1 ster is zelf teveel.gewoon verkeerd produkt geleverd en veel veel te laat En dan moet je de retour nog zelf betalen terwijl dat fout bij sereen ligt Gewoon schandalig.nooit bij bestellen grote sc... Näytä lisää
Verzending duurde heel lang. Toen het toekwam bleek het artikel een nep artikel te zijn. Helemaal niet van het merk dat ik besteld had en ook helemaal niet de prijs waard (40 euro). De stof is zeer sl... Näytä lisää
Dit is echt een slim product. Dankzij de vakjes voor glazen en flessen blijft alles op zijn plaats, zodat er niets omvalt. Het is precies wat ik nodig had voor bijeenkomsten in de buitenlucht.
Wat een waardeloze tent is dat bestelde een lamswollen deken van 2 bij 2,2 meter. Deze deken koste me 84 euro, wat krijg ik een kleinere maat fleece deken 100 procent polyester uit China. Alles duurde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Dit zijn oplichters!
Dit zijn oplichters! Er werd mij een totaal ander product verstrekt dan op de website getoond! Na heel veel mails over en weer mag ik mijn eigen retourkosten (die hoog kunnen oplopen) betalen richting Azië oid. Echt bedriegers, trap er niet in, serein is er op uit om je op te lichten.

Fijne shopervaring op serein‑store.com
Fijne shopervaring op serein‑store.com: overzichtelijke site en heldere productpagina's. Mijn kandelaar kwam onbeschadigd aan en de verpakking zag er duurzaam uit. Goede kwaliteit en nette communicatie.

Oplichterij
Een adventskalender besteld voor mijn dochter via SEREIN. Dit zouden squishmallows van 6 cm moeten zijn. In plaats daarvan kreeg ik harde popjes van 2-3 cm. Totaal niet zoals beschreven op hun website. Als ik dit melde via mail kreeg ik het antwoord dat ik de retourskosten moet betalen. Beetje absurd voor iets wat ik niet besteld heb. Wegblijven bij deze site! Is fraude. Ze sturen iets op wat je niet besteld hebt en ze weigeren een correcte oplossing voor te stellen. Als je mails is het steeds AI die antwoord. Zelf hun reactie op deze post is AI.

Vastaus yritykseltä Serein
De producten van Serein zijn stijlvol
De producten van Serein zijn stijlvol, maar mijn bestelling kwam later dan verwacht. Klantenservice reageerde wel vriendelijk en gaf duidelijke info. Het eindresultaat is goed, maar verbeter de levertijden alsjeblieft.

Mooie klerenhangers.
Mooie klerenhangers.
Levering duurde wel lang maar dit is logisch omdat het uit Engeland moet komen en moet veel douane formalieiten doorlopen.

Vastaus yritykseltä Serein
Serein-store.com heeft een prachtige…
Serein-store.com heeft een prachtige selectie lampen en woonaccessoires. Mijn hanglamp arriveerde snel en was uitstekend verpakt. De kwaliteit en afwerking zijn duidelijk van hoog niveau. De SSL‑betaalomgeving gaf me vertrouwen tijdens het afrekenen. Zeer tevreden klant.

Oplichting,
Oplichting,
5 adventkalenders besteld voor kadomte doen. WHISKY, BIER EN Cocktail... 33,95 euro... nou dan mag je toch wel iets verwachten... wat krijg je ornamented van een dubbeltje voor in de boom belachelijk!!!!!
Hoezo voor de bier, whiskey en cocktail liefhebber... een gezellige aanloop naar kerst.... helemaal niks waard!!!!
En bel je ze direct voicemail. Uiteraard ingesproken. En ook een mail gestuurd. Ik beroep me op het recht van retour sturen... En nee niet op mijn kosten...
Zijn jullie serrieus, dat jullie je best doen. Wel daar ben ik het absoluut niet mee eens. Daar ik 2 bestellingen had die ik terug moest sturen, terwijl jullie het in 1 bestelling naar ons gestuurd hebben ben ik dus 20 euro kwijt aan alleen al verendkosten.
Daarnaast de tijd zelfs op vakantie nog mee bezig geweest. Morgen stuur ik het retour in de hoop mijn geld snel terug te ontvangen al is jullie mail daar niet hoopvol in... ons magazijn heeft enkele weken achterstand. Bulshit zodra ik zie dat het bij jullie aangekomen is geef ik jullie 3 dagen om het geld te retourneren. Een bedrijf beginnen kan schijnbaar iedereen maar of dat bedrijf enig zins besef heeft van waarden en normen.....
Telefonisch gewoon direct voicemail wanneer je ook belt... echt dit is te zot voor woorden!!!

