Silkeplanter Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Har netop købt ét af Silkeplanters kunstige træer – en Scindapsus (130 cm) - og wauw, det er virkelighedstro! Hurtig levering, og træet var i rigtig fin stand ved modtagelse, hvor det stod bundet fas... Näytä lisää

Fin oplevelse. Synes planterne er i god kvalitet, og ser livagtige ud ;) Så kvaliteten lever op til forventningerne. Lynhurtig ekspedition :) Jeg købte grønne planter til privat hjem, og jeg er ful... Näytä lisää

Dejlig oplevelse Jeg måtte prøve at erstatte mine planter, efter invadering af sørgemyg . Alle blev smidt ud, så glad var jeg for det rigtig gode alternativ, nemlig Silkeblomster. De er så virkelige... Näytä lisää

Hurtig levering, god service og super flotte og livagtige blomster/planter. Har købt en orkide, en blomst og en 140cm høj opstammet stue birk (som hedder et eller andet jeg ikke kan huske :-) ) jeg ga... Näytä lisää

1. Tekokasvien toimittaja
  2. ja myös
  3. Kukkakauppa
  4. Kukkatori
  5. Tekokukat ja tekokasvit
  6. Vihersisustus

Hos Silkeplanter.dk finder du et stort udvalg af forskellige naturtro kunstige grønne planter, blomster & træer. Du finder også et stort udvalg af Capi krukker, som er vores specielt designede miljøvenlige letvægtskrukker, fremstillet af genbrugsplast. Vi har mere end 25 års erfaring inden for branchen og vi følger passioneret moden inden for plante og interiørbranchen, så vi altid er klar med den nyeste viden og tendenser inden for indretning med kunstige planter.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

43 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Holder hvad de lover

Holder hvad de lover - købte bl.a. en af de dyre bregner - den ser fuldstændig levende ud ;-)
Sendes hurtigt - ingen problemer.

23. helmikuuta 2021

Hej Ole,
Mange tak for din fine anmeldelse :)
Vi sætter stor pris på feedback fra vores kunder.

De flotteste kunstige blomster

De flotteste kunstige blomster, der ser lige så pæne ud, som de ægte velplejede. Virkelig god kundeservice. Du kommer ikke til at fortryde køb her.

23. helmikuuta 2021

Hej Sannah.
Mange tak for de fine ord.
Vi bliver så glade, når vores kunder også synes, at vores planter er naturtro :)

Perfekt web-handel..

Perfekt web-handel..
Nemt og bestille, betale og hurtig levering.
Varen levede op til mine forventer, og mere til
Alt i alt, en handel til 5 stjerner

16. helmikuuta 2021

Hej Gitte

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du synes så godt om vores planter :)

Hurtig levering og meget smukke…

Hurtig levering og meget smukke naturtro planter

29. heinäkuuta 2020

Hej Mary Ann,
Tak for anmeldelsen. Vi bliver så glade, når kunderne synes, at de planter, som de får tilsendt, er naturtro og pæne. Håber du fortsat nyder dem.

Handler gerne her igen.

Hurtig levering trods sommerferie og super kvalitet.

23. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Silkeplanter

Hej Rikke. Vi forsøger altid at få ordrene ud hurtigst muligt - også selvom det er ferietid. Håber du bliver glad for dine planter. Rigtig god sommer.

Fin og hurtig levering sf mine…

Fin og hurtig levering sf mine silkepelagonier

23. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Silkeplanter

Hej Hanne. Dejligt, at du er tilfreds med leveringen af dine planter. Vi håber, at du får glæde af dine pelargonier mange år frem. :)

Hurtig og fin levering

Hurtig og fin levering. Palme i fin kvalitet.

27. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Silkeplanter

Hej Ditte. Så herligt, at du er tilfreds med din leveringstid, og at du synes palmen er af god kvalitet. Tak for anmeldelsen.

Smukke orkideer til en rimelig pris

Smukke orkideer til en rimelig pris, og pakken kan modtages et par dage efter bestillingen. Det er ganske afgjort ikke sidste gang jeg har handlet her. :-)

19. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Silkeplanter

Hej Hanne. Dejligt, at du blev glad for dine orkidéer - vi synes også selv, at de er ret fine. :) Vi vil se frem til at handle med dig en anden gang.

Yderst tilfreds.

Fantastisk hjælp i kundeservice -
Perfekt og hurtig levering og nogle
flotte flotte blomster, til yderst
rimelige priser.
Bestemt ikke sidste gang jeg
handler hos Silkeplanter.dk og
kan derfor varmt anbefale virksomheden.

