Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har for lang tid siden bestilt en evalutionsseng og topmadras, men yopmadrassen er et mareridt. Skrider ud til siden og ned, har talt med kundeservice flere gange og fået tilsendt forskellige tin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Den købte seng er fin til prisen, vi har efter to år opgraderet den ene madras til en ny (hårdere) variant, hvilket Sengetid gjorde til en yderst rimelig pris (købte kun selve madrassen). Efter 3 å... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kontaktede sengetid.dk, da jeg synes vores topmadras var begyndt at smuldre lidt for hurtigt ift. købstidspunktet. Jeg fik hurtigt en tilbagemelding, hvor jeg blev bedt om at sende billeder af mad... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er meget glad for min elevationsseng, så da Linak motoren gik i stykker følte jeg mig ærgerlig. Ved henvendelse til sengetid.dk talte jeg med Isabella som hurtigt fandt mig i systemet, oprettede... Näytä lisää

Yritys on vastannut

👉 Op til 25 års garanti
👉 Nem finansiering
👉 Eksperthjælp alle ugens dage

Om Sengetid
Vi er en online forhandler af eksklusive senge i dansk design og med produktion i Danmark og Sverige. Vi blander os ikke i hvad du bruger din seng til, men vi giver en ærlig rådgivning og et godt tilbud. Vi er en del af Lars Larsen Group og har hovedsæde i Aarhus. Vi er officiel forhandler af Viking senge og eneforhandler af Signatur, Essenciel, Dreamline, Master og Prestige sengeserier. Du finder et stort udvalg af elevations-, kontinental- opbevaring og boxsenge til fordelagtige priser. Du kan altid ringe til vores kundeservice eller benytte vores chat, der håndteres af ægte dygtige mennesker.

Ikke bare smuk udenpå
Når du vælger en seng hos Sengetid, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten. Vores sortiment af kvalitets senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. Vi tilbyder 365 nætters prøve, som de eneste på marked. Vi tror nemlig på at man skal prøve sin seng i sit eget hjem

Er du i tvivl om valg af fasthed eller topmadras, så kontakt en af vores sengeeksperter på chat eller telefon 70 60 55 53 alle ugens dage, eller gå på opdagelse i vores mange guides på www.sengetid.dk

Vi skaber senge til dit behov - og hos Sengetid er der plads til det hele.
Vi ses på www.sengetid.dk

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

God hurtig levering og bedste seng jeg…

God hurtig levering og bedste seng jeg har haft til dato …. Meget tilfreds :)

20. syyskuuta 2024

Kære Christian

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og din nye seng – og at det er den bedste, du har haft til dato! Det betyder meget for os. 😄

Alt gik som aftalt

Alt gik som aftalt - inklusive udpaknigen

10. syyskuuta 2024

Kære Erik

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at alt gik som aftalt. Vi stræber altid efter at levere en gnidningsfri oplevelse for vores kunder. 😊

Kære Klaus

Mange tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du har oplevet en enkel og hurtig levering samt god service. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at hele processen forløber nemt og gnidningsfrit for vores kunder. 😁

God kommunikation

God kommunikation, og dejlig seng

30. syyskuuta 2024

Kære Hanne

Mange tak for din anmeldelse! 😁

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med kommunikationen, og at du er tilfreds med din nye seng. Det betyder meget for os, at både service og produkt lever op til dine forventninger.

Saanut 5/5 tähteä

At jeg fik lige den seng jeg ønskede…

At jeg fik lige den seng jeg ønskede mig , og søde personale når jeg ringede og hørte om den var på vej til mig 🥰 og ligeledes hjælpsom chauffør 🚚 Så tak for jer 🪁👍🪁

6. helmikuuta 2024

Kære Karin

Tusind tak for din anmeldelse! 😁

Det glæder os virkelig at høre, at du har fået præcis den seng, du ønskede dig, og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør vores bedste for at være tilgængelige og hjælpsomme hele vejen igennem, så det er fantastisk at høre, at både vores personale og chauffør har levet op til dine forventninger.

Saanut 5/5 tähteä

God service. Blev løbende informeret om levering.
Godt kvalitet

15. tammikuuta 2024

Kære Jannie

Mange tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service og tilfreds med den løbende information om din levering. Det betyder meget for os, at vores kunder er godt informeret omkring deres levering. 😁

Saanut 3/5 tähteä

Ikke godt nok

Der var flere ting der ikke lykkes bla havde bestilt seng og da tiden var for levering og jeg rykkede fik jeg først der at vide at betaling ikke lykkes og der var sengebetræk med i prisen og så havde de ikke farven . Desuden topmadras skøjter rundt på sengen

30. syyskuuta 2024

Kære Kirsten,

Tak for din feedback.

Vi beklager, at der har været flere udfordringer i forbindelse med din ordre.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi vil meget gerne hjælpe med at rette op på disse problemer, så du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 60 55 53, så vi kan finde en løsning sammen.

Ønsker dig en god dag 😊

God kvalitet

God kvalitet.
Service helt i top

15. joulukuuta 2023

Kære Line,

Mange tak for din venlige anmeldelse 😊

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både vores kvalitet og servicen.

Vi ønsker dig en rigtig god dag😊

Saanut 5/5 tähteä

Vi valgt at købe vores seng hos jer (…

Vi valgt at købe vores seng hos jer ( 2023) Vi var også i tvivl , hvad for en seng vi skulle vælge. Jeg kontakt, jeres kunderådgiver, hun var mega dygtigt , fortalt os hvad vi skulle vælge.
Da vi fik vores seng hjem , fik min mand sat sengen op . Vi har ikke en enste dag fortrudt , at vi har købt sengen hos jer (også uden først at prøve sengen) Det er bare en god seng vi har købt os, vi har sovet godt , fra den første dag vi fik den.

28. syyskuuta 2024

Kære Susanne

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er virkelig glade for, at I valgte at købe jeres seng hos os og gjorde brug af vores dygtige kundeserviceteam. Vi ved godt, at det kan være udfordrende at købe en seng uden at prøve den først, og derfor gør vi altid vores bedste for at guide vores kunder frem til den helt rigtige seng. Det er skønt at høre, at vi kunne hjælpe jer med at finde det rette match. 😁

Saanut 3/5 tähteä

Dårlig oplevelse, som der blev rettet op på. Tak for det!

Har haft en uheldig oplevelse med sengetid, hvilket har været en lang proces.
Vil gerne sige til deres ros, at de har fået et nyt team, der har fulgt op på tingene, og der er nu fundet en løsning på tingene.

15. toukokuuta 2024

Kære Michael,

Tak for din ærlige anmeldelse.

Vi beklager virkelig, hvis du har haft en skuffende oplevelse, og at vi ikke har fulgt ordentligt op på din sag.

Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere. Vi vil meget gerne rette op på dette, så hvis du har mulighed for det, opfordrer vi dig til at kontakte os direkte på 70 60 55 53, så vi kan finde en løsning.

Venlig hilsen,

Saanut 4/5 tähteä

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, at købe nogle gode produkter.

27. syyskuuta 2023

Kære Jørgen

Mange tak for din anmeldelse! 😁

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at købe vores produkter. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse med både kvaliteten og købsoplevelsen.

Saanut 5/5 tähteä

Det går tjept med at sende varerne og…

Det går tjept med at sende varerne og de er i en fin kvaltiet.

27. syyskuuta 2024

Kære John

Mange tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, og at produktet du har modtaget, lever op til dine forventninger i forhold til kvalitet. 😁

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Købte seng ved sengetid tilbage i 2021 og da det spang nogle holdere i bunden af lamellerne skrev jeg til Kasper hos sengetid.dk og uden tøven blev det sendt nye ophæng til sengene.
Kan kun anbefale sengetid.dk

26. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Kære Flemming

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😁

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi kunne hjælpe dig med at få tilsendt nye holdere til senge. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at vores kunder er tilfredse både ved købet og i tiden efter. 😊

God kvalitet

God kvalitet, nem bestilling og levering

15. tammikuuta 2024

Hej Simon,

Mange tak for din anmeldelse! 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at både kvaliteten er god og bestilling og levering gik nemt.

Vi ønsker dig en rigtig god dag😊

Saanut 2/5 tähteä

Køb og levering af sengen i 2021

Køb og levering af sengen i 2021, er/var under al kritik og fortjener egentlig et STORT nul. Der er siden kommet 2 reparationer på, og det var ok. Efterfølgende levering af 2 stk kuvertlagener var en 4, så jeg har valgt at dele stjernerne

27. syyskuuta 2024

Kære Johnny,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at køb og levering af din seng ikke levede op til dine forventninger. Det er dog godt, at reparationerne blev håndteret tilfredsstillende, og vi sætter pris på din feedback vedrørende kuvertlagenerne.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi vil gerne høre mere om, hvordan vi kan forbedre din oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 60 55 53, så vi kan finde en løsning på udfordringen.

Venlig hilsen,

Dejlig seng

Dejlig seng, alt var med, ingen overraskelser eller besværligheder, alt godt!

30. huhtikuuta 2024

Kære Lone,

Tusind tak for din positive anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din seng og at alt har forløbet uden overraskelser.

Det betyder meget for os!

Ønsker dig en rigtig god dag😊

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har aldrig sovet så godt før

Jeg har aldrig sovet så godt før, det er seriøst en god seng I har leveret, og de to fyre der var her og sætte den op, var dygtige og professionelle.. Kan varmt anbefale dette firma.

5. lokakuuta 2023

Kære Sanne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du aldrig har sovet så godt før, og at du er tilfreds med både sengen og opsætningen.

Vores team vil helt sikkert blive glade for din ros. Den bliver givet videre😊

De bedste hilsner herfra,

Lækker seng

Lækker seng! Værd at vente på! 😆🥱

26. syyskuuta 2024

Kære Anita,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for, at du synes, sengen var værd at vente på, og vi håber, du sover fantastisk. 😄

Ønsker dig en rigtig god dag.

Super service og imødekommenhed..😊

Super service og imødekommenhed..😊
Leveret efter aftale.. Og til tiden❣️

1. maaliskuuta 2024

Kære Izabella,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og leveringen til tiden.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du sover fantastisk. 😊

Vi ønsker dig en herlig dag

Saanut 5/5 tähteä

God kvalitet og som beskrevet

God kvalitet og som beskrevet, levering til tiden.

5. helmikuuta 2024

Kære Thorbjørn,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at både kvaliteten og leveringen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med dit køb😊

Ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin