Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har for lang tid siden bestilt en evalutionsseng og topmadras, men yopmadrassen er et mareridt. Skrider ud til siden og ned, har talt med kundeservice flere gange og fået tilsendt forskellige tin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Den købte seng er fin til prisen, vi har efter to år opgraderet den ene madras til en ny (hårdere) variant, hvilket Sengetid gjorde til en yderst rimelig pris (købte kun selve madrassen). Efter 3 å... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kontaktede sengetid.dk, da jeg synes vores topmadras var begyndt at smuldre lidt for hurtigt ift. købstidspunktet. Jeg fik hurtigt en tilbagemelding, hvor jeg blev bedt om at sende billeder af mad... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er meget glad for min elevationsseng, så da Linak motoren gik i stykker følte jeg mig ærgerlig. Ved henvendelse til sengetid.dk talte jeg med Isabella som hurtigt fandt mig i systemet, oprettede... Näytä lisää

Yritys on vastannut

👉 Op til 25 års garanti
👉 Nem finansiering
👉 Eksperthjælp alle ugens dage

Om Sengetid
Vi er en online forhandler af eksklusive senge i dansk design og med produktion i Danmark og Sverige. Vi blander os ikke i hvad du bruger din seng til, men vi giver en ærlig rådgivning og et godt tilbud. Vi er en del af Lars Larsen Group og har hovedsæde i Aarhus. Vi er officiel forhandler af Viking senge og eneforhandler af Signatur, Essenciel, Dreamline, Master og Prestige sengeserier. Du finder et stort udvalg af elevations-, kontinental- opbevaring og boxsenge til fordelagtige priser. Du kan altid ringe til vores kundeservice eller benytte vores chat, der håndteres af ægte dygtige mennesker.

Ikke bare smuk udenpå
Når du vælger en seng hos Sengetid, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten. Vores sortiment af kvalitets senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. Vi tilbyder 365 nætters prøve, som de eneste på marked. Vi tror nemlig på at man skal prøve sin seng i sit eget hjem

Er du i tvivl om valg af fasthed eller topmadras, så kontakt en af vores sengeeksperter på chat eller telefon 70 60 55 53 alle ugens dage, eller gå på opdagelse i vores mange guides på www.sengetid.dk

Vi skaber senge til dit behov - og hos Sengetid er der plads til det hele.
Vi ses på www.sengetid.dk

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 4/5 tähteä

17. toukokuuta 2024

Kære Brian

Mange tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service hos os. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt behandlet. 😁

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig god seng til en endnu bedre…

Virkelig god seng til en endnu bedre pris!
Fin levering og flot seng og ikke mindst rigtig god, vi er meget glade for vores seng.

24. syyskuuta 2024

Kære Louise

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😁

Det glæder os at høre, at I er meget glade for jeres nye seng, og at både kvaliteten og prisen har levet op til jeres forventninger. Det betyder meget for os, at I kan nyde både komfort og æstetik uden at gå på kompromis. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Rare og venlig personer hjælpsomme og…

Rare og venlig personer hjælpsomme og effektive

24. kesäkuuta 2024

Kære Eva

Mange tak for din anmeldelse! 😁

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores fantastiske kundeserviceteam. Vi sætter stor pris på din feedback, da det er super vigtigt for os at levere en god service. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Alt virkede som det skulle

Alt virkede som det skulle. Go seng.

9. syyskuuta 2024

Kære Ole

Mange tak for din anmeldelse! 😁

Vi er glade for at høre, at alt fungerede som forventet, og at du er tilfreds med din nye seng. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse. 😊

Saanut 5/5 tähteä

En helt fantastisk oplevelse fra start…

En helt fantastisk oplevelse fra start til slut.
Bestilte en Dreamline Supreme Kontinental online.
Fik efterfølgende en mail om hvilken uge vi kunne forvente at sengen var leveringsklar. Ugen før fik vi mail om at nu var sengen indleveret til transportfirma, hvor vi kunne gå ind og booke leveringstiden. Alt forløb helt perfekt.
Da vi selv skulle samle sengen fik vi problemer, idet vi troede at der manglede to ben.
Jeg skrev til support, som i løbet af kort tid svarede. Det viste sig at det var en "fejl 40" og vi selv havde gjort det forkert. Kasper fra Supporten var helt fantastisk - og med både smil og humoristisk i korrespondancen med fokus på yde en god service.
...og så skal jeg næsten slutte af med at vores nye seng er med kvalitet helt i top og vidunderlig at sove i!

Tak for en super købeoplevelse!

20. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Kære Pernille

Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse! 😁

Det glæder os at høre, at din oplevelse hos os har været helt fantastisk fra start til slut, og at både bestilling, levering og selve sengen har levet op til dine forventninger. 😁

Vi er især glade for at høre, at Kasper fra vores kundeserviceteam har kunnet hjælpe dig hurtigt og med et grin på vejen. Din ros er givet videre. 😁

Det betyder rigtig meget for os, at du er tilfreds med både vores service og din nye Dreamline seng. Vi håber, at du fortsat får mange gode nætter i den! 😁

Saanut 2/5 tähteä

Der var flere måneders leveringstid

Der var flere måneders leveringstid. Vi er dog rigtig glade for produktet .

Kære Anne,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med produktet, selvom leveringstiden var længere end forventet.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores leveringstider, og vi sætter stor pris på din tålmodighed.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 60 55 53 hvis vi kan hjælpe dig😊

Det var et godt tilbud

Det var et godt tilbud, og det er en virkelig god seng.

4. maaliskuuta 2024

Kære Nina

Mange tak for din anmeldelse! 😁

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både tilbuddet og sengen. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med både pris og kvalitet. 😊

Saanut 2/5 tähteä

Vi var oprindeligt meget glade for…

Vi var oprindeligt meget glade for vores seng fra Sengetid.dk, som vi købte for 14.995 kr. i januar. Leveringen tog lidt tid, men i starten var vi tilfredse med komforten. Desværre har madrasserne allerede efter 7 måneder mistet deres fasthed, selvom vi bestilte dem i hårdheden ‘fast’. Den ene madras har endda fået en lunke. Vi er skuffede over, at sengen er blevet så dårlig på så kort tid, især til den pris.

Kære Jonas,

Vi er glade for at høre, at I oprindeligt var tilfredse med sengen, men vi beklager, at I nu oplever problemer med madrassernes fasthed og komfort.

Det er bestemt ikke, hvad vi ønsker for vores kunder, og vi forstår jeres skuffelse, især med hensyn til prisen.

Vi vil meget gerne hjælpe jer med at finde en løsning. I er derfor meget velkomne til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 60 55 53, så vi kan undersøge sagen nærmere og få afhjulpet problemet.

Sengtid.dk

Saanut 3/5 tähteä

Min seng lever ikke op til det i skrev…

Min seng lever ikke op til det i skrev og sagde

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at sengen ikke lever op til dine forventninger ud fra vores beskrivelse.

Vi vil meget gerne se nærmere på det og finde en løsning.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 60 55 53, så vi kan drøfte det nærmere.

Saanut 5/5 tähteä

Alt tip-top i orden! Meget tilfreds!

Alt tip-top

11. tammikuuta 2024

Kære Anette

Mange tak for din anmeldelse! 😁

Vi er glade for at høre, at alt har været tip-top, og at du er meget tilfreds med din oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse med både produkter og service. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Har haft en god oplevelse både af…

Har haft en god oplevelse både af service, hjælpsomhed. Dejlig elevationsseng.

5. lokakuuta 2023

Kære Annette

Mange tak for din dejlige anmeldelse! 😁

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, og derfor er vi ekstra glade for, at du er tilfreds med din elevationsseng. 😁

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig respons og nem tilgængelig…

Hurtig respons og nem tilgængelig kundeservice. Vi er meget glade for vores seng. Anbefaler gerne Sengetid.dk

Kære Mette,

Tusind tak for din positive anmeldelse! 😁

Det glæder os at høre, at I er tilfredse med både vores kundeservice og jeres nye seng. Vi sætter virkelig stor pris på, at du vil anbefale os til andre. 😁

Saanut 2/5 tähteä

Vi have en aftale og den holde i ikke.

Vi have en aftale og den holde i ikke.
I kan gå ind i orderhistorikken og se hvad jeg mener. Hvis min tid koste penge vil I formentlig gøre det på en anden måde!

23. syyskuuta 2023

Kære Kenn

Mange tak for din feedback, og vi beklager virkelig, at der har været problemer med din ordre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi vil meget gerne finde ud af om der er noget vi kan gøre for at rette op dette.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 70605553, når du skulle få tid, så vi kan få dette løst. Vi ser frem til at høre fra dig. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Super service altid søde og hjælpsomme

Super service altid søde og hjælpsomme. Dejlig seng

1. helmikuuta 2024

Kære Susan,

Tusind tak for din søde anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og din seng. Det betyder meget for os!

Saanut 5/5 tähteä

Vi er glade for vores nye seng - men ...

Opdatering:
Efter dialog med kundeservice er vores misfornøjelse uden problemer blevet rettet til vores fulde tilfredshed. Vi opdater derfor anmeldelsen til 5 fuldt fortjente stjerner 😀
--------
Vi er glade for vores nye seng, men vi er kede af, at der ikke er medleveret lommer til fjernbetjeningerne.
Vi kan ikke mindes, at vi i forbindelse med bestillingen på hjemmesiden kunne købe dem dem tilkøb. Og for 2 år siden, da vi købte en tilsvarende seng til en anden adresse var lommerne med i standardleveringen. Så det er vi noget skuffede over.

6. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Kære Hans,

Tak for din feedback og din loyalitet som kunde – vi er glade for, at I er tilfredse med jeres nye seng😊

Vi forstår dog godt jeres skuffelse over de manglende lommer til fjernbetjeningerne.

Vi vil meget gerne hjælpe med at finde en løsning, så vi opfordrer jer til at kontakte vores kundeservice på 70 60 55 53, så vi kan få kigget nærmere på sagen.

Ønsker dig en dejlig dag.

Saanut 3/5 tähteä

God og pæn seng

God, dog ked af at jeg ikke valgte en hårde hårdhed i madrassen. Topmadrassen er meget blød og den falder hurtigt sammen der hvor man ligger, så man kan se og mærke nedsænkningen når den ikke er i brug.
Men en flot seng og nem at samle.

14. joulukuuta 2023

Kære Monika,

Tak for din feedback – vi er glade for at høre, at du synes godt om sengen, og at den var nem at samle 😊

Vi beklager dog, at du ikke er helt tilfreds med hårdheden af madrassen. Vi giver jo mulighed for at ombytte madrassens fasthed inden for de første 101 dage.

I forhold til topmadrassen vil vi meget gerne hjælpe dig. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 60 55 53 så vi kan få afhjulpet udfordringen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi ønsker dig en rigtig god dag 😊

Venligste hilsner

Super god service

Lyn hurtig ombytning af defekte madrasser.
Kan kun anbefale at man handler hos Sengetid.dk

20. syyskuuta 2024

Kære Jens,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede hurtig service og en problemfri ombytning af madrasserne. Det betyder meget for os at høre, at du vil anbefale os.😁

Jeres kundeservice er Ok

Jeres kundeservice er Ok, men tvivsom kvalitet af Jeres produkter. Har ikke oplevet så ringe udført finish. At man skal have møbelsnedker på hel ny seng helt fra starten!! Har I ikke kvalitetskontrol?

22. helmikuuta 2024

Kære Edita,

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at du har oplevet udfordringer med finishen på din nye seng. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår din frustration.

Vi har kvalitetskontrol på vores produkter, men det lyder som om, der er sket en fejl her, og vi vil meget gerne se nærmere på sagen for at finde en løsning.

Vi vil derfor opfordre dig til at kontakte vores kundeservice, så vi kan få afhjulpet situationen hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og få løst problemet.

Vi ønsker dig en rigtig god dag😊

Venlige hilsner

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiske senge og endnu bedre…

Fantastiske senge og endnu bedre service. Kan varmt anbefale til alle der er på udkig efter en ny seng. Nicoline var fantastisk😊

20. marraskuuta 2023

Kære Daniel Hansen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du både er tilfreds med din seng og den service, du har modtaget.

Det er dejligt at høre, at Nicoline har gjort et godt indtryk – vi sørger for at give din ros videre til hende 😊.

Tak fordi du anbefaler os, og vi håber, du kommer til at sove rigtig godt i din nye seng!

Det var super nemt

Det var super nemt! Vi fik leveret hurtigt og nemt, og sengen har bare været super god!

28. syyskuuta 2023

Kære Maja,

Mange tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at leveringen gik nemt og hurtigt, og at du er tilfreds med din nye seng.

Det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi håber, du fortsat vil nyde din seng i lang tid fremover! 😊

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin