Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst schoenen besteld via pakket post normaal ga ik naar een winkel om te passen dan weet ik" zeker" Dat ze goed zitten, maar ik dacht ik gok het er op .heb de Berado schoenen besteld en n... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

2 paar en 2x blijken ze na 1x dragen al uiteen te vallen door triestige stiknaden en lichte materialen die gewoon scheuren. Geeft totaal geen veilig gevoel als de basis al zo triestig blijkt. "Gelukki... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na jarenlang op gewone werkschoenen te hebben gelopen ben ik overgestapt naar de Berado werkschoenen. Deze schoenen zitten heerlijk maar jammer genoeg na een half jaar waren mijn zolen gescheurd. Dit... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa

Tietoja yrityksestä Berado

Yrityksen kirjoittama

Berado: De Perfecte Combinatie van Comfort en Veiligheid

Bij Berado geloven we dat werkschoenen meer moeten bieden dan alleen bescherming. Onze schoenen zijn een combinatie van stijl, veiligheid, en uitzonderlijk comfort. Of je nu in een magazijn werkt of constant onderweg bent, onze schoenen zorgen ervoor dat je de hele dag door kunt gaan zonder ongemak.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we een 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geen zorgen – je kunt je schoenen binnen 14 dagen retourneren, zonder gedoe.

Betaal Later met Klarna

Flexibiliteit is belangrijk. Daarom kun je bij ons gebruikmaken van Klarna, waarmee je jouw aankoop tot 30 dagen later kunt betalen. Zo koop je zonder risico en betaal je wanneer het jou uitkomt.

Waarom Kiezen Voor Berado?

• Innovatief design: Onze werkschoenen zien eruit als sneakers maar bieden de veiligheid die je nodig hebt.
  • All-day comfort: Ontworpen om je de hele dag te ondersteunen, ongeacht je werkdag.
  • Duurzaam en stijlvol: Schoenen die niet alleen goed voelen, maar er ook goed uitzien.

Shop nu Contact

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke website en snelle levering…

Duidelijke website en snelle levering van de schoenen. De schoenen zitten heerlijk. Na veel werkschoenen geprobeerd te hebben ben ik bij Berado uitgekomen en deze zitten echt heel fijn. Je hebt niet het idee dat ie een werkschoenen aan hebt.

29. maaliskuuta 2026

Beste Kevin,

Dank voor je review! Super fijn dat je tevreden bent met de werkschoenen. We wensen je nog veel plezier met je nieuwe schoenen.

Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst schoenen besteld via…

Dat ze goed zitten, maar ik dacht ik gok het er op .heb de Berado schoenen besteld en n ze zijn zeer snel geleverd 👍ze zien er fantastisch uit en voelen kwalitatief goed aan en soepel. ik heb maar 43 besteld volgens de site het advies maar voor mij zijn ze iets te smal heb er nu 3 dagen mee gewerkt ben vrachtwagen chauffeur, dacht moet ze ff in lopen op zich lopen ze goed maar toch knellen ze bij mijn tenen volgende week met dunnere sokken proberen, wellicht knelt het minder maar als ik volgende keer een maat 44 neem, wellicht passen ze dan perfect.

13. maaliskuuta 2026

Beste Nico,

Dank voor uw 5-sterren review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de schoenen en dat je de gok hebt gewaagd onze schoenen te bestellen. Wellicht inderdaad beter om de volgende keer maat 44 te bestellen, hopelijk helpen de dunne sokken.

Nog veel plezier gewenst met de nieuwe werkschoenen.

Saanut 3/5 tähteä

het is wel een goede schoen,maar ik heb…

het is wel een goede schoen,maar ik heb last van versteviging boven in mijn schoenen omdat ik ook nog arttrose heb in mijn tenen heb ik hierdoor veel pijn.

10. maaliskuuta 2026

Beste Klant,

Dank voor uw review. Vervelend dat u last van versteviging boven in uw schoenen heeft waardoor de tenen veel pijn doen. Wij wensen u sterkte.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en top geregeld bij…

Snelle levering en top geregeld bij omruilen van schoenen!!

21. helmikuuta 2026

Beste Rob,

Dank voor uw review.

We zijn blij om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad bij Berado.

Nog een fijne dag gewenst.

Safety shoes black

This is the third time I've ordered them, I really like them, but of course one pair only lasts for half a year.

12. helmikuuta 2026

Hi Anna,

Thanks for your review, we're very happy to hear that you like our safety shoes.

Have a nice day!

Kind regards,

De schoenen lopen fantastisch

De schoenen lopen fantastisch

18. tammikuuta 2026

Beste Victor,

Dank voor uw 5-sterren review. We zijn erg blij om te horen dat de schoenen fantastisch lopen.

Nog een fijne dag gewenst.

Saanut 5/5 tähteä

Prima geregeld allemaal met routeneren…

Prima geregeld allemaal met routeneren werkt het allemaal erg makkelijk.
Al met al is het een prima bedrijf die het goed geregeld heeft

27. tammikuuta 2026

Beste Constancia Maas,

Dank voor uw review, we zijn blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft.

Hele fijne schoenen

Hele fijne schoenen

3. helmikuuta 2026

Hoi Floris,

Dank voor je 5-sterren review. We zijn erg blij om te horen dat je blij bent met de schoenen.

Oprichter Berado

Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd en voor mij de beste…

Snel geleverd en voor mij de beste werkschoen die ik ooit al heb gehad super comfortabele schoen,eindelijk geen pijnlijke voeten meer na een lange werkdag.
Zeker een aanrader.

30. tammikuuta 2026

Beste Renzo,

Dank voor je review en onwijs fijn dat je tevreden bent met de schoenen en ons met 5-sterren beoordeeld. Nog veel plezier en gezonden stappen op je nieuwe Berado werkschoenen.

Oprichter Berado

Tevreden klant

Ik ben heel tevreden over mijn schoenen van Berado! T was in t verleden een ramp om goede werkschoenen te vinden voor dames die echt goed zitten en er uit zien als een sportschoen. Dames verdienen ook een schoen die echt goed zit!

22. tammikuuta 2026

Beste Cindy,

Dank voor je review! We zijn erg blij om te horen dat de schoenen goed zitten. Nog veel plezier met de werkschoenen.

Geweldig comfort

Het comfort dat ik nu ervaar is geweldig, ik heb enkele jaren geleden een knie operatie gehad en sinds ik de schoenen van Berado draag is het voor mijn knie veel beter werken, de schoenen zijn soepeler en comfortabeler
Ik had dit al veel eerder moeten doen ,

22. tammikuuta 2026

Beste klant,

Dank voor je geweldige review. We zijn blij om te horen dat de schoenen goede comfort bieden en goede steun aan je knie geven na de operatie van enkele jaren geleden.

Nog veel plezier met de schoenen!

Saanut 4/5 tähteä

Top company

Good quality, good price, fast shipping.

9. joulukuuta 2025

Hi Darius,

Thanks for your review, we're happy to hear that you've had a great exprience with our safety shoes.

Wish you all the best with the new shoes!

Service, quality and reliability

I've ordered from Diane Fashion several times now, and each time, everything was neatly delivered in a nice bag. Unfortunately, something went wrong with a delivery via GLS (as so often happens...). According to the tracking, the package had been left with a neighbor, but no one had received anything. Fortunately, Diane Fashion resolved this by resending the package. It took about a week for a resolution, but I always received friendly and efficient service. Perhaps they could keep the customer more informed about this. In short: Diane Fashion is highly recommended! A small tip for them: consider no longer working with GLS, but with something like PostNL's Bpost.

15. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin