Har beställt flera korthållare och passfodral hos Sign of Sweden och alla produkter har varit så fina. Har beställt i olika färger, både till mig själv och som present till familj och vänner. Är super... Näytä lisää
Jättefin plånbok, men kvaliteten var tyvärr kass. 6 månader efter köp och materialet är helt uppslitet på flera ställen. Gravyren är nästan helt bortsliten den med. Synd med så otroligt dålig kvalitet... Näytä lisää
Smidig beställning, supersnabb leverans och fina produkter! Blev en väldigt uppskattad present!! Produkterna kom i fina tygpåsar och det enda som egentligen skulle förhöja upplevelsen ytterligare, ä... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beställer ofta presenter i form av korthållare med gravyr för att sedan addera några presentkort i kortfickorna. Snygg och personlig present till födelsedagar eller student. Har alltid fått allt i tid... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
‼️‼️‼️varning för detta företag
‼️‼️‼️varning för detta företag, skrivit flera mejl och de svara inte. Betalade för två skal men fick bara ett då andra var slut. Får inte tillbaka mina pengar. Riktigt blufföretag och ser att andra varit med om samma sak.

SÅ VÄRT!!!
Kom snabbt och i ett väldigt fint paket! Definitivt prisvärt!!!

Vastaus yritykseltä Signofsweden
Jag har beställt passfodral som kom med…
Jag har beställt passfodral som kom med jättedåligt tryck av bokstäver på. Samt har skickat två mejl och fick ingen svar så 0 kundservice!!
Jag fick betala 400kr för vara som är inte nöjd och fick ingen hjälp!
*Kan jag få mejl adress som kan få kontakt med er?

Korthållare
Är riktigt nöjd med både korthållare och passfodral

Vastaus yritykseltä Signofsweden
Köpte 2 korthållare & 2 plånböcker som…
Köpte 2 korthållare & 2 plånböcker som julklapp till några i min familj.
Jag vart jätte nöjd med dem och det vart dem också.
Snabb leverans med.

Mycket fina produkter
Mycket fina produkter. Gav en plånbok till min pojkvän och min pappa fick ett datorfodral. Både blev supernöjda

Smidig o snygg plånbok
Köpte brun plånbok med gravyr till min sambo och det vad smidigt att beställa, snabb leverans och materialet känns väldigt lyxigt!

Leveransalternativ
Allt ok när varan till slut kom fram.
Välj spårbar leverans när ni beställer så slipper ni problem med att se var grejerna (är som är gratisleverans)

Scam företag?
Scam företag? Beställde 11 februari med expressleverans. Inte hört ett knyst sedan dess. Betalade vid beställning så de fick mina pengar direkt men har inte skickat något. Inget svar via chat eller mail.
Tråkigt, var en alla hjärtans dag present.

Vastaus yritykseltä Signofsweden
Usel kundservice som inte återkopplar
Usel kundservice som inte återkopplar. Har ingen aning om jag nånsin kommer få det jag beställt och tyvärr betalat för….

Dramatisch
Dramatisch. Op 21 januari deed ik een bestelling voor vijf gepersonaliseerde paspoorthoesjes. Het zijn cadeaus en we dachten ruim op tijd te zijn met de bestelling, gezien we ze 15 februari pas nodig hebben. Ondertussen heb ik al 2 mails gestuurd voor een update over de verzending, geen reactie. Wil mijn geld terug!

Vastaus yritykseltä Signofsweden
Köp inget från detta företag
Köp inget från detta företag. Usel kundservice som inte återkopplar. Fick fel produkt efter orimligt lång leveransprodukt och får nu ingen kontakt med företaget

Bra upplevelse
Det var enkelt att beställa och slutprodukten är jag väldigt nöjd med
Ik had een hoesje besteld in september
Ik had een hoesje besteld in september. Na lang wachten werd in december mijn bestelling gecanceld. Nooit geld retour ontvangen. Meerdere malen contact gehad maar uiteindelijk geen resultaat

Nöjd med min beställning
Nöjd med min beställning! Blev fint med gravyren.

Vastaus yritykseltä Signofsweden
Snabb leverans och fint paketerat

Inga problem
Vet inte varför det är så många negativa recensioner här?? Jag beställde två passfodral som var två för priset av en. Väldigt värt framförallt med tanke på graveringen. Kom i posten inom ett par dagar(jag valde expressfrakt). Allt var bra paketerat. Inga klagomål och jag är supernöjd!

Vastaus yritykseltä Signofsweden
The price was high for the quality
The price was high for the quality. It started breaking after one year of normal use. Would not recommend.