Ik heb al eerder een Shirtmeister gehad, veel plezier van gehad maar na 6 maanden deed hij het niet meer. Toen contact gezocht met de klantenservice, en heb een nieuwe opgestuurd gekregen. Werkt perfe... Näytä lisää
Ik gebruik mijn Shirtmeister inmiddels al twee jaar dagelijks en met enorm veel plezier. Sindsdien heb ik letterlijk geen overhemd meer gestreken. Shirt erin, even wachten en hij komt er droog,... Näytä lisää
"De reclame wekt verwachtingen die het product niet waarmaakt. Ik heb het product aangeschaft op basis van de geadverteerde resultaten, maar na direct gebruik bleek dat slechts een deel van de kreukel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super blij met deze aankoop! In record tempo zijn de overhemden van mijn man 'gestreken'. Verwacht geen perfect glad resultaat zoals je zou hebben bij een zelf gestreken hemd, maar het komt zeker in... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Tegenwoordig heeft iedereen steeds minder tijd. Je kent het wel; van de ene (Teams-)meeting naar de andere, daarna sporten (want wij willen natuurlijk gezond blijven) en het liefst hebben wij ook nog een sociaal leven. Wij gaan graag met de tijd mee. Daarom ontwierpen wij de Shirtmeister®, want wat is er nu makkelijker dan een product dat automatisch je overhemden droogt en strijkt? Jij krijgt er niet alleen een gestreken overhemd voor terug, maar ook weer wat tijd voor jezelf. Na een lang en intensief proces van testen hebben wij de Shirtmeister® zo geoptimaliseerd dat jij overal kan genieten van een strak gestreken hemd. Met een hoop gemak, zit jij dagelijks strak in je pak. Wij zijn een Nederlands bedrijf met tientallen jaren ervaring in de strijkbranche als fabrikant van strijkplanken en strijkplankovertrekken. Maar we merken dat mensen steeds minder tijd nemen om echt goed te strijken en dat mensen leukere dingen te doen hebben. Wij houden van innovatieve oplossingen in het leven. Zo ontstond er de Shirtmeister®. Kort, krachtig en tijdbesparend! Geniet dagelijks van je gestreken shirts door deze innovatieve oplossing. Bedenk eens wat je allemaal kan doen in 10 minuten tijd die je nu overhoud door de Shirtmeister®? Wij laten de wereld zien dat mannen wel degelijk kunnen multitasken.
Churchilllaan 204b, 5705 BK, Helmond, Hollanti
- +31 (0) 492 50 98 26
- info@shirtmeister.com
- shirtmeister.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Geweldige service
Geweldige service , mijn Shirtmeister ging stuk , en toen kwam een vrouw van Shirtmeister langs met luxe koekjes en nieuwe Shirtmeister , mijn nieuwe Shirtmeister werkt overigens uitstekend ,ongelooflijk dat een bedrijf nog zo een service verleent , kreeg daarna nog allerlei cadeautjes
Snel geleverd en doet wat het belooft
Snel geleverd en doet wat het belooft. Maakt wel wat veel herrie
Wat een uitvinding!
Ik had nooit gedacht dat dit apparaat zo makkelijk en snel werkt! Echt een top uitvinding. Nooit meer strijken voor mij!!
Fantastisch toestel geen kreuk hemden…
Fantastisch toestel geen kreuk hemden meer.
En aanrader. En nu nog voor broeken nog
Goede klantenservice, werkt goed
Erg goede service na een defect model. Kwamen langs in regio Amsterdam vanuit Brabant om te kijken wat er mis was en kreeg meteen een nieuw model die goed functioneert.

Vastaus yritykseltä Shirtmeister®
Ik ben er erg blij
Ik ben er erg blij. Helaas is het niet helemaal kreukvrij. En als je t shirt te kort is rolt deze aan de onderkant op. Mss een idee om er 2 klemmen bij te doen. Of kleine klemmetjes met gewichtjes die je kleding recht naar beneden houden.
Staat nog niet op punt
Veel lawaai; slecht resultaat; 10-14 minuten per hemd is zeer lang; toestel is zeer warm wanneer je volgende hemd wil starten.

Vastaus yritykseltä Shirtmeister®
Mooi compleet product snel geleverd
Snelle levering, eenvoudig te gebruiken en geleverd in handige case.
Ik heb het product al 2 maal gebruikt en bevalt prima. Het product maakt wel veel geluid, maar dat duurt slechts 10 minuten..
Prima apparaat, snel geleverd.
Zeer snel geleverd. Communicatie was vriendelijk en goed. Product werkt naar behoren. De shirtmeister wordt geleverd in een handige tas. Ideaal om op te bergen of mee te nemen. Hij werkt het beste met een vochtig overhemd en 'strijkt' hem netjes glad.
Super fijn product
Ik heb de Shirtmeister zondagavond besteld en hij was maandagochtend al binnen. Super tevreden over deze snelle levering! Het is heel fijn dat ik de overhemden niet meer hoef te strijken. Dit product werkt super!
Top ding
Top ding, mijn vriend gebruikt het graag voor shirts en polo’s. Ik wist niet of dat kon, maar de snelle klantenservice heeft me daar goed in geholpen. Toppie!
Top product
Super handig product. Droog de overhemden, truien en sweater met de shirtmeister in een kwartiertje glad en droog. Gaat mee op vakantie houd niet van gekreukeld shirt
Leveren wat ze beloven!
Allereerst de communicatie. ShirtMeister reageert bijna onmiddellijk wanneer je vragen hebt. Daarnaast werkt het product ook echt zoals ze zeggen dat het werkt. Ik had de ShirtMeister echt veel eerder moeten hebben :)
Snelle afhandeling
De afhandeling van de aankoop verliep snel en efficiënt. Het apparaat was de volgende dag in huis!
Vriendelijke klantenservice
Vriendelijke klantenservice, konden al mijn vragen over het product goed beantwoorden. Snelle levering.
Vind hem toch tegenvallen vooral worden…
Vind hem toch tegenvallen vooral worden de mouwen niet goed gestreken en zeker boorden en kraag dat vind ik erg jammer