MAE.FAE The Label Arvostelua 25

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Er deed zich een onverwachts probleem voor, mijn bestelling bleek niet meer voorradig. dit hebben ze keurig , met hele goede service opgelost! Dik tevreden en een hele mooie bestelling ontvangen 🙌🏼

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling geplaatst deze stond binnen de afgesproken dagen voor mij klaar. Leuk ingepakt. Cadeautje voor mezelf Ik ben te vreden met de leuke mooie oorbellen. Bedankt.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden met de sieraden van MAE.FAE The Label, heb inmiddels meerdere sieraden en wordt er erg blij van. De oorbellen zijn niet zwaar om te dragen en zien er fantastisch uit. Ook de verzor... Näytä lisää

Yritys on vastannut

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Goede service !!

2. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een heel mooi vervaardigd sieraad

Een heel mooi vervaardigd sieraad!
Echt een blikvanger.

2. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä MAE.FAE The Label

Wij zijn blij om te horen dat het sieraad in de smaak valt. Heel veel plezier met het dragen ervan! ☺️

Nieuwe oorbellen

Prachtige sieraden, snelle levering, mooie verpakking, meedenkend.
Compleetheid, ben er weer blij mee 🎁

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä MAE.FAE The Label

Super om te horen! Heel veel plezier met het dragen van jouw nieuwe sieraden 😊

Mooi!!!

Een overzichtelijke webshop, mooie sieraden en snelle levering!

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä MAE.FAE The Label

Wat fijn om te horen! Dank je wel voor de enthousiaste review. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, leuk persoonlijk kaartje erbij en mooi ingepakt! Sieraden xijn van goeie kwaliteit.

15. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä MAE.FAE The Label

Hi Nicky, dank je wel voor de leuke review. Fijn om te horen dat je tevreden bent, veel plezier met het dragen van jouw nieuwe sieraden!

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit en snelle service!

Heel blij met mijn nieuwe set oorbellen. Goede kwaliteit, mooie verpakking en snelle levering!

18. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä MAE.FAE The Label

Hi Cindy, bedankt voor de leuke review. Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden en blij bent met jouw nieuwe zet oorbellen. Veel plezier met het dragen van de oorbellen!

Super mooie sieraden van goede kwaliteit

Super mooie sieraden van goede kwaliteit

10. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä MAE.FAE The Label

Hi Veere, dank je wel! Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelde sieraden. Veel plezier met het dragen van jouw sieraden. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Snelle verzending en mooie sieraden!

Snelle verzending en mooie sieraden

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä MAE.FAE The Label

Wat leuk om te horen, dank je wel! Heel veel plezier met jouw nieuwe MAE.FAE The Label sieraden 😊

Mooie sieraden

Mooie sieraden! Een echte aanrader! Kreeg zelfs een cadeautje erbij

10. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä MAE.FAE The Label

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent, dank je wel! Heel veel draagplezier met jouw nieuwe MAE.FAE The Label items 😊

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin