Jeg er ikke stor fan af nethandel. Foretrækker at se og mærke på varen inden jeg trækker pengene frem. Her måtte jeg alligevel gøre en undtagelse, for der er lidt for langt fra mig til firmaets showr... Näytä lisää
Bestilte 6 par støtte strømper fra Seniorsalg, og må sige deres priser er gode i forhold til hvad støtte strømper ellers normalt koster, jeg valgte bambus som materiale. Modtog dem dags dato og har... Näytä lisää
Idag fick jag min Original Mckenzie neck roll levererat till Sverige. Varan var exakt som på bilden. Jag skrev flera gånger till kundservice från Sverige och fick svar omedelbart på alla mina frågor.... Näytä lisää
Beställde en gymboll 65 cm i diameter. Fick ett bekräftelsemail om att de skulle skicka en gymboll 75 cm i diameter. Påpekade att det verkade vara fel storlek. De bedyrade att den var 65 cm. Fick hem... Näytä lisää
Velkommen til SeniorSalg.dk´s netbutik. Danmarks billigste Seniorbutik - WEB-shop. Vi forhandler kvalitets hjælpemidler - f.eks. rollatorer, stokke, siddepuder mv. samt kvalitets fodtøj - f.eks. New Feet, til vildt skarpe priser. Gratis fragt > 499,-. ...
Sundbyvej 19, 7752, Snedsted, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Fantastisk service - jeg mistede en dup nederst på vandrestave. Jeg skrev til seniorsalg om mit problem. Få dage senere modtog jeg 2 nye u/b. Det er topservice. Hilsen Lars

Rigtig god oplevelse!!!
Bestilte Fredag og om lørdagen havde jeg besked om at min vare lå klar ved posthuset.

Vastaus yritykseltä Seniorsalg
Det er fuldstændig skandaløst, at man lukker butikken i Thisted for at spare penge på huslejen. I burde skamme jer. Og I kan bande på, at jeg vil sørge for, at der bliver talt negativt udadtil om jeres forretning. Men man havde åbenbart en 3 årig lejekiontrakt i Thisted, og man fandt så ud af, at ved at flytte til Snedsted, ja så kan man spare penge og øge overskuddet. Forbandet svineri.
Rigtig god service ved ombytning og hurtig respons

Super hurtig service.
Bestilte online - og havde det allerede næste dag.
Venligt og hurtig tilbagemelding af personalet da der var fejl på en sko.
Og havde næste dag et par nye.
Servicen er helt i top og vil kun give mine bedste anbefalinger.
Handler helt klart igen hos jer.
Mvh Betina

Fin service, bestilt. Torsdag aften fik det Lørdag formiddag

Vastaus yritykseltä Seniorsalg
Fantastisk service, fik min dagen efter jeg havde bestilt. Pakken var desværre blevet ødelagt under transporten, så den måtte sendes retur, men igen, er de utrolige hurtige med at sende mig en ny.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Seniorsalg.
Hilsen Bente

Vastaus yritykseltä Seniorsalg
Fantastisk levering. De havde lige, hvad vi manglede. Bestilte i går og leveret og afhentet i PakkeShop (GLS) i dag. 🤩

Vastaus yritykseltä Seniorsalg
hurtig forsendelse. Men er skuffet over at jeg har bestilt en julegave hvor der kun gives 14 dagsreturret fra modtagelsen, det vil sige at den ikke kan byttes efter jul hvis STR er forkert.

Vastaus yritykseltä Seniorsalg
Super hurtig levering og overskuelig onlineshop. Bestilte fredag kl 14:55 og har lige hentet pakken i min pakkeshop.

Vastaus yritykseltä Seniorsalg
Har haft en meget dårlig oplevelse, efter køb af en toiletforhøjer! Vi vurderede, den var for høj, og ønskede at bytte til en lavere model. Fik den retur, med besked om at den ikke kunne returneres, da den bar spor af brug - hår og aflejringer. Vi har IKKE brugt den, men har selvfølgelig haft den pakket ud. Vi fandt 3 små, blå mohair hår - intet andet - på den returnerede vare. Har absolut ingen planer om at købe gennem SeniorSalg igen.
Fantastisk service også ud over hvad man kan forvente

Vastaus yritykseltä Seniorsalg
Jeg købte en cremepåsmører for et halvt år siden. Den er fremragende og giver mulighed for at smøre ryggen med creme på steder, hvor man ikke selv kan komme til ellers.
Desværre er gevindet på beholderen til cremen blevet løst, så det let går over gevind og er svært at få til at sidde sikkert fast.
Det fortalte jeg SeniorSalg, og de sendte straks en ny. Det er god kundeservice. Nu håber jeg så bare, at min første cremepåsmører var en enlig svale, og at det ikke er en grundlæggende fejl ved produktet, at gevindet bliver dårligt med tiden.

Vastaus yritykseltä Seniorsalg
Kan klart anbefales. Hurtig levering, nem/hurtig returnering/håndtering.

Vastaus yritykseltä Seniorsalg
Jeg vælger at give Seniorsalg.dk 5 stjerner til trods for en fejl levering.
Jeg bestilte et par sandaler - og modtog dem dagen efter. Desværre var det i en anden farve, end den jeg havde bestilt.
Jeg kontaktede firmaet som beklagede meget og bad mig sende sandalerne retur - så ville de sende mig de korrekte - som jeg nu har modtaget.
Alle kan lave en fejl - pointen er blot, hvordan man takler fejlen/situationen - og her gjorde Seniorsalg.dk det til ug med kryds og slange. Derfor 5 stjerner.
Tak til Hanne og Laura, som hjalp mig med at få fejlen rettet.
Det er ikke sidste gang, jeg bestiller varer hos Seniorsalg.dk

Vastaus yritykseltä Seniorsalg
Jeg blev mødt af stor hjælpsomhed lige fra start til slut, og min vare blev byttet uden diskussion. Hele forløbet kørte bare på skinner.

Vastaus yritykseltä Seniorsalg
Mega god oplevelse service og hurtig levering bare okay .👍👍 JH.😄

Bestilte en elgrill.
Den var til afhentning dagen efter.
Og den fungerer som den skal