Yritys on vastannut
Een fris, jong bedrijf met prachtige banken. Voldoende keuze maar niet overweldigend. Communicatie goed en levertijd zoals van te voren aangegeven. Tot nu toe erg tevreden met (zit)kwaliteit van de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.
Yrityksen kirjoittama
Europees geproduceerd, erkend en bekroond

Nikkelstraat 7, 1411 AC, Naarden, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super mooie fauteuil en levering precies zoals afgesproken.
Snel en fijn geholpen in de showroom, en de levering kwam sneller dan verwacht. De bank staat mooi en zit goed!

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
It was a very smooth and good experience with 4x6 sofa. The furniture is very good at quality, looks and was delivered as per promised time line.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
We zijn tijdens het bezoeken van de showroom vriendelijk geholpen. Inmiddels hebben we de bank binnen en hij zit heerlijk, de stof/kleur is heel mooi en we zijn er dus erg blij mee.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Het concept van 4x6 is heel makkelijk om je bank uit te kiezen in de showroom. Je hebt 6 opstellingen en type banken zodat je al snel ziet wat bij je past. Ook de grote stalen stoffen zijn fijn om de kleur goed te bekijken. Ook alle bijkomende kussens, poef en tafeltje zijn erbij te bestellen. Onze complete set werd bezorgd na enige weken levertijd. Het wordt keurig neergezet en uitgepakt. Kwaliteit is goed, echt een mooie stijlvolle bank en zit ook goed. Heel blij met onze nieuwe bank, aanrader.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Super blij met onze grote hoekbank. Het bedrijf is ons geadviseerd door een interieur styliste en we zijn zó tevreden, de bank past door de modules precies in onze woonkamer, hij zit lekker stevig en de stof is heerlijk zacht. Fijne mensen ook en goeie service. Top!

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Tot nu toe erg tevreden met (zit)kwaliteit van de bank!

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Wat een heerlijke bank! Top dat ik de bank helemaal heb kunnen samenstellen zodat deze perfect past in mijn woonkamer. Goede service in de winkel en telefonisch, duidelijke informatie over levertijden.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Fijne bank, goed geholpen in de winkel. Modulaire systeem is erg handig.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Ik heb proefstaaltjes opgestuurd gekregen in een mooie verpakking, mooie stoffen en een persoonlijk kaartje.
Ik wil nog even goed nadenken over de bank en kleuren, maar tot nu toe hele nette service!

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Vandaag kwam onze prachtige bank van 4x6 binnen, wat een feest! Wat een fijne service, mooie kwaliteit en precies zoals wij in de winkel hadden samengesteld. Ook de communicatie over de levertijden was fijn en duidelijk. Wij zijn ontzettend blij met onze aankoop en kijken nu al uit naar veel gezellige avonden met ons gezin op de bank.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Staaltjes van de stoffen waren snel geleverd! 👌🥰

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Stalen snel ontvangen. Kleur en textuur komen goed overeen met de afbeelding. Dit bied de mogelijkheid het over te brengen op de klant.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Stalen besteld van de nieuwe kleuren. Net als de vorige keer had ik deze supersnel in huis! Mooie kleuren en stoffen die ik graag aan mijn opdrachtgevers laat zien.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Ze helpen je goed met informatie over het artikel. Zo kun je het goed overwegen.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Ik heb een gratis sample besteld. De levering was snel en de sample vond ik erg mooi.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Heel tevreden met onze nieuwe zetel van 4x6 sofa! De zetel is prachtig, comfortabel en helemaal zoals we gehoopt hadden. Ook de levering verliep heel vlot en de communicatie was steeds duidelijk en correct. Een aanrader!