bestilte over 2 omgange, og ordrene kom så kvikt som forventet. Sidste ordre manglede lidt småting, som dog kvikt blev eftersendt. Alt i alt en god oplevelse
Det var hurtig tilbage melding og hurtig levering dog glemte jeg at bestille en sammenklappelig stik som jeg havde beslag til🤔men spørgsmål om jeg kan få den leveret uden beregning og så havde... Näytä lisää
Jeg er bare SÅ glad for min nye rollator 😊 Den er virkelig skøn,nem at gå med og samtidig er den smart 😊 Den er let og meget nem at slå sammen og lægge i bilen 👏 Jeg vil helt sikkert anbefale d... Näytä lisää
Indkøbsvognen Andersen royal hydro kører fantastisk let og godt, selv med mange kilo vægt. Takket være kuglelejerne i hjulene og den lette konstruktion. Tak til Senior24 for god service og en rigtig g... Näytä lisää
Her på Senior24.dk finder du et udvalg af kvalitets produkter og hjælpemidler, som giver dig øget sikkerhed, mobilitet og tryghed, når du færdes udenfor og i dit eget hjem. Vi er autoriseret forhandler af alle produkter og er altid klar til at rådgive dig på telefon eller mail.
Haraldsborgvej 20, 4000, Roskilde, Tanska
- 71993113
- info@senior24.dk
- senior24.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Levering af bestilte vare kom som…
Levering af bestilte vare kom som forventet.
God service

god indkøbsvogn og rollator
god indkøbsvogn og rollator,meget fin betjening pr. telefon

Vastaus yritykseltä Senior24.dk
Hurtig levering og god rollator
Hurtig levering og god rollator, der svarede til forventningerne

Superservice!
Superservice!! Taske til ByAcre rollator itu, Morten sender ny uden beregning, selvom garantien er udløbet. Gæt hvor jeg handler næste gang! Bare så positivt, at der stadig findes en sådan service 😊

Super service
Super service. Lydhør, hjælpsom så det blev muligt at få sendt rollator med det pakkepost firma, som ville levere til 4. sal. TAK! Morten.

Tip top😊👍🏻
Hurtig og nemt indkøb på nettet😊👍🏻Varene var leveret 2 dage efter køb. GLS kunne som sædvanlig ikke finde ud af at stille varene hvor man havde bedt om men det er jo ikke jeres skyld😊

Vastaus yritykseltä Senior24.dk
Hurtig ekspedition og hurtig modtaget
Hurtig ekspedition og hurtig modtaget, alt i alt kunne nok ikke gøres bedre

Har bestilt flere gange
Har bestilt flere gange; bestiller dag 1 bliver leveret dag 2.
Kan ikke gøres bedre og hurtigere. Varm anbefaling.

Vastaus yritykseltä Senior24.dk
Hurtig levering med bekræftelse bagefter
Egentlig super handel, men varerne blev afsendt ind den endelige ordrebekræftelse blev sendt og fra et andet firma, så det var lidt forvirrende, men ellers super hurtig levering, hvilket var dejligt.

Vastaus yritykseltä Senior24.dk
Rollator med luftgummihjul svarede til…
Rollator med luftgummihjul svarede til mine forventninger, og den blev leveret på 24 timer 😃