Har netop købt ét af Silkeplanters kunstige træer – en Scindapsus (130 cm) - og wauw, det er virkelighedstro! Hurtig levering, og træet var i rigtig fin stand ved modtagelse, hvor det stod bundet fas... Näytä lisää
Fin oplevelse. Synes planterne er i god kvalitet, og ser livagtige ud ;) Så kvaliteten lever op til forventningerne. Lynhurtig ekspedition :) Jeg købte grønne planter til privat hjem, og jeg er ful... Näytä lisää
Dejlig oplevelse Jeg måtte prøve at erstatte mine planter, efter invadering af sørgemyg . Alle blev smidt ud, så glad var jeg for det rigtig gode alternativ, nemlig Silkeblomster. De er så virkelige... Näytä lisää
Hurtig levering, god service og super flotte og livagtige blomster/planter. Har købt en orkide, en blomst og en 140cm høj opstammet stue birk (som hedder et eller andet jeg ikke kan huske :-) ) jeg ga... Näytä lisää
Hos Silkeplanter.dk finder du et stort udvalg af forskellige naturtro kunstige grønne planter, blomster & træer. Du finder også et stort udvalg af Capi krukker, som er vores specielt designede miljøvenlige letvægtskrukker, fremstillet af genbrugsplast. Vi har mere end 25 års erfaring inden for branchen og vi følger passioneret moden inden for plante og interiørbranchen, så vi altid er klar med den nyeste viden og tendenser inden for indretning med kunstige planter.
Lundagervej 25 m, 8722, Hedensted, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Æv, sure citroner
Æv, sure citroner 😒
Jeg har netop modtaget 6 stk. citroner fra Silke-NOT-planter, der skulle forestille at være naturtro. Øh, det er de ikke; de ligner billigt plastikskrammel fra Østen. 30 kroner pr. citron + levering. Øv!

Rigtig naturtro planter.

Vastaus yritykseltä Silkeplanter
Naturtro kirsebærtræ og hurtig levering til en super pris.
Super flot kirsebær træ modtaget idag, virkeligt naturtro . Meget hurtig levering og direkte til døren . Stort udvalg og gode priser.

Rigtigt fine kunstige planter
Rigtigt fine kunstige planter. Jeg er meget glad for dem.

Et godt sted at handle
Jeg har handlet hos Silkeplanter flere gange nu og har hver gang været yderst tilfreds med både service og produkter.

Vastaus yritykseltä Silkeplanter
så fine planter til en god pris
Hurtig levering og rigtig fine blomster…
Hurtig levering og rigtig fine blomster :)
Vellignende?
Man ved man køber plastik..
Tænkte, nu prøver jeg sgu.
Har købt en kunstig plante- en rød julestjerne og købte også en ret stor kunstig grangren, til at kunne klippe af.
Det ER altså fin kvalitet.
Jeg synes det ser naturtro ud

Krukker
Vi har købt to meget dyre krukker i sidste uge og intet hørt fra dem. De svarer ikke når man kontakter dem. Skal aldrig handle med dem igen. Man føler sig virkelig røvrent. Det er mange penge vi har mistet. Det er jo bondefangeri at snyde folk på den måde. Ja ret skal være ret. Så fik vi en opringning og en undskyldning og nu kommer krukkerne. Tusinde tak for det.

Vastaus yritykseltä Silkeplanter
Havde købt 2 potteplanter der var i…
Havde købt 2 potteplanter der var i stykker da jeg pakkede dem ud. De andre var fine.

Vastaus yritykseltä Silkeplanter
Flotte naturtro blomster og hurtig…
Flotte naturtro blomster og hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos dem.

Har kun ros
Har kun ros. Excellent service og planterne er meget naturtro og virkelig flotte.

Havde bestilt 2 oliven træ/busk
Havde bestilt 2 oliven træ/busk, meget flot og natur tro

Vastaus yritykseltä Silkeplanter
Gode tilbud og fine planter.
Gode tilbud på hjemmesiden og nemt at bestille. Og flotte planter jeg fik hjem, især buksbommen er meget naturtro.

Vastaus yritykseltä Silkeplanter
Jeg har fået 3 flotte og helt naturtro…
Jeg har fået 3 flotte og helt naturtro bøgegrene og 2 ligeså naturtro hvide georginer til en vase. Kan virkelig anbefale jer til andre 🌞 Og så blev det også hurtigt leveret.

Vastaus yritykseltä Silkeplanter
Jeg kan godt anbefale jer at handle her…
Jeg kan varmt anbefale jer at handle her 👌👌👌 Hurtig og utrolig god Service 👏🏻👏🏻👏🏻🌟🌟🌟🌟🌟❤️

Smukke træer - hurtig levering
Har købt det smukkeste træ og det blev hurtigt og fint leveret.

God købsoplevelse.
God købsoplevelse.
Fin kundeservice, fine farvestrålende planter og meget hurtig levering, så kun tilfredshed herfra.