Silverback Protein Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden. Heel lekker ik koop de 4kg emmers dit is mijn derde bestelling al. Hele snelle levering 1 dag meestal.

Saanut 5/5 tähteä

Snel bezorgd. Goede kwaliteit. Snelle reactie op mail met vragen. Prima service. Smaakt goed Een uitstekende variant op weipoeder met een nog betere combi van eiwitten die belangrijk zijn voor spierhe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag onverwacht een pakketje (mails niet gelezen) geleverd gekregen van Silverback Protein. Aldaar een zeer net bericht betreft een door mij eerder bestelde shake waarbij ze aangaven dat deze... Näytä lisää

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Silverback Protein® is een uniek plantaardig eiwit door de gerichte verrijking met essentiële aminozuren. Hiermee creëren we een geoptimaliseerde verhouding aan aminozuren voor de beste opneembaarheid. Het is daarmee het meest waardevolle plantaardige eiwitpoeder dat je zult vinden. Silverback Protein is het eerste eiwitsupplement met de voordelen van plantaardig en de kwaliteit van de dierlijke variant, whey. Whey heeft eindelijk een waardige opvolger en geduchte concurrent.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goeie proteïne

Goeie proteïne, voor mij is de naturel ongezoete variant van Silverback de beste. De rest heeft een vieze nasmaak vanwege de zoetstof. Voor de rest is het een mooi product zeker vanwege de extra aminozuren.

19. kesäkuuta 2022

Topproduct

We hebben meerdere vegan proteïnen geprobeerd en meteen de prullenbak in gegooid want: vies! Die van Silverback is de enige tot nu toe die écht smaakvol is en een mooie samenstelling heeft. Echt tóp! Eerst de vanillesmaak aangeschaft en nu ook de andere smaken ter variatie, kijk uit naar de volgende bestelling. Hartstikke mooi wat jullie doen!

3. kesäkuuta 2022

Silverback classic proteine poeder

Ter voorbereiding op een zware operatie waarbij ik vanuit mijn professie weet dat extra eiwit je herstel enorm ondersteund, was ik zoekende naar een eiwitpoeder die dit makkelijk maakt. Hiervoor heb ik niet eerder een eiwitpoeder gebruikt.

Zo kwam ik bij Silverback classic proteïne poeder.

De eerste shake, gemaakt zoals aangegeven met de verhouding schepje en water, was grandioos wennen. Het koste me enige moeite om de shake op te drinken.

Shake 2 maakte ik aan met iets meer water en dat was top. Waarschijnlijk ook omdat ik de smaak nu al een keer geproefd had. Nu neem ik dagelijks een shake, is de smaak prima (geen zoete drink zooi, maar gewoon prima met water) en makkelijk in te nemen.

Je kan - zoals je veel leest - het natuurlijk aanmaken met banaan en andere producten. Maar daar ik daar straks geen kans toe heb, is water noodzakelijk voor mij.

Dus top, deze ga ik vaker bestellen.

In het kort:
Smaak - van de classic - even wennen, daarna prima.
Mixed goed, zeker met de silverback shake beker.

16. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Erg positief

Vanille smaak vond ik al erg nice, maar de chocolade smaak is erg lekker. Mooi dat er vegan proteïne poeders zijn en al helemaal mooi als ze ook nog zo een missie hebben als Silverback!

15. maaliskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle en correcte levering van…

Zeer snelle en correcte levering van producten. Smaak ben ik nu ook helemaal gewoon en voel me echt het beste met deze shake. Zeer snelle recuperatie na trainingen en wedstrijden mede dankzij het verhoogde bcaa aanwezig. Raad het iedereen aan. 💪💪💪

7. maaliskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Bestel hier altijd mijn proteïne.
Eenmalig is de pot bij PostNL kwijt geraakt. Toen hebben ze zonder kosten mij een nieuwe pot gestuurd.

15. helmikuuta 2022

Prima proteïne supplement

Prima proteïne supplement. De smaak is even wennen, maar na een week of 2 prima te doen. Lost heel goed op en mijn maag reageer hier heel goed op. Klantenservice is prima.

29. tammikuuta 2022

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin