Jeg har nu brugt shaving foamen i 3 år, og jeg går aldrig tilbage til noget andet produkt til intim barbering. Den er forholdvis drøj i brug, og er bare helt fantastisk. Det er den eneste Shaving gel/... Näytä lisää
Jeg synes det er helt fantastisk hvordan Shavesafe allerede virker efter 1 uge på mig. Jeg har ingen røde knopper. Før skulle der gå minimum en uge i mellem barberinger, for at undgå knopper og kløe.... Näytä lisää
Jeg har altid haft problemer med røde knopper og irriteret hud, og så så jeg Nana fra ShaveSafe fortælle om hendes produkter, og havde egentligt tænkt at det igen bare var et falsk produkt der popped... Näytä lisää
Quick delivery, and lots of emails to help you start (maybe a bit to many emails) but other than that great service.
Patenteret shavingserie der forebygger og modvirker knopper, kløe, indgroede hår og skægpest. Produkterne kan både bruges ved barbering, epilering og voksning. Produkterne indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og alle produkter har fået Forbrugerrådets A-kolbe, hvilket indikerer at der ikke er uønsket kemi i produkterne.
Nybrovej 75, 2820, Gentofte, Tanska
- mail@shavesafe.dk
- shavesafe.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
En lille gigant
En lille gigant. Jeg var træt af at være afhængig af Gilette ! Og da Trump blev genvalgt gik jeg for alvor i gang med at lede efter reelle alternativer til de multinationale aktører. Og faldt så over ShaveSafe - en lille og relativt nystartet virksomhed, så lille at det er indehaveren herself man får i røret når man kontakter virksomheden. Klingerne er lavet af svensk stål i England og har en patenteret hudplejeoverbygning som nok retter sig mod mere hårfagte mennesker end mig. Men det giver en totalt behagelig barbering og klingerne holder sig skarpe endnu længere end Gilette Mach 4 Turbo 2100 eller hvad de nu er nået frem til i deres altid massive markedsføring. Så der er intet der ikke taler for at abonnere på ShaveSafe. Derfor 5 stjerner herfra.
Babering …
Har intet at klage gode produkter til en fornuftig pris ,god service og hurtigt levering mvh Søren
Altid godt.
Altid hurtig levering og altid gode produkter.
Gode produkter og hurtig levering ;-)
Fantastisk kvalitet
Lækkert produkt, god kvalitet og vigtigst af alt virker det som lovet.
Super produkter og virkelig sød og…
Super produkter og virkelig sød og kompetent kundeservice 😀
Hurtig og problem fri handel og…
Hurtig og problem fri handel og fantastiske produkter
Det er en god shaving gel
Det bedste produkt jeg har prøvet
Det bedste produkt jeg har prøvet
Gode produkter der virker og super…
Gode produkter der virker og super service!
Jeg elsker at produktet kommer til…
Jeg elsker at produktet kommer til døren uden at jeg skal huske at bestille nyt. Og samtidig kan jeg nemt afbestille en levering hvis jeg har lidt for meget på "lager".
Fint produkt, lidt mange sælgermails med ekstra tilbud
Lidt mange mails med ekstra tilbud, hvis flere tilmeldes, men ellers godt produkt, hurtig levering og ikke noget at klage over
Simpelthen den bedste kundeservice
Simpelthen den bedste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet. Nanna fra Shavesafe er så sød og hjælpsom, hvis man ringer eller skriver, det har jeg oplevet hver gang.
Bedste produkter også.
Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice - og jeg er fan af deres baberskum
Har benyttet Shavesafe i mange år
Har benyttet Shavesafe i mange år. Virkelig fantastisk barber gel. Udover almindelig barbering. Har flere gange barberet "issen" (jeg har meget kraftigt hår) UDEN en eneste rift eller efterfølgende rødme/irritation. Jeg er mandlig bruger, og har to teenage piger og min kone, og vi er alle glade for Shavesafe.
Super hurtig ekspedering på min handel…
Super hurtig ekspedering på min handel som altid. Selve produkterne kan jeg ikke leve uden. Der ER en fast del af mine need to have på lige fod med bodylotion og shampoo. Shavesafe er uden tvivl det bedste produkt til babering jeg til dato har brugt og kan med hånden på hjerte ikke gøre andet end at sende de varmeste anbefalinger til at købe dette produkt. Ens hud er så fin og blød efter, og jeg har aldrig knopper eller andet træls efter barbering. Kæmpe anbefaling fra mig.
Produkterne er lækre men hjemmesiden…
Produkterne er lækre men hjemmesiden den er noget l… og ikke til at finde ud af.
Vil prøve at bestil blot nogle enkelt ting til næste levering men kan ikke finde ud af om det lykkes eller ej.