Saanut 1/5 tähteä

1 ster is zelf teveel.gewoon verkeerd produkt geleverd en veel veel te laat En dan moet je de retour nog zelf betalen terwijl dat fout bij sereen ligt Gewoon schandalig.nooit bij bestellen grote sc... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Verzending duurde heel lang. Toen het toekwam bleek het artikel een nep artikel te zijn. Helemaal niet van het merk dat ik besteld had en ook helemaal niet de prijs waard (40 euro). De stof is zeer sl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dit is echt een slim product. Dankzij de vakjes voor glazen en flessen blijft alles op zijn plaats, zodat er niets omvalt. Het is precies wat ik nodig had voor bijeenkomsten in de buitenlucht.

Saanut 1/5 tähteä

Wat een waardeloze tent is dat bestelde een lamswollen deken van 2 bij 2,2 meter. Deze deken koste me 84 euro, wat krijg ik een kleinere maat fleece deken 100 procent polyester uit China. Alles duurde... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1 tähti

On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Dit zijn oplichters!

Dit zijn oplichters! Er werd mij een totaal ander product verstrekt dan op de website getoond! Na heel veel mails over en weer mag ik mijn eigen retourkosten (die hoog kunnen oplopen) betalen richting Azië oid. Echt bedriegers, trap er niet in, serein is er op uit om je op te lichten.

13. marraskuuta 2025

Hallo Veerle,
Vervelend om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen we uw bestelling controleren en samen kijken naar een passende oplossing.

Fijne shopervaring op serein‑store.com

Fijne shopervaring op serein‑store.com: overzichtelijke site en heldere productpagina's. Mijn kandelaar kwam onbeschadigd aan en de verpakking zag er duurzaam uit. Goede kwaliteit en nette communicatie.

13. marraskuuta 2025

Hallo Saima,
Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de bestelling netjes en in goede staat is aangekomen en dat u tevreden bent met de kwaliteit en communicatie. We waarderen uw feedback.

Oplichterij

Een adventskalender besteld voor mijn dochter via SEREIN. Dit zouden squishmallows van 6 cm moeten zijn. In plaats daarvan kreeg ik harde popjes van 2-3 cm. Totaal niet zoals beschreven op hun website. Als ik dit melde via mail kreeg ik het antwoord dat ik de retourskosten moet betalen. Beetje absurd voor iets wat ik niet besteld heb. Wegblijven bij deze site! Is fraude. Ze sturen iets op wat je niet besteld hebt en ze weigeren een correcte oplossing voor te stellen. Als je mails is het steeds AI die antwoord. Zelf hun reactie op deze post is AI.

7. marraskuuta 2025

Beste Bieke,
Dank je wel dat je jouw ervaringen deelt. Het spijt ons erg dat je iets totaal anders hebt ontvangen dan wat je besteld had, en dat je dan nog retourkosten moet betalen. Dat klinkt niet goed. Kun je alsjeblieft contact opnemen met ons met je ordernummer? We willen dit graag onderzoeken en samen kijken hoe we een eerlijke oplossing kunnen vinden.

Saanut 3/5 tähteä

De producten van Serein zijn stijlvol

De producten van Serein zijn stijlvol, maar mijn bestelling kwam later dan verwacht. Klantenservice reageerde wel vriendelijk en gaf duidelijke info. Het eindresultaat is goed, maar verbeter de levertijden alsjeblieft.

12. marraskuuta 2025

Hallo Gertrude,
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het eindresultaat en onze klantenservice. We nemen je opmerking over de levertijd zeker mee om dit te verbeteren.

Mooie klerenhangers.

Mooie klerenhangers.
Levering duurde wel lang maar dit is logisch omdat het uit Engeland moet komen en moet veel douane formalieiten doorlopen.

10. marraskuuta 2025

Hallo,
Bedankt voor je begrip en je positieve woorden! Fijn dat je tevreden bent met de klerenhangers, ondanks de iets langere levertijd.

Saanut 5/5 tähteä

Serein-store.com heeft een prachtige…

Serein-store.com heeft een prachtige selectie lampen en woonaccessoires. Mijn hanglamp arriveerde snel en was uitstekend verpakt. De kwaliteit en afwerking zijn duidelijk van hoog niveau. De SSL‑betaalomgeving gaf me vertrouwen tijdens het afrekenen. Zeer tevreden klant.

10. marraskuuta 2025

Beste Janette,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We zijn blij dat de levering vlot verliep en dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. Hartelijk dank voor je positieve review.

Oplichting,

Oplichting,

5 adventkalenders besteld voor kadomte doen. WHISKY, BIER EN Cocktail... 33,95 euro... nou dan mag je toch wel iets verwachten... wat krijg je ornamented van een dubbeltje voor in de boom belachelijk!!!!!

Hoezo voor de bier, whiskey en cocktail liefhebber... een gezellige aanloop naar kerst.... helemaal niks waard!!!!

En bel je ze direct voicemail. Uiteraard ingesproken. En ook een mail gestuurd. Ik beroep me op het recht van retour sturen... En nee niet op mijn kosten...

Zijn jullie serrieus, dat jullie je best doen. Wel daar ben ik het absoluut niet mee eens. Daar ik 2 bestellingen had die ik terug moest sturen, terwijl jullie het in 1 bestelling naar ons gestuurd hebben ben ik dus 20 euro kwijt aan alleen al verendkosten.
Daarnaast de tijd zelfs op vakantie nog mee bezig geweest. Morgen stuur ik het retour in de hoop mijn geld snel terug te ontvangen al is jullie mail daar niet hoopvol in... ons magazijn heeft enkele weken achterstand. Bulshit zodra ik zie dat het bij jullie aangekomen is geef ik jullie 3 dagen om het geld te retourneren. Een bedrijf beginnen kan schijnbaar iedereen maar of dat bedrijf enig zins besef heeft van waarden en normen.....
Telefonisch gewoon direct voicemail wanneer je ook belt... echt dit is te zot voor woorden!!!

7. marraskuuta 2025

Beste Esther,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u frustratie heeft ondervonden door de communicatieproblemen. Wij nemen alle zorgen serieus en willen ervoor zorgen dat deze kwestie naar behoren wordt afgehandeld.

Kunt u alstublieft uw e-mailcorrespondentie met ons over deze bestelling controleren? Wij willen er zeker van zijn dat er niets over het hoofd is gezien en dat uw zorgen op de juiste manier worden behandeld.

Bedankt voor uw begrip en geduld.

Saanut 2/5 tähteä

Kies hen niet als leverancier

Kies hen niet als leverancier. Levering liet op zich wachten. Contact opgenomen met leverancier via mail en telefoon (NL nummer). Telefoon is dadelijk antwoord. Mail werd beantwoord, maar was totaal naast de kwestie en geen antwoord op mijn vraag. Levering was ook niet duidelijk. Koerier die om 5h45 's ochtends zou geleverd hebben, maar er was niemand thuis... Toch wel !!
Wegblijven op die website !

4. marraskuuta 2025

Beste Janssen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de verwarring en frustratie die zijn ontstaan door de leverings- en communicatieproblemen. Wij nemen dit soort feedback zeer serieus.

Kunt u alstublieft uw e-mailcorrespondentie met ons over deze bestelling controleren? Wij willen ervoor zorgen dat al uw vragen en opmerkingen naar behoren worden behandeld.

Bedankt voor uw begrip en geduld.

Verschrikkelijke ervaring

Verschrikkelijke ervaring. Product is nooit geleverd. Zowel niet bij de winkel als bij mij thuis. Ze bieden geen oplossingen en je wordt alleen van het kastje naar de muur gestuurd door een AI bot. Ik denk dat dit een soort dropship bedrijfje is. Koop hier niet.

14. kesäkuuta 2025

Beste Jeroen ,

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en we begrijpen uw frustratie. We nemen alle meldingen serieus en willen ervoor zorgen dat dit wordt opgelost.

Kunt u alstublieft uw e-mailcorrespondentie met ons over deze bestelling controleren? We willen ervoor zorgen dat er niets over het hoofd is gezien en uw probleem zo snel mogelijk oplossen.

Bedankt voor uw tijd en begrip.

OPLICHTERS

Lees alle reviews hieronder. Het is oplichting. Positieve reviews zijn nep en negatieve spreken voor zich.

Product wordt defect geleverd, na 4 weken vertraging. Kan niet retour zonder kosten!!! Alleen in te wisselen voor store credit.

Al wel 25 mails heen en weer gestuurd. Ingaan op de inhoud gebeurt niet. Het is NIET Nederlands, maar met translate geschreven of gegenereerd.

Ik heb het product eindelijk teruggestuurd met 15 euro extra kosten! Ik vrees dat ik mijn geld niet terug krijg, want het klopt van geen enkele kant!

KOOP HIER NIET

4. marraskuuta 2025

Beste Johan,

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u is. Wij hebben u meerdere keren via e-mail geprobeerd te bereiken om dit probleem samen op te lossen, maar het lijkt erop dat onze berichten u niet hebben bereikt.

Kunt u alstublieft uw e-mail (inclusief uw spam- of ongewenste map) controleren? Zodra we van u horen, helpen we u graag verder om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met mijn aankoop

Heel blij met mijn aankoop — een strakke diffuser met natuurlijke geuren. Bestellen was intuïtief, betaling veilig, en de levering kwam sneller dan gedacht. De verpakking voelde ook milieuvriendelijk. Zeker een aanrader.

3. marraskuuta 2025

Beste Jo,

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop! 💚
We zijn blij dat de diffuser, de geur en de levering aan uw verwachtingen voldoen — en dat u onze duurzame verpakking waardeert.

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en aanbeveling! We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Misleidende website

Misleidende website. Product komt totaal niet overeen met wat ik besteld dacht te hebben. In dit geval een Ferrari jacket. Akkoord gegaan met het houden van het jasje met 70% terugbetaling.
Ik zou het geld snel op mijn rekening hebben. We zijn ondertussen een maand verder. 1 advies: niets bestellen bij deze site!!!!!
En reageer aub niet met bekijk je mail want we hebben contact met je gezocht. Ik heb inderdaad al 10 mailtjes gehad dat ik mijn geld zou ontvangen. Mijn bank doet er echt niet zo lang over. Dit ligt bij jullie!
Ik ga een procedure starten, zoals vermeld als ik het vandaag niet op mijn rekening heb ontvangen.

31. lokakuuta 2025

Beste Miranda,

Hartelijk dank voor uw bericht. We begrijpen dat de situatie vervelend voor u is. Onze excuses voor het ongemak.

Kunt u alstublieft contact opnemen met ons team, aangezien zij hier al op hebben gereageerd en verdere informatie hebben verstrekt over uw terugbetaling? Zij kunnen dit direct voor u nakijken en bevestigen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Saanut 3/5 tähteä

De kwaliteit van het kussen is goed

De kwaliteit van het kussen is goed, maar de verzending duurde langer dan verwacht. Gelukkig kreeg ik wel snel reactie van de support. Het kussen is zacht en mooi, maar de vertraging was jammer.

30. lokakuuta 2025

Beste Livia,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het kussen en de snelle reactie van ons ondersteuningsteam. Onze oprechte excuses voor de vertraging in de levering en bedankt voor uw geduld. We zullen ons best doen om onze levertijden in de toekomst te verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben gek op de minimalistische stijl…

Ik ben gek op de minimalistische stijl van Serein’s decoratie. Mijn wandklok kwam snel binnen, goed verpakt en ziet er chic uit. Ook de SSL betaling voelde veilig. Voor mij een vijfsterrenervaring.

29. lokakuuta 2025

Beste Gaia,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 💛
We zijn blij dat de minimalistische stijl van Serein zo goed bij je past en dat je klok snel en veilig is aangekomen. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden – dit betekent veel voor ons!

Misleidende website

Misleidende website. Afbeelding komt niet overeen met het ontvangen product. Ze doen heel moeilijk over retouren en als je dan eenmaal toch akkoord gaat met 50% retourbetaling met behoud van het product, betalen ze alsnog niets terug. Ik bestel hier nooit meer iets in ieder geval.

18. lokakuuta 2025

Beste Ruijter,

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Ons team heeft geprobeerd contact met u op te nemen om dit probleem samen op te lossen, maar we hebben tot nu toe geen reactie ontvangen. Zou u alstublieft uw e-mail (inclusief de map met ongewenste berichten) willen controleren? We staan klaar om dit zo snel mogelijk voor u in orde te brengen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe…

Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe moderne vaas van serein‑store.com. De stijl is minimalistisch maar elegant — het geeft mijn eetkamer echt meer sfeer. De veilige SSL betaling stelde me gerust. Snelle levering en nette verpakking; ik ga hier zeker vaker bestellen.

28. lokakuuta 2025

Beste DeVries,

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe vaas en dat deze perfect past bij de stijl van uw interieur. We zijn blij dat de levering vlot verliep en dat u zich veilig voelde tijdens het bestellen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Saanut 4/5 tähteä

Het browsen op serein‑store.com was een…

Het browsen op serein‑store.com was een plezier — het strakke design maakte het makkelijk om een moderne hanglamp te vinden. Ik vond de gratis verzending naar NL en BE en de veilige betaling erg fijn. Mijn lamp kwam perfect aan, mooi verpakt. De klantenservice beantwoordde mijn vraag over de tracking binnen 24 uur.

27. lokakuuta 2025

Beste Oualid,

Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat u een prettige shopervaring had en tevreden bent met uw nieuwe hanglamp. Fijn dat onze gratis verzending, veilige betaling en snelle klantenservice goed bevielen. Bedankt voor uw vertrouwen en tot een volgende keer!

Saanut 4/5 tähteä

Een rustige en elegante shopervaring

Een rustige en elegante shopervaring. Ik kocht een vloerlamp en die kwam veilig en netjes verpakt binnen. De SSL‑beveiliging gaf me vertrouwen. Gratis verzending naar België is een pluspunt. Ik ben tevreden.

24. lokakuuta 2025

Beste Karlijn,

Bedankt voor uw mooie woorden!
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe vloerlamp en dat de levering vlot en veilig verliep. Fijn dat onze beveiliging en gratis verzending naar België u extra vertrouwen gaven. Bedankt voor uw vertrouwen en tot een volgende keer!

Goede ervaring

Goede ervaring. De uitstraling van de site past perfect bij de producten — strak Scandinavisch. Mijn gordijnen kwamen onbeschadigd binnen. Gratis verzending en een vlotte betaling. Tevreden.

23. lokakuuta 2025

Beste Annet,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat de stijl van onze website goed aansluit bij onze producten. Fijn dat de gordijnen netjes zijn geleverd en dat het bestelproces soepel verliep. We waarderen je vertrouwen in ons en wensen je veel plezier met je nieuwe gordijnen!

De producten zijn mooi

De producten zijn mooi — ik bestelde een tafellamp. Helaas was er vertraging bij de levering en moest ik contact opnemen. Klantenservice was wel netjes en loste het op. De kwaliteit van het product maakt veel goed.

22. lokakuuta 2025

Beste Annet,

Bedankt voor je vriendelijke woorden en het delen van je ervaring! Het spijt ons dat de levering vertraging had, maar we zijn blij om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat je tevreden bent met de kwaliteit van je nieuwe lamp. We waarderen je geduld en begrip enorm!

Renate.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin