1. Koruliike
  2. Korusuunnittelija

Yrityksen kirjoittama

Bij Sieraat vind je unieke, handgemaakte sieraden. Alle sieraden worden met veel zorg en aandacht gemaakt van 925 Sterling Zilver. Perfect om je look nét dat extraatje te geven.

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de mooie ringen

Ik heb al een aantal ringen door Sophie laten maken en iedere keer verrast ze me weer. Ze is kundig, betrouwbaar en klantgericht. Je vraagt en zij maakt het sieraad die je wilt.Ze geeft advies, denkt met je mee en de prijs kwaliteit verhouding is prima. Een tevreden klant die nog veel sieraden zal laten maken.

2. tammikuuta 2024

Hele mooie ketting

Ik ben super blij met de mooie ketting van Sophie.
Je ziet dat hij met liefde is gemaakt en ik vind de betekenis van de steen ook heel leuk.
Ik ben heel blij met mij unieke ketting!
Ik raad iedereen aan.

4. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sieraat

He Meba, fijn dat je blij bent met de hanger. Ik wens je veel draagplezier!

Een aanrader!

Toen ik bij Sophie langskwam, heb ik samen met haar uit de grote collectie edelstenen twee stenen uitgezocht die mij erg aanspraken.
Sophie liet mij daarna verschillende mogelijkheden zien waarmee zij van de stenen prachtige sieraden kan maken.
Ik heb gekozen voor twee hangers
Gisteren heb ik ik die in ontvangst genomen.
Ze zijn zo mooi geworden, nog mooier als ik verwachtte. Ik zal ze vaak en met heel veel plezier dragen!

16. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sieraat

Fijn om te horen dat u blij bent met de hangers. Veel draagplezier!

Saanut 5/5 tähteä

Perfect mooie sieraden gemaakt.

Perfect mooie sieraden gemaakt.
Bezorging van sieraden zeer goed.
Goed contact gehad met Sophie, zij heeft iedere stap van het maken nmet ons besproken.
Zeer aan te raden indien je een uniek sieraad wilt hebben

5. huhtikuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Mooie afwerking.

De ontvangst bij Sopfie was vriendelijk, de aflevering voorspoedig en het contact daarover was prettig.
Ze heeft voor mij mooie oorbellen gemaakt en een bijpassend halskettinkje, waar ik blij mee ben!

6. maaliskuuta 2023

Bijzonder mooi sieraat

Bij Sieraat heb ik een bijzondere steen uitgezocht. Sophie heeft er een prachtige hanger van gemaakt, waar de steen heel mooi uitkomt. Ik ben er ontzettend blij mee. Bedankt Sophie!

15. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sieraat

Bedankt voor je bestelling en veel plezier met de hanger!

Zelf houden?

Ik wilde een ring voor een vriendin van mij, maar wist haar maat niet precies. Sophie is met een oplossing gekomen, zodat hij makkelijk achteraf nog wat groter of kleiner kan worden gemaakt. Naast dat ik heel tevreden ben over deze uitgebreide service vind ik de ring zo mooi geworden dat ik ‘m zelf zou willen houden..🤗

13. helmikuuta 2023

Persoonlijke ring

Ik kom met de vraag om met voor mij een speciale steen of hier een ring van gemaakt kan worden.. Ja dat kan. Fijn.... Zo vakkundig gedaan... Heel blij en meer dan zeer tevreden...

2. helmikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Passie voor edelstenen en edelsmeden!

Ik heb bij SIERAAT voor mijn vrouw een zilveren hanger met versteend palmhout gekocht.
Een prachtige steen, keurig gezet in een zilveren omlijsting.

Pluspunten: persoonlijke aandacht en advies, redelijke prijs, snel geleverd, mooie website met mooie heldere foto's.

16. joulukuuta 2022

Sieraat Ankh op bestelling, prachtig

Ik wilde graag een Ankh hanger en ik hoorde via dat Sieraat als zilver smid ook sieraden op bestelling maakt. Met een paar duidelijke vragen van Sophie van Sieraat aan mij kwamen we tot een duidelijk beeld van wat ik zocht.
Inmiddels ben ik in het bezit van mijn Sieraat, ik ben bijzonder tevreden. Het is een prachtige hanger geworden, een uniek exemplaar en met meteen al een goed gevoel.

13. syyskuuta 2022

Amatist ring

Zoek je iemand die op een creatieve en enthousiaste manier een uniek en persoonlijk sieraad voor je maakt, dan ben je bij Sophie aan het juiste adres! Zij heeft samen met mij een mooi en eenvoudig ontwerp gemaakt voor mijn amatist waardoor zij fantastisch tot haar recht komt! Ik ben heel blij met het resultaat en kan Sophie van harte aanbevelen. De communicatie over en weer verliep prettig, Sophie geeft heldere uitleg, onderbouwd haar mening en neemt de tijd voor je.

1. kesäkuuta 2022

Unieke ring van Sophie

Sophie heeft in samenspraak met mij een ontwerp gemaakt voor een unieke ring, waarvoor we een steen hebben uitgezocht. Twee weken later kwam de ring als een feestelijk ingepakt kadootje in de bus. Ik ben er super blij mee, bedankt Sophie😊

31. toukokuuta 2022

Een echte aanrader

Ik heb een tijdje geleden een hele mooie ring gekocht van deze website. ik ben heel blij met mijn aankoop en hij kwam ook nog is snel en mooi verpakt binnen. Een echte aanrader dus.

4. toukokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een sieraad besteld bij sieraat.com en ik ben er heel blij mee! Met 2 dagen was het binnen, super snel. Ik kan zien dat het goede kwaliteit is, over al erg tevreden dus.

4. toukokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin