ShaveSafe Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Jeg har nu brugt shaving foamen i 3 år, og jeg går aldrig tilbage til noget andet produkt til intim barbering. Den er forholdvis drøj i brug, og er bare helt fantastisk. Det er den eneste Shaving gel/... Näytä lisää

Jeg synes det er helt fantastisk hvordan Shavesafe allerede virker efter 1 uge på mig. Jeg har ingen røde knopper. Før skulle der gå minimum en uge i mellem barberinger, for at undgå knopper og kløe.... Näytä lisää

Jeg har altid haft problemer med røde knopper og irriteret hud, og så så jeg Nana fra ShaveSafe fortælle om hendes produkter, og havde egentligt tænkt at det igen bare var et falsk produkt der popped... Näytä lisää

Quick delivery, and lots of emails to help you start (maybe a bit to many emails) but other than that great service.

1. Hyvinvointikeskus

Patenteret shavingserie der forebygger og modvirker knopper, kløe, indgroede hår og skægpest. Produkterne kan både bruges ved barbering, epilering og voksning. Produkterne indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og alle produkter har fået Forbrugerrådets A-kolbe, hvilket indikerer at der ikke er uønsket kemi i produkterne.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

45 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tak tusind tak for at gøre mig…

Tak tusind tak for at gøre mig opmærksom på jeres produkter, har i mit lange liv aldrig prøvet at barbere mig med en skraber der er såhh mega god..
Det er simpelthen en fantastisk følelse
Som alle kvinder skulle prøve
Med Venlig Hilsen Hanne Tang

20. kesäkuuta 2026

Må sige denne skraber desværre ikke…

Må sige denne skraber desværre ikke lever op til mine forventninger. Bladet er allerede sløvt efter det første ben er blevet skrabet. Må sige der er mange andre mærker på marked der er meget bedre, ang tættede barbering og bladet skarphed. Kan nævne blandt andet Gillette

29. toukokuuta 2026

Hej Karina,
det lyder som om du er stødt ind i en mandagsmodel. Det er faktisk lige det modsatte vores kunder oplever. Hvis du har lyst, så sender jeg dig gerne en pakke med blade gratis, så du kan prøve om det blot var en fejl :)
Bare skriv til mail@shavesafe.dk

Dejligt produkt

Dejligt produkt
Både skraber og barbergel.
Gel er dejlig blød og nem at anvende. Mine knopper er ikke forsvundet, her en uge efter.

20. toukokuuta 2026

Virkelig positivt overrasket

Virkelig positivt overrasket. Har altid døjet med indgroet hår og røde knopper efter barbering, men det har jeg ikke oplevet noget af efter jeg har prøvet jeres!

8. toukokuuta 2026

Mine røde knopper er faktisk forsvundet…

Mine røde knopper er faktisk forsvundet — det vildt ! Jeg bruger den sensitive foam. Jeg plejer at have røde knopper og hvor alt bare ligner noget rod og det bare skal overståes. Men her føler jeg virkelig at min hud bliver behandlet godt ☺️

7. toukokuuta 2026

Den er lidt opreklameret en normal…

Den er lidt opreklameret en normal skraber for Venus er ligeså fin

5. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä ShaveSafe

Hej Christina, tak for din anmeldelse. Det kan være meget forskelligt hvad folk kan lide. Personligt kan jeg langt bedre lide denne end Venus, da jeg synes bladene er for store og det er svært at komme rundt i snævre områder. Men skarpheden af bladene er helt den samme som Venus.
De fleste Venus-blade har kun 3 skær, hvor vores har 5. Enkelte har 5, men så betaler du også 135 kr for 4 stk. Vores koster 89,5 og så får du dem endda tilsendt direkte til døren - gratis!
Sidst, men ikke mindst, indeholder de fleste Venus-blade parfume eller parfumestoffer, som begge ofte tilfører irritation, specielt til folk med sart hud.
Men igen, vi er alle forskellige og heldigvis findes der masser af mærker at vælge imellem ♥️

Jeg ville desværre ikke anbefale…

Jeg ville desværre ikke anbefale produktet, da jeg fik både røde knopper og udslet efter brug. Det var en ubehagelig oplevelse, som gør, at jeg ikke tør bruge det igen.
Jeg giver dog to stjerner, fordi prisen var god for en prøvepakke, og det var et plus, at der ikke var fragt, samt at det blev leveret direkte til døren.

29. huhtikuuta 2026

Hej Benedicte,
åh jeg er ked af at mine produkter ikke kunne hjælpe dig. Men netop derfor har jeg lavet tilfredshedsgaranti. Der vil altid være nogle få der ikke kan tåle produkterne og så skal man bestemt ikke betale for dem. Hvis du sender mig en mail eller smider mig en sms, så skal jeg sørge for at du bliver refunderet :)
Kh Nana

Spændt på hvad det kan

Har bestilt prøvepakke - hurtig levering og fin guidening til hvordan jeg skulle få hovedet på, da det drillede mig. Jeg glæder mig til at se om produktet har en god effekt for mig.

(Redigeret efter dialog med Nana, min første mail var havnet i hendes spam)

3. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä ShaveSafe

Hej Tina, det er jeg virkelig ked af. Jeg tror måske din mail er røget i spam, jeg svarer altid samme dag og ellers er jeg 24/7 på telefon og sms. Men hvis du sender mig dit nummer, kan jeg sender dig en video af hvordan du får hovedet på ☺️
Mange hilsner Nana