Jeg har nu brugt shaving foamen i 3 år, og jeg går aldrig tilbage til noget andet produkt til intim barbering. Den er forholdvis drøj i brug, og er bare helt fantastisk. Det er den eneste Shaving gel/... Näytä lisää
Jeg synes det er helt fantastisk hvordan Shavesafe allerede virker efter 1 uge på mig. Jeg har ingen røde knopper. Før skulle der gå minimum en uge i mellem barberinger, for at undgå knopper og kløe.... Näytä lisää
Jeg har altid haft problemer med røde knopper og irriteret hud, og så så jeg Nana fra ShaveSafe fortælle om hendes produkter, og havde egentligt tænkt at det igen bare var et falsk produkt der popped... Näytä lisää
Quick delivery, and lots of emails to help you start (maybe a bit to many emails) but other than that great service.
Patenteret shavingserie der forebygger og modvirker knopper, kløe, indgroede hår og skægpest. Produkterne kan både bruges ved barbering, epilering og voksning. Produkterne indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og alle produkter har fået Forbrugerrådets A-kolbe, hvilket indikerer at der ikke er uønsket kemi i produkterne.
Nybrovej 75, 2820, Gentofte, Tanska
- mail@shavesafe.dk
- shavesafe.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Tak tusind tak for at gøre mig…
Tak tusind tak for at gøre mig opmærksom på jeres produkter, har i mit lange liv aldrig prøvet at barbere mig med en skraber der er såhh mega god..
Det er simpelthen en fantastisk følelse
Som alle kvinder skulle prøve
Med Venlig Hilsen Hanne Tang
Skraberen er virkelig go men syntes der…
Skraberen er virkelig go men syntes der mangler et beskyttelses hovede i prøvepakken til når den ikke bliver brugt, for den det sæbe noget ikke “smelter”
Kun afprøvet i prøvepakken
Kun afprøvet i prøvepakken, men den virker super god😃
Virkelig godt produkt
Virkelig godt produkt. Røde knopper er næsten helt væk efter tre ugers brug.
Ik den store hjælp
Må sige denne skraber desværre ikke…
Må sige denne skraber desværre ikke lever op til mine forventninger. Bladet er allerede sløvt efter det første ben er blevet skrabet. Må sige der er mange andre mærker på marked der er meget bedre, ang tættede barbering og bladet skarphed. Kan nævne blandt andet Gillette

Bedste skraber og gel!!
Bedste skraber og gel jeg har prøvet!! Og havde den bedste oplevelse med kundeservice da jeg havde spørgsmål vedr skraberen. Kan 100% anbefales!!
Abonnerer fast på barberblade 🪒 og det…
Abonnerer fast på barberblade 🪒 og det passer fint med hver tredje måned, til mit forbrug som kvinde.
Dejligt produkt
Dejligt produkt
Både skraber og barbergel.
Gel er dejlig blød og nem at anvende. Mine knopper er ikke forsvundet, her en uge efter.
Virkelig positivt overrasket
Virkelig positivt overrasket. Har altid døjet med indgroet hår og røde knopper efter barbering, men det har jeg ikke oplevet noget af efter jeg har prøvet jeres!
Mine røde knopper er faktisk forsvundet…
Mine røde knopper er faktisk forsvundet — det vildt ! Jeg bruger den sensitive foam. Jeg plejer at have røde knopper og hvor alt bare ligner noget rod og det bare skal overståes. Men her føler jeg virkelig at min hud bliver behandlet godt ☺️
Genialt
Produkter som virkelig gør hvad de lover. Hurtig levering
Jeg har kun brugt prøvepakken i 2 uger
Jeg har kun brugt prøvepakken i 2 uger, men er allerede meget tilfreds med produktet!🙏🏼
Den er lidt opreklameret en normal…
Den er lidt opreklameret en normal skraber for Venus er ligeså fin

Vastaus yritykseltä ShaveSafe
Jeg ville desværre ikke anbefale…
Jeg ville desværre ikke anbefale produktet, da jeg fik både røde knopper og udslet efter brug. Det var en ubehagelig oplevelse, som gør, at jeg ikke tør bruge det igen.
Jeg giver dog to stjerner, fordi prisen var god for en prøvepakke, og det var et plus, at der ikke var fragt, samt at det blev leveret direkte til døren.

Spændt på hvad det kan
Har bestilt prøvepakke - hurtig levering og fin guidening til hvordan jeg skulle få hovedet på, da det drillede mig. Jeg glæder mig til at se om produktet har en god effekt for mig.
(Redigeret efter dialog med Nana, min første mail var havnet i hendes spam)

Vastaus yritykseltä ShaveSafe
Produktet (gelen) virkede desværre ikke…
Produktet (gelen) virkede desværre ikke for mig, men skraberen er virkelig god og servicen er i top.

Vastaus yritykseltä ShaveSafe
Rigtigt gode produkter kan på det…
Rigtigt gode produkter kan på det varmeste anbefales 😃