SensimillaArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Sindsygt stort og FRISK udvalg af frø, har købt mange frø efterhånden i mange forskellige shops, men det er altid lidt et sats. Hos Sensimilla har jeg aldrig oplevet "gamle" frø med støv på pakker... Näytä lisää

Som førstegangs køber er jeg tilfreds med forsendelsen. Dog havde jeg sat pris på mere udførlig beskrivelse af den enkelte frøsort. Fx at HELE navnet skrives og ikke bare forbogstaver. Mvh.

Som nævnt tidligere, er sensimilla helt klart mit yndlings sted at købe frø 🌱 Servicen er i top, og med hurtig respons på support er hjælp altid til at få. Priserne kan man heller ikke konkurre... Näytä lisää

Ho comprato olio di cbd pet per il mio cane di 18 anni con demenza, finalmente stanotte ha dormito sereno.

1. Kannabiskauppa

Sensimilla er en Dansk Cannabis frøshop med et stort udvalg af Skunk frø, Cannabis Frø, Udendørs frø, indendørs frø og autoblomstrende Cannabis frø. Har har også et pænt udvalg af rygegrej og tilbehør

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

En rigtig god oplevelse.

28. toukokuuta 2021

Hej Bo :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Du er altid velkommen hos os og vi håber da, at vi kan være dig behjælpelig i fremtiden. :)

Super hurtig ekspedition

Fik pakken dagen efter ordren var lagt

23. toukokuuta 2021

Hej Mellie :)

Super

Super service

16. toukokuuta 2021

Hej Jack :)

Stefan

Havde bestilt frø der ikke ville…

Havde bestilt frø der ikke ville germinate, fik dagen efter sendt et nyt batch + 2 ekstra frø og en masse ekstra lir! Top blæret service

15. toukokuuta 2021

Hej Mike :)

Det fanme fint

Det fanme fint!

14. toukokuuta 2021

Hej Lasse :)

100% anbefales

Meget god kundeservice og hurtig levering af varen.

14. toukokuuta 2021

Hej Alberto :)

Stefan

Den bedste service 😊Gode råd,og NOGLE…

Den bedste service 😊Gode råd,og NOGLE SUPER produkter ✨, Jeg ikke har set så stort et udvalg nogensinde 😍 De får 10 ✨Og er kæmpe stort ❤️ Herfra. En Glad kunde

8. toukokuuta 2021

Hej Laila :)

Stefan

Super god og hurtig service

4. toukokuuta 2021

Hej Søren :)

God og hurtig service

God og hurtig service, kan klart anbefale

4. toukokuuta 2021

Hej Mikkel :)

Sensimilla top lækker shop

Som nævnt tidligere, er sensimilla helt klart mit yndlings sted at købe frø 🌱

Servicen er i top, og med hurtig respons på support er hjælp altid til at få.

Priserne kan man heller ikke konkurrere med, og hæder er ofte tilbud, konkurrencer og freebies i sine ordre

3. toukokuuta 2021

Hej Kenneth :)

Stefan

Rigtig god betjening fik desværre 4ak…

Rigtig god betjening fik desværre 4ak der skete en fejl med under forspring alligevel giver de sku nye!!!Fik 5nye ! Inden for 2dage efter henvendelse. Super flinke folk!! Og altid gode med et råd os. Plus hurtig respons.og de er virkelig super flinke og hjælpsomme og hurtige til at skrive tilbage hvilket er virkelig rart! Er glad for jeg ikke handler med Nordland mere det her er virkelig prof rådgivning og service og kvalitet!!! Og man føler at man ikke bare er en kunde der skal tjenes penge på'-)

1. toukokuuta 2021

100 % tilfreds,

100 % tilfreds,, er der noget kontakter de dig, og de giver ikke op før de har snakket med dig,de sender ikke bare noget andet som jeg har oplevet andre steder.

28. huhtikuuta 2021

Hej Buddy :)

Super

Super! som altid en god handel

27. huhtikuuta 2021

Det var Suberb!

25. huhtikuuta 2021

Hej Ina :)

Hej Flemming.

Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden 👍

Hvad kunne vi mon have gjort bedre, for at gøre os fortjent til den sidste stjerne?

De bedste hilsner

Top kvalitet

Hurtig levering, god service, gode produkter. Varmt anbefales .)

22. huhtikuuta 2021

Hej Marius :)

Hej Bettina :)

Super kundeservice

Super godt udvalg, hurtig levering og god kundeservice. Kun anbefaling herfra. Kommer helt sikkert igen.

18. huhtikuuta 2021

Hej Ronni :)

Stefan

God service hurtig levering & kvalitet…

God service hurtig levering & kvalitet i top klasse

14. huhtikuuta 2021

Hej F.L