SensimillaArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Sindsygt stort og FRISK udvalg af frø, har købt mange frø efterhånden i mange forskellige shops, men det er altid lidt et sats. Hos Sensimilla har jeg aldrig oplevet "gamle" frø med støv på pakker... Näytä lisää

Som førstegangs køber er jeg tilfreds med forsendelsen. Dog havde jeg sat pris på mere udførlig beskrivelse af den enkelte frøsort. Fx at HELE navnet skrives og ikke bare forbogstaver. Mvh.

Som nævnt tidligere, er sensimilla helt klart mit yndlings sted at købe frø 🌱 Servicen er i top, og med hurtig respons på support er hjælp altid til at få. Priserne kan man heller ikke konkurre... Näytä lisää

Ho comprato olio di cbd pet per il mio cane di 18 anni con demenza, finalmente stanotte ha dormito sereno.

1. Kannabiskauppa

Sensimilla er en Dansk Cannabis frøshop med et stort udvalg af Skunk frø, Cannabis Frø, Udendørs frø, indendørs frø og autoblomstrende Cannabis frø. Har har også et pænt udvalg af rygegrej og tilbehør

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kun ros herfra

God hjemmeside, rigtig fin service og hurtig levering -nu glæder jeg mig til flotte planter.

10. huhtikuuta 2021

Hej Kamilla

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Du er altid velkommen hos os og vi håber da, at vi kan være dig behjælpelig i fremtiden. :)

Stefan

Der er en god hjælp til vis man ikke…

Der er en god hjælp til vis man ikke kan læse og skrive så godt

10. huhtikuuta 2021

5/5 masser af gaver

28. maaliskuuta 2021

Hej Benjamin

Great customer service

Great customer service, and great product. Would recommend

26. maaliskuuta 2021

Hi Kenny :)

Thanks alot for the awsome review!

We really appreciate it, as it helps us doing even better in the future.

You´re allways welcome, and we hope that we can help you again sometime.

Have a great day

All the best

Hej CE :)

Stefan

Hurtig levering af de bestilte varer og…

Hurtig levering af de bestilte varer og fine små gaver oveni.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Sensimilla.

22. maaliskuuta 2021

Hej Klaus :)

Stefan

Som førstegangs køber er jeg tilfreds…

20. maaliskuuta 2021

Hej Susanne :)

Tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Mange tak for feedback ang. frøbeskrivelser og deres labels. Det vil vi give videre til den pågældende producent, med henblik på forbedring i fremtiden. Du skal selvfølgelig altid være velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål :)

Stefan

God service. Hurtig fragt og et par fed gaver.

16. maaliskuuta 2021

Stefan

Et trygt sted at handle og de giver så…

Et trygt sted at handle og de giver så mange frie frø med. Kan kun anbefales.

14. maaliskuuta 2021

Hej Lene
Tak for din super flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Upåklageligt gennem de sidste 3 år

Upåklageligt gennem de sidste 3 år, så jeg kan kun anbefale sensimilla.dk

9. maaliskuuta 2021

Hej Rune

Og tak for støtten igennem årene, vi sætter stor pris på vores tilbagevendende kunder

meget godt.hurtig levering

7. maaliskuuta 2021

Hej Hans-werner :)

Tusind tak for endnu en flot anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Stefan

Nem bestilling,hurtig levering,det er…

Nem bestilling,hurtig levering,det er ikke sidste gang jeg bruger dem.

5. maaliskuuta 2021

Hej Tommy :)

Tusind tak for din super flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg, gode priser og lynhurtig levering. Har købt her de sidste par år, og er aldrig blevet skuffet!

3. maaliskuuta 2021

Hej Robert :)

super god butik ;-)

1. maaliskuuta 2021

Hej Don :)

Fik et gratis frø

Fik et gratis frø, paper filter osv. og der var EKSTREMT hurtigt levering. Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg handler der 😁

28. helmikuuta 2021

Hej Andreas :)

All good !!!

All good !!!Everything arrived as ordered

19. helmikuuta 2021

Hey Andrew..

Thanks a lot for the review. We really appreciate it, as it makes us better in the future.

have a nice one buddy!

Best Regards