Saanut 5/5 tähteä

Een hele goede ervaring met Silkyway! Ik had twee zijden kussenslopen besteld en ze waren echt súper snel binnen. Alles was verpakt in een mooi doosje, een soort cadeautje om uit te pakken. De ku... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vorige week twee zijden kussenslopen besteld en ze slapen werkelijk heerlijk! Voelt t.o.v. mijn eerdere katoenen kussens ontzettend zacht aan. Ik heb ze ook besteld vanwege het anti-allergische aspect... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Snelle levering en het product was prachtig verpakt. Om persoonlijke reden wilde ik de bestelling retour doen, maar kon hierover niets vinden op de site dus een email gestuurd. Ik kreeg aanwijzingen h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Enthousiast, maar nog enigszins sceptisch was ik bij het plaatsen van mijn eerste Silkyway bestelling. Nu betrap ik mezelf erop dat ik speciaal de wasmachine aanzet om geen nacht zonder mijn Silkyway... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Silkkikauppa
  2. Hiustuotemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Heb je last van een gevoelige huid, acne, astma, slaaprimpels, gebroken haar, klitten of zweet je veel terwijl je slaapt? Al jarenlang wordt slapen op zijde aangeraden door dermatologen en beautyexperts, maar toch slapen veel mensen op een verkeerde stof. Kies je voor slapen op een 100% zijden kussensloop van Silkyway® dan geniet je vanaf nacht één van een verbeterde nachtrust, een gezondere huid en stralend en sterk haar!

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Een hele goede ervaring met Silkyway!

Een hele goede ervaring met Silkyway!

Ik had twee zijden kussenslopen besteld en ze waren echt súper snel binnen. Alles was verpakt in een mooi doosje, een soort cadeautje om uit te pakken. De kussenslopen zelf zijn heel mooi van kwaliteit en kleur.

Wat ik ook heel leuk vond: ik kreeg er een gratis scrunchie bij en een handgeschreven kaartje. De communicatie vanuit het bedrijf was verder vriendelijk en duidelijk.

28. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

De zijden dekbedovertrekset werd snel…

De zijden dekbedovertrekset werd snel geleverd. De kwaliteit van het stof is fantastisch. Het voelt heerlijk zacht en blijft de hele nacht aangenaam koel op de huid. Het is echt een upgrade en geeft de slaapkamer direct een chique en luxe sfeer.

10. lokakuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Meedenkend & fijne slaapmaskers

Super tevreden over de zwarte slaapmaskers! De lichtere kleuren voldoen niet, maar dat was ook een gok. Zou leuk zijn als er een manier wordt gevonden om de donkerte van deze kleuren weer te geven.
Kussensloop nog niet getest.
Klantenservice denkt graag mee.

22. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Heel slechte service

Heel slechte service! Ik heb 2 artikelen besteld, die anders bleken te zijn dan op de foto. Geretourneerd, vervolgens geeft PostNL aan dat het pakketje bij Silkyway is aangekomen, zegt Silkyway niks te hebben ontvangen. Ik sta met lege handen en €200 euro lichter. Er wordt op geen enkele manier verantwoordelijkheid genomen om tot een gezamenlijke oplossing te komen. Ik sta dubbel met lege handen.

1. maaliskuuta 2025
Silkyway®-logo

Vastaus yritykseltä Silkyway®

Dag Jennet,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt. We hebben direct contact met je opgenomen om dit samen netjes op te lossen en nemen je situatie serieus.

In dit geval zijn we helaas afhankelijk van PostNL en hebben we je gevraagd een officieel onderzoek te starten, zodat we duidelijkheid krijgen over de bezorging. Tot nu toe is dat nog niet gebeurd.

We vinden het spijtig dat je deze review plaatst terwijl we nog in gesprek zijn, en hopen alsnog samen tot een goede oplossing te komen.

Vriendelijke groet,
Team Silkyway

Top service, heerlijke slaapervaring

Na het bestellen van de slopen had ik deze super snel in huis. Heel fijn, want ik had heel veel zin om de sloop te proberen. De kwaliteit is super fijn en ligt heerlijk. Ik werd van de week nog 35 geschat (12 jaar jonger!) dus er gaat iets heel goed. Het aantal klitten in m'n haar neemt nog niet significant af, maar misschien moet ik het ook vaker kammen. *****

8. huhtikuuta 2024

Super kwaliteit

Super kwaliteit, goeie service, snel een email met antwoord op vraag. Snel verzonden naar België.
Nu hopen op een extraatje 🤞

19. joulukuuta 2023

Positief verrast! Aanrader!

Op advies toch eens gekeken naar een zijden slaapsloop. Erg tevreden. Heb hem nu vannacht de eerste avond geprobeerd en heb normaal gesproken iedere ochtend de haren vol klitten van het draaien. Nu amper! Ik ben tevreden.

17. marraskuuta 2023

Super blij met Silkyway

Super blij met Silkyway. Ik slaap heel lekker en het materiaal is super zacht en comfortabel

15. marraskuuta 2023
Silkyway®-logo

Vastaus yritykseltä Silkyway®

Dankjewel voor je review! Wat goed om te horen dat de producten zo goed bevallen!

Hele fijne slopen!

Twee slopen besteld voor mijn dochtertje met krullen. Hele fijne zachte stof en ze wordt ‘s ochtends niet meer wakker met onwijs veel klitten. Heel blij mee!

8. syyskuuta 2023

Ontspanning Ten Top: De Geweldige Ervaring van Silkyway

Bij Silkyway gaat het niet alleen om kopen, maar om investeren in rust. Dit gevoel zie je overal terug. Zelfs als je ver weg bent, zie je de aandacht voor details - van de mooie verpakking tot het doordachte kaartje en de motiverende berichtjes. Silkyway biedt meer dan een product; het helpt je ook op weg. In onze drukke wereld brengt het de rust van een goede nachtrust terug. Deze ervaring verandert hoe je naar kopen kijkt en laat iets blijvends achter dat verder gaat dan alleen de aankoop zelf.

25. elokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Bij Silkyway gaat het niet alleen om…

27. elokuuta 2023

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin