Seniorpleje Arvostelua 817

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jeg fik bestilt en forkert halebenspude i første omgang og ringede til seniorpleje og fik en rigtig god snak og vejledning til hvad for en jeg skulle bestille i stedet for . Den bedste halebens... Näytä lisää

Der er simpelthen en fantastisk service. Denne gang havde vi et fra leverandøren, ikke virkende produkt. Vi fik tilsendt en ny, helt uden at skulle dokumentere eller vente på t retur varer kom ind. Vi... Näytä lisää

Der var ret sen levering på varen, men deri havde Seniorpleje ingen skyld. Jeg ombyttede en vare, hvilket gik meget let. Ved henvendelse er jeg blevet mødt med stor venlighed, så fuld tilfredshed h... Näytä lisää

Super tilfreds med mit køb hos Seniorpleje. Havde bestilt en vare som jeg ville ændre størrelse på. Ordren var i proces men blev alligevel ændret inden afsendelse. Virkelig god service. Pakken kom... Näytä lisää

1. Apuvälinetoimittaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Seniorpleje sælger udstyr og hjælpemidler. Dertil kommer Ditte med en sundhedsfaglig baggrund og kan yde kompetent rådgivning samt være behjælpelig ved spørgsmål.

4,7

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Nem og hurtigt levering

30. heinäkuuta 2025

Kære Maybrit,
Tusind tak for dine 5 stjerner og fine feddback. Dejligt at alt gik nemt og hurtigt. Håber at kunne hjælpe en anden gang :)

Meget tilfreds

Meget tilfreds

30. heinäkuuta 2025

Hej Gunver,
Mange tak for de 5 stjerner. Dem sætter vi stor pris på. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang :)

God betjening og service trods det at…

God betjening og service trods det at jeg ikke kan benytte mig af produktet

11. heinäkuuta 2025

Kære Helen,
Tusind tak for din fine feedback og 5 stjerner til vores kundeservice. Du er altid velkommen hos os :)

Jeg returnerede – firmaet opfandt problemer

Jeg returnerede en rollator dagen efter modtagelse. Den var kun afprøvet, hjulene var tørret af, den var pakket pænt ned, og alle papirer lå i et chartek. Alligevel blev jeg anklaget for at have brugt den og gjort den beskidt!
Ejeren nægtede at tage den retur og ville sende den tilbage til mig igen. Havde hun gjort det, var jeg gået hele vejen – klage, sag, det hele. Jeg skulle åbenbart presse hende, før jeg fik ret som forbruger.
Jeg fik pengene retur til sidst, men jeg har aldrig før følt mig så dårligt behandlet over en simpel retur. Det var både nedladende og urimeligt.
Her handler jeg aldrig igen!

16. heinäkuuta 2025

Hej Grete,
Vi er meget kede af din oplevelse, og vi beklager meget.
Vi fandt din returpakke åbnet og smidt ude foran vores butiksdør, hvilket ikke er noget vi normalt oplever, da vi har lokaler på en gågade. Efterfølgende fandt vi ud af, at et Postnord-bud bare havde dumpet den der, selv om de ikke må.
Hjulene var meget beskidte og det ene forhjul knækket, da vi fik taget rollatoren ud og checket. Vi tænker, at pakken desværre er blevet åbnet og undersøgt af “uvelkomne”, hvilket kan forklare hvorfor den blev modtaget i denne stand.

Vi er altid nødsaget til at spørge ind til, hvad der er sket i sådan en sag, da dette ikke er normalt på nogen måde. Både hos kunde og hos transportør.
Vi har refunderet det fulde beløb og dækket alle returudgifter. Du er altid velkommen hs os, hvis du ombestemmer dig.
Rigtig dejlig sommer til dig, Grete.

xxxx

God og hurtig service.
Dog en meget dyr fragt.

18. heinäkuuta 2025

Hej Carsten,
Tak for din fine anmeldelse og feedback.
Vi har valg, at vores porto altid er fast uanset størrelse og vægt: 59kr for afhentning i pakkeshop. Og 90kr for hjemmelevering + erhverv.
Køber du for over 600kr, så tlbyder vi endda gratis levering til pakkeshop. Det synes vi er rigtig god kundeservice 😉

Reel

Hurtig og rigtig. Levering

Kære Linda,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at alt gik nemt og hurtigt. Vi håber at kunne hjælpe en anden gang 😊

Godt produkt

Godt produkt. Hurtig levering ☀️

Kære Jytte,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at det var et godt match. Du er altid velkommen en anden gang 😊

Fuldt tilfreds!

Hej Bergur,
Tusind tak for dine 5 stjerner. De varmer 😊. Dejligt at alt gik nemt og hurtigt.

Seriøst firma selv når der er problemer…

Seriøst firma selv når der er problemer med forsendelsen.

1. kesäkuuta 2025

Hej Torben,
Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er desværre ikke herre over Postnord eller vores andre transportører, men vi forsøger altid at finde en løsning.
Dejligt, at du har taget hele forløbet stille og roligt. Det gør det hele nemmere at løse.
Vi håber at kunne hælpe dig en anden gang. Rigtig dejlig sommer dåtil dig 😊

Produktet lever op til mine forventninger

Produktet lever op til mine forventninger. Og det blev afsendt hurtigt. Men leverancen blev forsinket flere dage pga, PostNord

10. kesäkuuta 2025

Hej Ruth,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt, at det var en succes. Postnord er vi desværre ikke herre over ;)

Seniorpleje.ddk

Rigtig fin vare der lever op til forventning, men lang leverings tid.

18. kesäkuuta 2025

Hejsa,
Tak for din feedback. Ja, der kan godt være lidt længere leveringstid på vores varer her i sommerperioden. Alle vores leverandører afvikler også ferie, så derfor fyldes vores lagre ikke altid så hurtigt op, som ellers.
Rigtig dejlig sommer til dig :)

Hurtig levering

Købte et regnslag til kørestol, føltes rigtigt lækkert, vi har ikke haft brug for det endnu, men vi glæder os til at komme ud i regnvejr og min mand kan holdes tør i kørestolen

4. kesäkuuta 2025

Kære Annelise,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Ønsker jer en rigtig dejlig sommer, med et par gode lune sommerbyger ;)