Een hele goede ervaring met Silkyway! Ik had twee zijden kussenslopen besteld en ze waren echt súper snel binnen. Alles was verpakt in een mooi doosje, een soort cadeautje om uit te pakken. De ku... Näytä lisää
Vorige week twee zijden kussenslopen besteld en ze slapen werkelijk heerlijk! Voelt t.o.v. mijn eerdere katoenen kussens ontzettend zacht aan. Ik heb ze ook besteld vanwege het anti-allergische aspect... Näytä lisää
Enthousiast, maar nog enigszins sceptisch was ik bij het plaatsen van mijn eerste Silkyway bestelling. Nu betrap ik mezelf erop dat ik speciaal de wasmachine aanzet om geen nacht zonder mijn Silkyway... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Heb je last van een gevoelige huid, acne, astma, slaaprimpels, gebroken haar, klitten of zweet je veel terwijl je slaapt? Al jarenlang wordt slapen op zijde aangeraden door dermatologen en beautyexperts, maar toch slapen veel mensen op een verkeerde stof. Kies je voor slapen op een 100% zijden kussensloop van Silkyway® dan geniet je vanaf nacht één van een verbeterde nachtrust, een gezondere huid en stralend en sterk haar!
Lichttoren 32 (geen bezoekadres), 5611 BJ, Eindhoven, Hollanti
- hi@silkyway.shop
- silkyway.shop
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super snelle levering voor de kerst!
Wat een snelle levering voor de kerst. Kan nietwachten om op de zijden kussensloop te slapen...moet helaas wachten tot ik kadootje mag uitpakken😍
heel erg goed
Prettige site, snel geleverd, mooi verpakt, slopen van mooie zware kwaliteit, slaapt heerlijk!

Heerlijk
Prachtig materiaal, slaapt heerlijk en luxe! Snelle levering en goede service.

Vastaus yritykseltä Silkyway®
Snelle en keurige levering.
Supersnelle goed verpakte levering
Supersnelle goed verpakte levering! Heel erg blij mee

Vastaus yritykseltä Silkyway®
Snelle bezorging en de kussenslopen…
Snelle bezorging en de kussenslopen zijn super fijn om op te slapen.
Heel erg tevreden met silkyway
Heel erg tevreden met silkyway! Snelle levering. De kussenslopen zaten in een mooie verpakking en zijn van goede kwaliteit! Heerlijk slapen met minder haarschade!

Vastaus yritykseltä Silkyway®
Snelle service en netjes geleverd
Snelle service en supernetjes afgeleverd!! Ik ben heel tevreden.

Fijn kussensloop
's Middags besteld, de volgende dag al in huis! Het kussensloop voelt superzacht en ik slaap er heerlijk op. Nog te kort in gebruik om iets te zeggen over het effect op mijn haar/huid.
Aanrader!
Super snelle service, volgende dag al in huis! Ik ben groot fan van de zijden kussenslopen, echt heel fijn voor huid en krullend haar! Een echte aanrader!

prima website
prima website, levering volgens afspraak. Er zouden echter 2 waszakjes gratis mee geleverd worden en ik kreeg er maar 1, vandaar 4 sterren
Super blij mee
Super blij mee! Mijn haar zit echt zo mooi glad in de krul ipv pluizig en mijn het hoofd zweten van mijn vriend is echt helemaal gestopt! Wat mijn slaaprimpels betreft.. dat moet ik nog gaan ontdekken ;)
Snel geleverd, goede prijs-kwaliteitverhouding
Snel geleverd, goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik merk dat ik met een minder droge huid wakker word.
Product prima, verdere afwikkeling heel slecht.
Snelle levering en het product was prachtig verpakt. Om persoonlijke reden wilde ik de bestelling retour doen, maar kon hierover niets vinden op de site dus een email gestuurd. Ik kreeg aanwijzingen hoe te retourneren en zou binnen enkele dagen mijn bedrag terugzien op mijn rekening. Ik moest na een week een reminder sturen want niets ontvangen. Hierop kreeg ik geen reactie. Nog een week gewacht en met excuses werd gezegd dat het bedrag die dag teruggestort was. Geen bijschrijving op mijn rekening....volgende dag nog niets. Nog een bericht gestuurd en daarna stond het bedrag op mijn rekening, zonder enig teken van leven verder. Kortom, product prima, verdere afwikkeling heel slecht.
Great product and amazing service
Great product and amazing service
Silkyway has geat pillowcases of high quality that actually gives great comfort. Besides the products they are very quick. Next day home delivery! 5 stars
Snelle sevice en mooie kwaliteit…
Snelle sevice en mooie kwaliteit kussensloop.
Ik ben zo ontzettend blij met Silky…
Ik ben zo ontzettend blij met Silky way! Heb nu een sloop en zou niet meer zonder willen. Het is van zulke goede kwaliteit en maakt alles waar wat het beloofd! De service is super en heel snel! Kortom 5 sterren ☺️
Goede service en heerlijk om op te…
Goede service en heerlijk om op te slapen
Aanrader!
Fantastisch! Gun jezelf het comfort van een kussensloop van Silkyway.
Tijdens deze corona-tijden kunnen de meeste mensen niet op vakantie, maar met een kussensloop kun je in ieder geval wél naar dromenland.