Vastaus yritykseltä Silkeplanter

Tusind tak for de fine ord. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig på vej via vores kundeservice, og at du er tilfreds med prisen og kvaliteten af vores kunstige blomster. Du skal være så hjertelig velkommen en anden gang. :)

Klart et besøg værd

Nemt, hurtigt & god kvalitet.

Præcis som nethandel skal være.
Klart et besøg værd 👌
Varmeste anbefaling herfra..
Vh Dennis

Vastaus yritykseltä Silkeplanter

Hej Dennis. Tak for de varme anbefalinger. Vi er glade for, at du kan lide vores webshop og vores planter. :)

Fine produkter

Meget nem handel og hurtig levering. Og de kunstige planter ser meget ægte og naturlige ud, de pynter godt i hjemmet.👌

Vastaus yritykseltä Silkeplanter

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Dejligt, at planterne passer godt ind hjemme hos dig og at de lever op til den kvalitet vi lover. :)

Alt i top

God service
Hurtig levering
Fede varer
Kan kun anbefales

9. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Silkeplanter

Hej Snurre! Tak for ordene. Vi er glade for, at du er tilfreds med din bestilling. :)

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, super flot indpakning og meget flotte planter.

6. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Silkeplanter

Hej Gitte. Tak for anmeldelsen. Vi bestræber os altid på at levere indenfor 1-2 hverdage, og er glad for, at du er tilfreds med både indpakning og planterne :)

God og effektiv handel.

God og effektiv handel.
Jeg har altid været ambivalent omkring kunstige planter, men når alle mine planter dør pga manglende grønne fingre, så synes jeg faktisk de nyindkøbte er tæt på at tilfredsstille mine “stueplante-behov”. De er rigtig flotte, meget autentiske og så er prisen rimelig.

3. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Silkeplanter

Tusind tak for de rosende ord. Vi er glade for, at vores kunstige planter er en god substitut for de levende versioner. :)

Lavede en bestilling og der gik det…

Lavede en bestilling og der gik det meste af 2-3 uger før jeg fik besked. Og valgte så bare af købe nogle planter et andet sted. Fik så faktura efter den tid om betaling men sendte så besked om jeg havde valgt af købe planter et andet sted fordi de var så langsomme. Det udviklede sig så til af de skrev til mig alt muligt om af jeg var dum som en dør fordi jeg ikke havde forstået af det var silkeplanter. Og jo det havde jeg men havde ikke lige valgt af kommenter på det. Men vil fraråde folk til af købe igennem dem. De kan åbenbart ikke skrive pænt til en med mindre man smider ens penge efter dem. Har mailen hvis nogen skulle være interesseret i af se det. Så man er sikker på det ikke er løgn. vh Brian

27. toukokuuta 2020

Hej Brian.
Vi er godt nok kede af at høre, at du har haft en ubehagelig oplevelse. Vi har naturligvis undersøgt sagen, da sådan noget bestemt ikke må ske!! Vi er lidt usikre på, hvilken ordre du refererer til? Vi har kun haft to bestilling fra en Brian over de sidste 6 måneder - begge betalte med dankort og har modtaget deres varer? Vi sender også kun faktura til vores virksomhedskunder? Derudover sender vores mailsystem automatisk en mail ud, så snart ordren kommer ind, så det lyder mystisk, at du ikke har hørt fra os? Er du sikker på, at du har fået fat i den rigtige Silkeplanter, der findes nemlig to virksomheder med samme navn? Skulle det være os, der har lavet fejlen så kontakt os meget gerne på info@greentrading.dk med dit ordrenummer og gerne en kopi af mailen og så finder vi en løsning sammen. Håber du får en god dag, og du bliver glad for de planter, du endte med at købe.

Igen en super betjening

Igen en super betjening, rigtig fine blomster som bestemt lever op til hvad firmaet lover. jeg vil afgjort anbefale jeres blomster og firmaet og betjeningen til andre.

23. toukokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Silkeplanter

Hej Inger. Dejligt, at vi kan blive ved med at leve op til den høje standard, som vi altid bestræber os på at holde. Vi takker for de pæne ord og håber, at du fortsat bliver glad for planterne.

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Pænt pakket ind.
Fotos og beskrivelse svarer til det leverede.
Vil helt sikkert handle dér igen

22. toukokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Silkeplanter

Hej Jeanette. Vi er glade for, at du er tilfreds med din bestilling, og at planterne levede op til det, du havde set på hjemmesiden. Vi glæder os meget til at pakke din næste ordre ;)