Vastaus yritykseltä Serein
Kies hen niet als leverancier
Kies hen niet als leverancier. Levering liet op zich wachten. Contact opgenomen met leverancier via mail en telefoon (NL nummer). Telefoon is dadelijk antwoord. Mail werd beantwoord, maar was totaal naast de kwestie en geen antwoord op mijn vraag. Levering was ook niet duidelijk. Koerier die om 5h45 's ochtends zou geleverd hebben, maar er was niemand thuis... Toch wel !!
Wegblijven op die website !

Verschrikkelijke ervaring
Verschrikkelijke ervaring. Product is nooit geleverd. Zowel niet bij de winkel als bij mij thuis. Ze bieden geen oplossingen en je wordt alleen van het kastje naar de muur gestuurd door een AI bot. Ik denk dat dit een soort dropship bedrijfje is. Koop hier niet.

OPLICHTERS
Lees alle reviews hieronder. Het is oplichting. Positieve reviews zijn nep en negatieve spreken voor zich.
Product wordt defect geleverd, na 4 weken vertraging. Kan niet retour zonder kosten!!! Alleen in te wisselen voor store credit.
Al wel 25 mails heen en weer gestuurd. Ingaan op de inhoud gebeurt niet. Het is NIET Nederlands, maar met translate geschreven of gegenereerd.
Ik heb het product eindelijk teruggestuurd met 15 euro extra kosten! Ik vrees dat ik mijn geld niet terug krijg, want het klopt van geen enkele kant!
KOOP HIER NIET

Vastaus yritykseltä Serein
Heel blij met mijn aankoop
Heel blij met mijn aankoop — een strakke diffuser met natuurlijke geuren. Bestellen was intuïtief, betaling veilig, en de levering kwam sneller dan gedacht. De verpakking voelde ook milieuvriendelijk. Zeker een aanrader.

Misleidende website
Misleidende website. Product komt totaal niet overeen met wat ik besteld dacht te hebben. In dit geval een Ferrari jacket. Akkoord gegaan met het houden van het jasje met 70% terugbetaling.
Ik zou het geld snel op mijn rekening hebben. We zijn ondertussen een maand verder. 1 advies: niets bestellen bij deze site!!!!!
En reageer aub niet met bekijk je mail want we hebben contact met je gezocht. Ik heb inderdaad al 10 mailtjes gehad dat ik mijn geld zou ontvangen. Mijn bank doet er echt niet zo lang over. Dit ligt bij jullie!
Ik ga een procedure starten, zoals vermeld als ik het vandaag niet op mijn rekening heb ontvangen.

Vastaus yritykseltä Serein
De kwaliteit van het kussen is goed
De kwaliteit van het kussen is goed, maar de verzending duurde langer dan verwacht. Gelukkig kreeg ik wel snel reactie van de support. Het kussen is zacht en mooi, maar de vertraging was jammer.

Vastaus yritykseltä Serein
Ik ben gek op de minimalistische stijl…
Ik ben gek op de minimalistische stijl van Serein’s decoratie. Mijn wandklok kwam snel binnen, goed verpakt en ziet er chic uit. Ook de SSL betaling voelde veilig. Voor mij een vijfsterrenervaring.

Misleidende website
Misleidende website. Afbeelding komt niet overeen met het ontvangen product. Ze doen heel moeilijk over retouren en als je dan eenmaal toch akkoord gaat met 50% retourbetaling met behoud van het product, betalen ze alsnog niets terug. Ik bestel hier nooit meer iets in ieder geval.

Vastaus yritykseltä Serein
Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe…
Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe moderne vaas van serein‑store.com. De stijl is minimalistisch maar elegant — het geeft mijn eetkamer echt meer sfeer. De veilige SSL betaling stelde me gerust. Snelle levering en nette verpakking; ik ga hier zeker vaker bestellen.

Vastaus yritykseltä Serein
Het browsen op serein‑store.com was een…
Het browsen op serein‑store.com was een plezier — het strakke design maakte het makkelijk om een moderne hanglamp te vinden. Ik vond de gratis verzending naar NL en BE en de veilige betaling erg fijn. Mijn lamp kwam perfect aan, mooi verpakt. De klantenservice beantwoordde mijn vraag over de tracking binnen 24 uur.

Vastaus yritykseltä Serein
Een rustige en elegante shopervaring
Een rustige en elegante shopervaring. Ik kocht een vloerlamp en die kwam veilig en netjes verpakt binnen. De SSL‑beveiliging gaf me vertrouwen. Gratis verzending naar België is een pluspunt. Ik ben tevreden.

Goede ervaring
Goede ervaring. De uitstraling van de site past perfect bij de producten — strak Scandinavisch. Mijn gordijnen kwamen onbeschadigd binnen. Gratis verzending en een vlotte betaling. Tevreden.

De producten zijn mooi
De producten zijn mooi — ik bestelde een tafellamp. Helaas was er vertraging bij de levering en moest ik contact opnemen. Klantenservice was wel netjes en loste het op. De kwaliteit van het product maakt veel goed.

Vastaus yritykseltä Serein
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.