Selfmade Sverige AB Arvostelua

11 248
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans! Har haft denna "duk" i många år och är väldigt nöjd med den. Används till ett fyrkantigt bord som är 155cm brett och detta "tyg" är den enda som fungerar bra då det är avtorkningsbart... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Att man kan beställa per telefon är väldigt bra. Då kan man rådgöra direkt med kunnig (i mitt fall Pernilla)personal och resonera sig till ev. alternativ. Att jag inte klickade fem stjärnor beror på... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra kvalite på tygerna. Väldigt bra med en kundtjänst som man kan få tips och råd från. Hemsidan är svår att hitta olika tyger. Väldigt rörig. Sen skulle jag önska lite mer starka färger. För mycket b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tyget motsvarade mina förväntningar. Det var bra bilder på hemsidan och färgen stämde överens. Beställde även tillbehör så som nålar, sytråd, dragkedjor. Är väldigt nöjd med allt. Smidig beställning,... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kangaskauppa
  2. Kangastukku
  3. Askarteluliike

Tietoja yrityksestä Selfmade Sverige AB

Yrityksen kirjoittama

Selfmade® – material för dig som vill skapa själv

Hos Selfmade® hittar du tyger, symönster, garn och sybehör i god kvalitet. För dig som vill sy, sticka och skapa egna plagg och projekt. Vi vänder oss både till den erfarna och till dig som är i början av din kreativa resa.

Familjeägt företag med erfarenhet sedan 1980

Vi är ett familjeägt företag med rötter tillbaka till 1980. Det betyder många års erfarenhet av textilier och hantverk, och en stark respekt för kvalitet, kunskap och noggrannhet i allt vi gör.

4 butiker och en trygg webbshop

Du hittar oss både online och i våra 4 fysiska butiker. Här kan du uppleva materialen, känna kvaliteten och få personlig vägledning. Handlar du i vår webbshop gör du det tryggt och säkert.

Material och vägledning som hjälper dig hela vägen

Vi säljer inte färdiga produkter. Vi ger dig materialen och kunskapen du behöver för att komma i mål med ditt projekt. Vårt sortiment är noggrant utvalt med fokus på funktion, hållbarhet och design som fungerar i vardagen.

En smidig och trygg köpupplevelse

Oavsett om du syr kläder till dig själv, dina barn eller ditt hem, ska det kännas enkelt och inspirerande att handla hos oss. Därför arbetar vi kontinuerligt med att göra vår webbshop tydlig, våra produkttexter informativa och vår service hjälpsam.

Kvalitet, transparens och god service

Vi värdesätter kvalitet, transparens och god service. Vårt sortiment följer tidens uttryck, men vår inställning är densamma som alltid. Noggrannhet, yrkeskunnande och respekt för hantverket.

Har du handlat hos oss?
Vi blir väldigt glada om du vill dela med dig av din upplevelse.

Erinomainen

(11 248)

301 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Great service both in store and online

Great service both in store and online.
I've been using selfmade for a long time. The people in store are always absolutely lovely and incredibly helpful. The web shop is easy to use, the fabric i bought was delivered quickly and was exactly what i needed.

26. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Handlat hos er i flera år och har…

Handlat hos er i flera år och har alltid vari nöjd. Denna gång får nog bli den sista. Vi skickade efter tyger som enligt beskrivningen skulle passa till dukar. Det blev inte alls så för oss, enormt tunt och glesvävt, nopprigt, skrynkligt efter tvätt som ej går att mangla eller styka slätt.

27. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Selfmade Sverige AB

Vi beklagar att du inte var nöjd med tyget denna gång. Vi vill gärna att du kontaktar vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig. Mejla bilder på hur tyget ser ut så återkommer vi till dig.

Saanut 3/5 tähteä

Jag tyckte klänningen blev för snäv…

Jag tyckte klänningen blev för snäv över höften och insnittet kommer I sidan istället för uppifrån som ritats på bilden. Materialet på mönstret var väldigt bra

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Selfmade Sverige AB

Tack för din feedback. Om det inte är så att du kanske har valt en för liten storlek så får du gärna kontaka vår kundservice så kan de ta det vidare till mönsterkonstruktören. Mejla sverige@selfmade.com

Saanut 1/5 tähteä

Extremt försenad leverans.

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Selfmade Sverige AB

Transportören har misslyckats med sin uppgift, vi beklagar detta. Det är inte ofta det händer och vi är ledsna att du drabbats.

Saanut 3/5 tähteä

Tygerna

Kvalitén är mycket bra på era tyger.
Leveransen är för långsam. Jag vill att mina varor lämnas till fraktbolaget senast 2 dagar efter min beställning.

6. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Selfmade Sverige AB

Vi har som regel att paketetn ska lämnas till fraktbolaget inom två dagar. Sedan kan det ju hända att det blir förseningar när det är rea och andra erbjudande. Vi har lagret i Danmark och fraktbolagen har 2-3 dagar på sig att leverera på utlämningsställe.

Beställde dragkedjor.

Beställde dragkedjor som jag inte var helt nöjd med. Fick hjälp att returnera.
Nöjd

20. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Selfmade Sverige AB

Vi beklagar att du inte är nöjd. Det är viktigt för oss att du kontaktar oss på sverige@selfmade.com så att vi kan hjälpa och korrigera om en vara inte håller i kvalitén.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin