Saanut 5/5 tähteä

Supersnelle levering, 's avonds besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Is mijn 2de paar, 1ste paar 1,5 jaar geleden aangeschaft en zeer tevreden over. Deze zijn nog steeds goed, maar ik wilde g... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering. Goede communicatie. De schoenen passen perfect en lopen fijn. Wel inlopen. Anders na horeca dienst van 9 uur wel zere voeten. Maar pasen met een overvol terras en 260000 stappen...... Näytä lisää

1. Suoja- ja työvaatekauppa
  2. Turvavarusteiden toimittaja
  3. Kenkäkauppa
  4. Työvaatemyynti

Yrityksen kirjoittama

Discover the perfect blend of style and safety with Shraks work shoes! Our high-quality hospitality shoes, safety shoes, and trendy sneaker-style work shoes not only provide optimal protection on the job but also elevate your professional look. At Shraks, we believe that comfort and safety go hand in hand. Read what other professionals have to say and find out why Shraks is the number one choice for anyone looking for stylish safety sneakers.

4,3

1 tähti

On vastannut 81 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

DE werkschoen die je aan gehad moet hebben.

I.v.m. hielspoor besloten SHRAKS te bestellen met een extra dempende inlegzool. Gedurende 5 uur gedragen en ze bevallen heel goed. Pasvorm, maat en draagcomfort zijn uitstekend. Daarom heb ik nog een extra paar werkschoenen besteld om mee af te wisselen.

11. huhtikuuta 2026

Multifunctionele fijne schoenen

Deze schoenen gebruik ik dagelijks voor werk, maar nu ik heb besloten om ze ook mee te nemen naar mijn reis op Madagaskar. Ze hebben al het een en ander overleefd, zijn goed waterdicht (tot de enkels haha) en laten zich ook verassend goed schoonmaken. Zien er super tof uit en zitten goed, wel met een extra zooltje er in maar dat ligt aan mijn voeten.

Klantenservice reageerde ook snel en vriendelijk op een vraag van mijn kant. Zeer tevreden!

17. huhtikuuta 2026

Supersnelle levering

Supersnelle levering, 's avonds besteld en de volgende ochtend al bezorgd.
Is mijn 2de paar, 1ste paar 1,5 jaar geleden aangeschaft en zeer tevreden over. Deze zijn nog steeds goed, maar ik wilde graag een ander paar voor erbij (afwisseling)
Gebruik ze dagelijks en heb geen last van mijn voeten, zitten net zo prettig als gewone sneakers.

6. huhtikuuta 2026

Loop als een kievit

Snelle levering. Goede communicatie.
Maar pasen met een overvol terras en 260000 stappen.....appeltje eitje 👍

2. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Ik heb de werkschoen met stalen neus nu…

Ik heb de werkschoen met stalen neus nu 2 weken aan op mijn werk, op het begin vond ik ze heerlijk zitten maar einde van de dag zere voorvoeten.
Ik had nooit last van zweetvoeten maar na een werkdag zien mijn voeten eruit alsof ik 2 uur gezwommen heb en ze stinken helaas. Voor mij ademen ze totaal niet.
Ze zien er wel heel hip uit dat is voor mij het enigste pluspunt.

8. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Deze schoenen lopen heerlijk, zijn praktisch en zien er leuk uit!

Dit is het 2e paar schoenen die ik koop, bij de vorige was bij 1 schoen de zool bij de bal van de voet gescheurd.
De schoenen lopen lekker, zijn anti- slip en de stalen neus is praktisch en voldoende ruimte voor de tenen
Bij mijn werk in de zorg heb ik te maken met gladde vloeren en om een rem van een hulpmiddel eraf te halen of als er iemand met een rolstoel tegen je voeten aanrijdt is de neus van de schoen praktisch.
Sowieso draag ik altijd dichte schoen ivm hygiëne en de zooltjes die ik nodig heb.
Dit is het 2e paar zwarte met witte zool schoenen die ik heb gekocht
Een week ervoor de beige schoenen gekocht voor de zomer
Zo kan ik ze ook nog afwisselen.

8. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Levering was zeer snel alleen zijnde…

Levering was zeer snel alleen zijnde schoenen absoluut niet het comfort zoals overal aangegeven wordt door jullie jammer genoeg, heb er een week op proberen te lopen maar krijg zoveel pijn in de grote tenen aan de binnen zijkamtbdqt ik ze in de auto gelegd heb en de oude weer aan heb gedaan, heb 2 paar maar collega zegt hetzelfde , maat is prima en trouwens heb nooit zweetvoeten in schoenen maar nu zijn zelfs men sokken aan de voorzijde gewoon. Nat na een dag. Voor mij geen hippe schoenen meer dan want tot mijn spijt dramatisch. Grt. Edwin

1. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Meest slechte werkschoenen die er…

Meest slechte werkschoenen die er bestaan! Binnen 2 dagen de neus van de schoenen kapot, vervolgens gemaild geen reactie en geld kwijt! Voor mensen die goede werkschoenen willen kopen niet hier zijn! Waardeloosssss!!!!!

13. maaliskuuta 2026

Deze schoenen zitten super

Deze schoenen zitten super, voor mijn 1 minpuntje mn rechterschoen krijg ik moeilijk aan door vorig jaar op meerdere plaasen voet gebroken, de volgende schoenen dir ik gs aanschaffen gaan met nog echte veters?? Waar je tot bovenaan de schoen losser kan doen, schoen draag ik nu twee weken

28. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin