ale są tą śmieszne kwoty 3-5$). Jeszcze trzeba doliczyć opłacanie serwera VPS, czyli nie tylko nie zarabiam i nie tylko tracę ale jeszcze dopłacam.
Gdy próbuję prosić mojego opiekuna na propozycje zmiany na inny automat ponieważ ten nie ma takiej skuteczności jak zapewniają to opiekun skupia się tylko na sobie i swoim ego i mówi mi, że wpłaciłem minimalny depozyt a teraz płaczę i że jak mam problem mam pisać na support - który rzecz jasna nie odpowiada ;)
Nie wchodzę tu w żadne dyskusje, to tylko moja przygoda zrobicie z tym co chcecie i sami oceńcie czy chcecie współpracować z firmą na takim poziomie

7. elokuuta 2019

A to ciekawe

A to ciekawe, jestem od prawie roku i żaden z 4 produktów który stosowałem był rentowny. Same straty dochodządce do - 40% kapitału.
Kto pisze te pozytywne recenje?

23. heinäkuuta 2019

Witam!

Witam!

Dzięki firmie Simple trading Expert wiele dowiedziałem się o forexie.
W dzisiejszych czasach wiele osób oferuję jakieś gigantyczne zyski w krótkim czasie, często to są oszuści. Ste pokazał nieraz że w razie jakiś kłopotów nie odcina się od ludzi i nie obiecuję jakiś szybkich wielkich zysków natychmiast, bo na wszystko potrzeba czasu. Opiekunowie jak np. Michał czy Adam są spoko i chętnie zawsze służą pomocą. Sam jako żółtodziób miałem wiele pytań na początku co do platformy jak to obsługiwać itp.

Jestem szczęśliwy że mogę korzystać z automatów i wszystkich rzeczy jakie oferuję firma.
Gorąco zachęcam i sam polecam innym ;)

ps. Zyski procenty i $$$ się zgadzają ;)

14. maaliskuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

Korzystałam do tej pory z wielu…

Korzystałam do tej pory z wielu rozwiązań jednak to co dają i jak pracują automaty STE to jest po prostu niesamowite! Bardzo dziękuje Pawłowi za jego czas i wiedzę - i całemu zespołowi STE.

Dodam tylko że zaczynając nie miałam pojęcia jak to może w ogóle działać, ale jestem i będę z wami <3

14. maaliskuuta 2019
Lorem ipsum-logo

Vastaus yritykseltä Lorem ipsum

Dziękujemy za opinię. Rzeczywiście cały team wkłada mnóstwo pracy by efekty były takie jakie są.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin